![]() |
|
|
#1351 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Село, доросла донька миє підлогу.Батько питає у матері - А скільки то вже нашій доньці?
- Та порахуй. - Та і я кажу що пора. Дідусю, дідусю розкажи як ти був стрибком. -Так от сиджу я в лісі під кущем. Онучок каже:- Чекаєш ворожого потяга . - Та ні я сів, того,та воно одне одному не мішало. Іде якось вуйко лісом і дивиться на перехресті, його сусід сидить на москалеві і ниткою відрізає йому голову. Підходить ближче : - Боже помагай, а що ви таке робите? -Та що москаля ріжу ниткою. -Та як це так, у вас що ножа, чи карабіна немає? -Та є в мене зброя. Але маю час і маю надхнення. Дружина чоловікові. -Я мабуть вагітна. -А що є якісь признаки? Так, тошнить від роботи, і тягне на солене море. |
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
Моє містечко Підволочиськ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Докладніше тут : Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#1353 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Перша заповідь холостяка:
Не чіпай пилюки і вона не чіпатиме тебе. Американські гірки? - Фігня!порівняно з українськими маршрутками. Коли вам бракує слів - завжди є "бе-бе-бе" - Любий, а давай влаштуємо один одному незабутні вихідні? - Ну давай! - Ок, тоді до понеділка - Синку, ти палиш? - Тато, я дочка. - Що, докурився? Оптиміст бачить тунель і світло в його кінці. Песиміст бачить темний довгий тунель. Реаліст бачить тунель і поїзд, що на них їде. І тільки машиніст бачить трьох придурків, що сидять на рейсах.
|
|
|
#1355 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
На уроці історії учень відсмалив:
- Київ створив Кий, Шрек і Хорив.)) Нас довго відкачували )читаю оголошення: Продаю ноутбук . причина продажу: в цій хаті забагато ноутбуків Як каже наш викладач з права: - Кращі друзі чоловіка - це собаки та жінки... Але з жінками я б не був такий впевнений... В селі моєї бабусі батюшка любить випить, на службі завжди п*яненький, одного разу вінчає молодят і каже: ну що, рідні, можете прощатися та вже будемо виносити. їду зі Стрия електричкою в пятницю.В вагонах людей битком набито.Підсіла я до 4 хлопців і одної дівчини.Вони грають карти,я читала книжку.І тут один з гравців затупив і порограв.Його друг каже: - ти тупий,треба давати корольом і тут дівчина на весь голос видала:"давати треба раком,а брати корольом." весь вагон сповз під лавки.а хлопців ще довго відкачували... На житомирській шкарпетковій фабриці налагоджено випуск презервативів.. презервативи "Житомир" - хоч на ногу натягуй!
|
|
|
#1356 |
|
Передовик
|
- Сусіде а у вас корова палить цигарки?
-та ви шо. - тоді у вас хлів горить. Мати питає у доньки: - де ти була? -та на дискотеці мамо. -яка дискотека, третя година ночі, а дискотека до одинадцятої. - так оцеж мамо ми з Петром за клуню кохалися . - не бреши хвойдо, за клуню то хвилинна справа. -Куме, та ходіть но до мене. - та чого? - так випємо по чарчині, зїмо шмат сала. - та невдобно. - чого? -та я з вашою жінкою сплю. - та і я з нею сплю, то що мені тепер до дому не ходити. |
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Передовик
|
Як романтично пахне ковбаса
і помідори в банці зашарілись, а в пляшечці так тихо, як роса, горілочка домашня причаїлась. І сало ніжно зваблює тільцем, і хліб наставив загорілу спину. Якщо ти млієш, слухаючи це, чому ж ти, гад, не любиш Україну? Влаштовується програміст на роботу. Секретарка представляється йому і протягує руку: - Клава! - Ні фіга собі! Тебе б ще Мишкою назвали! Дир-дир-дир… - Привіт дружок! Не боїшся тряски? Мотоциклом покатаю, Залазь до коляски. Покаталися. Спинились. Дружок дружка смика: - Посміхнись! Чого у тебе Кисла така пика? Той скривився, спину чуха. Ну тебе до трясці! Засмієшся, як у тебе Дна нема в колясці… Автор: Павло Глазовий. |
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.06.2010
Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
|
Dubai Sports (CH 33) on 7°W & 68.5°E
Atlantic Bird 4A - Nilesat Orbit 12437 H 27500 3/4 Intelsat 7/10 (IS-7/10) @ 68.5° East 11635 V 2222 5/6 SID=1270 Biss Key Dubai Sport1 (CH33) @ 7.2° West still work and the key still active
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |