SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.12.2011, 13:56   #1371
Vasil_master
Учасник

Вік: 34
Дописи: 104

Мій ресівер: OPENBOX X-820 CI
Типово

Кварцяний вважає, що його можуть вбити
У суддівському корпусі України процвітає корупція. Про це на післяматчевій прес-конференції після гри з «Металістом» заявив головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
«Я кілька років тому казав, коли ми були у вищій лізі: у суддівськомі комітеті ті ж самі люди, ті ж самі схеми, варіанти, там кібернетика. Туди ж ще додали людину з країни, де є навколофутбольні ігри, такі, яких немає в інших європейських чемпіонатах.
Ми перемагали в чемпіонаті України усіх. Але постійно перемагати ми не можемо, нас постійно давлять.
Ми хочемо Блохіну давати гравців. Як ми можемо їх давати, коли нас шарашать в кожному матчі. Ми пробили лише два пенальті у 19 іграх. У нас 8-10 вилучень, 50% ігор ми граємо в меншості.
Я знаю усе, кому дають, скільки, і за що. Інспекторам, делегатам, переляканим боковим суддям. Усі корумповані, від шнурків до шкарпеток», – цитує Кварцяного ZIK.
Окрім того, Віталій Кварцяний вважає, що його можуть спробувати вбити після його заяв про корупцію в українському футболі.
«У минулому році президент черніговської «Десни» розповів: кому давали, як і скільки. Але цей його матеріал «зажали». Його притисли і він здався. Я ж їм сказав: не чіпайте мене, бо напередодні чемпіонату Європи я розповім усе, буде така ганьба, що сюди ніхто не захоче їхати.
Нехай нас ще зачеплять вдома з «Іллічівцем». Я ще нічого не сказав. Завтра це інтерв’ю прочитають у Федерації футболу забігають, а потім скажуть: варто щось з Кварцяним робити. Потрібно його чи вбити», – додав тренер.
За словами Кварцяного, він уже написав це все в листі, який лежить у нього в сейфі.
«Там написано, кому дають, які клуби дають, скільки. Так що запізно мене вбивати. Хоча, можна, але весь світ дізнається, що робиться в Україні», – підсумував керманич «Волині».
Взято з УНІАН - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Єднаймося, братаймося в товариство чесне! Хай братерством, щирими трудами Вкраїна воскресне! (І. Я. Франко)
Vasil_master зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.12.2011, 22:15   #1372
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Крім Мішеля Платіні, в Зал слави італійського футболу серед інших увійшли П'єрлуїджі Колліна і Роберто Баджо.

Президент УЄФА Мішель Платіні став членом Залу слави італійського футболу, який відкрився у Флоренції. Француз був визнаний кращим легіонером чемпіонату Італії.

Нагадаємо, що Платіні у 80-ті роки завоював з "Ювентусом" два скудетто і один Кубок країни. У 1984 році він виграв з "Юве" Кубок Кубків і Суперкубок УЄФА, а в 1985 році - Кубок європейських чемпіонів і Міжконтинентальний Кубок.

Тричі Платіні ставав кращим бомбардиром Серії А і тричі поспіль вигравав "Золотий м'яч" - у 1983, 1984 і 1985 роках.

Відомий у минулому рефері, а нині старший офіцер УЄФА у справах суддівства, а також куратор суддівського корпусу в Україні П'єрлуїджі Колліна отримав нагороду як кращий італійський суддя.

Роберто Баджо названий кращим італійським футболістом, а Марчелло Ліппі та Аріго Саккі - кращими італійськими тренерами.

Кожен з нагороджених передав у музей експонат, який нагадував би про їхню кар'єру.
Старий 07.12.2011, 10:32   #1373
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Фіорентина" хоче повернути Лука Тоні

34-річний нападник "Ювентуса" Лука Тоні в січні може повернутися в "Фіорентину", за яку він вже виступав в 2005-2007 роках.

Флорентійський клуб планує замінити за допомогою досвідченого бомбардира уругвайця Сантьяго Сілву, виставленого на трансфер.

"Ювентус" утримувати Тоні у себе в складі не збирається: гравець не входить в плани головного тренера Антонио Конте і досі не провів в нинішньому розіграші Серії А жодного матчу.

Нагадаємо, що за два роки в "Фіорентині" Тоні забив 47 голів в 67 іграх італійської першості, пише soccer.ru.
Старий 07.12.2011, 14:13   #1374
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Екс-півзахисник мадридського "​​Реала" Гуті не сумнівається в тому, хто вийде переможцем першого "класіко" у чемпіонаті Іспанії, повідомляє іспанська преса.

Нагадаємо, протистояння між "вершковими" і "Барселоною" відбудеться 11 грудня на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". А Гуті вважає, що переможе його рідна команда. Футболіст навіть рахунок передбачив.

"Барселона" в цьому сезоні більше залежить від Мессі, тоді як у "Реала" є команда, про яку можна лише мріяти. Якщо не забиває Роналду, то за нього це роблять інші. А от у випадку невдалої гри Мессі "Барсі" доводиться непросто. Я впевнений в тому, що "Реал" переможе суперника з рахунком 3:1", - заявив Гуті.
Старий 07.12.2011, 14:25   #1375
sacha
Передовик

Типово

Сьомін: Немає у нас часу на переживання, не передбачено календарем

Нічия у матчі зі "Сток Сіті", яка практично позбавила шансів київського "Динамо" на вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи, - це нормальний результат і ніякої трагедії в команді немає.

Про це в інтерв`ю "Спорт день за днем" заявив головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін.

"Ми грали з командою з найсильнішої ліги світу, це вже про багато що говорить. Гра, повторю, була рівною. Ніякої трагедії, життя триває.

У національній першості все ще попереду. Завдання для київського "Динамо" в цьому турнірі може бути тільки одне - перше місце, і ніхто її не знімав. Немає у нас часу на переживання, не передбачено календарем. Треба рухатися далі", - розповів Сьомін
Старий 07.12.2011, 19:01   #1376
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Головний тренер "Ворскли" вважає, що його команда впоралася восени з поставленими завданнями.

Микола Павлов у своєму блозі на sport.tochka.net, підбиваючи підсумки другої половини 2011 року для його команди, висловив задоволення досягнутими результатами.

"Такого насиченого календаря у моїх футболістів ще не було - за півроку ми зіграли таку кількість матчів і отримали таку порцію навантажень, що дорівнює річному еквіваленту, - пише Павлов. - Тому я сміливо можу заявити, що задоволений тим результатом, який показала Ворскла" в першій частині сезону".

Про Прем'єр-лігу

"У чемпіонаті країни ми йдемо дев'ятими. Враховуючи різницю в окулярах між шостим і дев'ятим місцем, то можна сказати, що ми йдемо за планом. Згадайте, минулого року була така ж ситуація, і це нам не завадило добути місце в єврокубках".

Про Лігу Європи

"Хто тверезо дивиться на речі, розумів ще на старті сезону, що "Ворсклі" дуже важко буде вийти з групи. Це розумів і я, про що говорив неодноразово, і керівництво клубу. Ми втілили в життя мрію полтавчан, і вийшли в груповий раунд другого за престижністю турніру в Європі, і це я вважаю великим успіхом.

В іграх з "Копенгагеном", "Ганновером" та "Стандартом" нам не завжди щастило. А без везіння у футболі далеко не заїдеш. Також можна сказати, що нам десь не вистачило сил. Це мій прорахунок, як тренера. Може, варто було робити по-іншому ротацію складу, оскільки графік був дуже щільним.

Про трансферну політику в зимове міжсезоння

Ті хлопці, яких ми влітку запросили до "Ворскли", стали багато в чому визначати обличчя команди. Павло Ребенок та Іван Кривошеєнко стали гравцями основного складу, а Сергій Закарлюка допоміг нам здобути путівку в груповий етап Ліги Європи і дуже непогано заміняв травмованого Йована Маркоскі.

У зимове міжсезоння ми за традицією не будемо робити гучних покупок. Обмежимося точковим посиленням, переважно в лінію атаки. У нас багато кваліфікованих виконавців, які в тому числі грають за свої національні збірні. Воротарів нам теж не треба - на цю позицію сьогодні є своїх п'ятеро людей.

Про відпустку

Всі ми з нетерпінням чекаємо відпустки. Треба відновити сили, переосмислити першу частину сезону і йти вперед. Особисто я нікуди не збираюся їхати відпочивати за межі країни. Скільки працюю у футболі, лише одіножди покинув Україна на зимові канікули.

Але я навіть коли відпочиваю, паралельно все одно думаю про футбол.
Старий 07.12.2011, 20:05   #1377
sacha
Передовик

Типово

25 травня в Києві зіграють ветерани "Динамо" і "Спартака"

25 травня в Києві відбудеться матч між ветеранами київського "Динамо" і московського "Спартака".

У поєдинку візьмуть участь прославлені гравці минулого.

Серед найбільш титулованих російських футболістів Дмітрій Алєнічев, Георгій Ярцев, а також інші "спартаківці" минулих років - Тітов, Ананко, Дасаєв. Можливий приїзд Олега Романцева.

Що стосується киян, то їх склад поки невідомий, але можна припустити, що на матч з таким принциповим суперником зберуться футболісти, які не так давно завершили кар'єру, пише sport-express.ru.
Старий 08.12.2011, 13:00   #1378
sacha
Передовик

Типово

Ахметов оцінив Жадсона в 22 млн. доларів

Донецький "Шахтар" оцінив бразильського півзахисника Жадсона в 22 млн. доларів.

Про це повідомляє ua-football.com з посиланням на Радіо ESP/ESPN.

У послугах Жадсона найбільше зацікавлений "Сан-Паулу".

"Я чув, що "Сан-Паулу" зацікавлений в моїх послугах. Це великий клуб і кожен гравець хотів би грати там.

Радий, що моє ім'я знають і пам'ятають Давайте почекаємо і подивимося, що станеться впродовж найближчих декількох днів - сказав Жадсон.
Старий 08.12.2011, 13:12   #1379
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Тевес: Я б сидів у в’язниці, якби не футбол

Що відрізняється крутою вдачею аргентинський форвард «Манчестер Сіті» Карлос Тевес, який відсторонений від роботи з командою за відмову вийти на заміну в матчі Ліги чемпіонів проти «Баварії» в жовтні, заявив в інтерв'ю аргентинській пресі, що вдячний світу футболу.
«Я вдячний миру футболу і радий, що потрапив в нього. Якби не футбол, я б зараз сидів у в'язниці », - заявив нападаючий.
Нагадаємо, що в ці дні футболіст збірної Аргентини очікує рішення клубів за його трансферу в італійський «Мілан».

Джерело інформації: dynamo.kiev.ua

Аргентинський форвард «Манчестер Сіті» Карлос Тевес, який має непросту вдачу, заявив в інтерв'ю аргентинській пресі, що вдячний футболу.

«Я вдячний футбольному світу і радий, що потрапив в нього. Якби не футбол, я б зараз сидів у в'язниці», - заявив нападник.

Нагадаємо, що в ці дні футболіст збірної Аргентини очікує рішення клубів щодо його трансферу в італійський «Мілан».
Старий 08.12.2011, 13:15   #1380
sacha
Передовик

Типово

"Металіст" цікавиться гравцем збірної Бурунді

"Металіст" націлений на купівлю флангового нападника "Краковії" і збірної Бурунді Саїді Нтібазонкізи.

Представники харківського клубу будуть присутні на наступному матчі "Краковії" проти "Легії", передає Przeglad Sportowy.

24-річний Саїді Нтібазонкіза оцінюється в мільйон євро.

Разом з тим, "Металісту" доведеться витримати конкуренцію за африканця з провідними польськими командами, пише terrikon.com.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум