![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Administrator
Ukraine
|
Якщо душа - це вміння любити, бути відданим і вдячним, то тварини мають її більшою мірою, ніж багато людей.
@ Джеймс Херріот
|
|
|
#135 |
|
Administrator
Ukraine
|
Інцидент стався в індійському штаті Пенджаб. Два цуценя провалилися в колодязь. Їх чотиринога мама бігала біля колодязя і безперервно гавкала, чим і привернула увагу господаря, який заглянувши всередину був сильно здивований - на дні знаходилась королівська кобра, яка не становила загрози для малюків. Більше того, рептилія ніби наглядала за щенятами, не дозволяючи перейти на інший бік, де вони могли потонути, коли колодязь наповниться водою. У загальному і цілому тварини провели на дні колодязя 48годин. Коли нарешті прибула допомога з лісового департаменту, кобра відповзла в інший кінець колодязя. Малюки не постраждали і зараз почуваються добре, рептилію ж відвезли в ліс і випустили на волю. Навіть самі смертоносні і небезпечні істоти на землі знають, що таке співіснування і взаємовиручка. Людський же рід у цьому плані сильно відстав від братів наших менших, і це наш великий недолік.
|
|
|
#136 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Історія яка здивувала!
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Administrator
Ukraine
|
Собаки люблять своїх друзів і кусають своїх ворогів, на відміну від людей, які не в змозі безкорисливо любити і змішують любов і ненависть. (C) Зигмунд Фрейд
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |