![]() |
|
|
#131 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Челсі роздобув 15-річного данця
15-річний центральний захисник данського "Брондбю" і юнацької збірної Данії до 17 років Андреас Крістенсен став гравцем лондонського "Челсі", повідомляє англійська преса. Перехід офіційно відбудеться влітку нинішнього року, коли у молодого футболіста закінчиться контракт з данським клубом. Таким чином, лондонцям гравець дістанеться абсолютно безкоштовно. Відзначимо, що в юнацькій команді "Брондбю" Крістенсен був капітаном. Крім цього футболіст встиг зіграти за другу команду данського клубу в офіційних матчах |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Гладкий хоче грати у "Волині", а не в "Карпатах"
У виставленого дніпропетровським клубом на трансфер 24-річного Олександра Гладкого, крім можливого переходу в "Волинь" на правах оренди, є ще один варіант продовження кар'єри. Інтерес до нападника проявляють львівські "Карпати". Львівський варіант футболіст розглядатиме у випадку невдачі на переговорах з "Волинню". Поки ж форвард працює з молодіжним складом дніпропетровців, повідомляє "Український футбол".
|
|
|
#133 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Хізанейшвілі залишив "Олександрію"
Грузинський захисник Отар Хізанейшвілі, який перебував у тренувальному таборі "Олександрії", залишив розташування клубу. За словами президента олександрійців Миколи Лавренка, сам Хізанейшвілі зрозумів, що не зовсім відповідає рівню української Прем'єр-ліги. Тому грузин буде підшуковувати для себе місце роботи і надалі, пише газета "Спорт-Эспресс в Украине".
|
|
|
#134 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Кирило Ковальчук підписав нову угоду з "Чорноморцем"
Кирило Ковальчук, котрий початок сезону повів у оренді в "Чорноморці", став повноцінним гравцем клубу. Про це повідомляє прес-служба одеситів. 25-річний екс-хавбек російської "Томі" підписав угоду на 3,5 роки.
|
|
|
#135 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кирило Ковальчук - гравець Чорноморця
Один з братів Ковальчуків Кирило став повноцінним гравцем одеського "Чорноморця". Початок сезону 25-річний півзахисник провів в Одесі на орендних умовах, а тепер уклав повноцінну угоду. Як повідомляє клубна прес-служба, контракт розрахований на три з половиною роки, і, таким чином, футболіст розірвав свою зв'язки з "Томью". |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Яковлєв не залишиться в "Олександрії"
Серед потенційних новачків на третій тренувальний збір з ПФК "Олександрія" не поїде росіянин Павєл Яковлєв. 20-річний форвард молодіжної збірної Росії і московського "Спартака" вже залишив розташування команди. В Туреччину "Олександрія" вирушить 11 лютого з міжнародного аеропорту "Бориспіль", інформує sport-express.ua.
|
|
|
#137 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Альтман: "Таврія" підписує адаптованих до українського чемпіонату гравців"
Сімферопольська "Таврія" підписує адаптованих до українського чемпіонату гравців. Про це заявив наставник команди Семен Альтаман. "Ми запросили в команду перевірених гравців, які адаптовані до нашого чемпіонату. Це стосується Марко Не, Бусаїді і Аді, а також аргентинця Гомеса, з яким був підписаний контракт", - сказав він "Підписані контракти з Алію і Афолабі. З майбутнім Крістофера визначимося вже найближчим часом. Ці хлопці придбані на перспективу", - цитує Альтмана championat.com
|
|
|
#138 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Динамо" переглядає лівого захисника з Румунії
У товариському матчі проти "Рубіна" перший раз в складі "Динамо" після приїзду на перегляд зіграв румун Ласло Шепші. Як пише клубна прес-служба, він діяв на рідній для себе позиції лівого захисника, відзначився активністю на фланзі і жовтою карткою, підчищаючи помилку партнера. Як зазначив Юрій Сьомін після спарингу, по одному матчу судити про якості румуна рано, а рішення про подальшу долю футболіста буде прийматися лише за підсумками кількох ігор.
|
|
|
#139 |
|
Передовик
Ukraine
|
Балабанов підсилив Олександрію
Нападник ФК «Одеса» Костянтин Балабанов став гравцем ПФК «Олександрія». Як стало відомо «Одесі-Спорт» з достовірних джерел, футболіст уклав контракт з командою Прем'єр-ліги, яку тренує одесит Леонід Буряк. Нагадаємо, що кращі роки в кар'єрі Балабанова пройшли в одеському «Чорноморці». В синьо-чорній футболці він провів 104 матчі, забивши при цьому 35 голів. Потім були «Дніпро», «Нафтовик», «Кривбас», але травми і невдача не дозволили йому продовжити виступи на високому рівні. У минулому році Балабанов пробував свої сили в ФК «Одеса», проте проявити себе належним чином йому не вдалося. Забивши 1 гол в 14 зустрічах, форвард вирішив змінити прописку і спробувати себе в команді Прем'єр-ліги. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Передовик
Ukraine
|
Нафтовик підписав двох гравців
За підсумками збору в Ялті керівництво «Нафтовика-Укрнафта» оформило контракти з трьома новачками. Крім півзахисника Максима Кременчуцького (ПФК "Олександрія"), про підписання контракту з яким вже повідомлялося, повноправними гравцями охтирської команди стали хавбек Марат Даудов («Геліос») і нападник Олександр Яровенко («Титан») |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|