![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Адріан Сутіл назвав Льюїса Хемілтона боягузом
Екс-пілот команди Формули-1 Force India Адріан Сутіл назвав свого колишнього кращого друга Льюїса Хемілтона боягузом. В інтерв'ю газеті Bild німець обгрунтував свої докори. "Льюїс - боягуз, я не хочу дружити з людьми на кшталт нього, - заявив Сутіл. - Для мене Хемілтон - не чоловік. Навіть його батько відправив мені текстове повідомлення з побажаннями удачі. Льюїс не зробив нічого. Він навіть змінив номер телефону, щоб я не зміг зв'язатися з ним". Чемпіон світу Формули-1 2008 року вважається одним з ключових свідків у справі про напад Сутіла на співвласника команди Lotus Еріка Люкса. Британця викликали для надання свідчень, проте пілот відмовився з'явитися в суд, пославшись на зайнятість. У листі, направленому в мюнхенську прокуратуру від імені Хемілтона, сказано, що Льюїс забув всі деталі інциденту. В результаті розгляду Адріан Сутіл був визнаний винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і засуджений до півтора років позбавлення волі умовно. Як повідомляє Auto Motor und Sport, німецький пілот поки не вирішив, чим він займеться в найближчому майбутньому - в розмові з журналістами Сутіл натякнув, що може пропустити майбутній сезон Формули-1. У той же час, судимість Адріана не завадить йому згодом повернутися в чемпіонат світу. Менеджер гонщика Манфред Циммерман отримав лист від Міжнародної автомобільної федерації, в якому говорилося, що інцидент залишиться особистою справою Сутіла і не вплине на його суперліцензію - документ, що дає право виходити на старт Гран-прі Формули-1. За німецькими законами, у Сутіла і його адвокатів є сім днів, щоб опротестувати рішення суду. Вердикт набуде чинності, якщо апеляція не буде подана.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Макларен" представив новий болід.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Макларен" презентував у середу, 1 лютого, свій новий болід У сезоні-2012 Дженсон Баттон і Льюіс Хемілтон виступатимуть на машині, яка отримала назву MP4-27.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Гонщики "Форс-Індії" задоволені новим болідом
Пілот "Форс-Індії" Пол ді Реста висловив захоплення новим болідом команди VJM05. "Я думаю, що кожен співробітник команди вклав безліч сил в спорудження нового боліда. У кінці минулого сезону ми були справді швидкі, і метою команди було зберегти ту форму в нинішньому сезоні. Новий VJM05 є прекрасним витвором мистецтва, і я сподіваюся, що коли він буде на трасі, то покаже все, на що здатний", - розповів ді Реста. Напарник ді Рести по команді Ніко Хюлькенберг також повідомив, що з нетерпінням чекає можливості випробувати новий болід на трасі. "Я з нетерпінням чекаю моменту, коли отримаю можливість перевірити у справі новий болід на трасі, зрозуміти, на що він здатний. До того ж, я дуже сильно скучив за перегонами", - цитує Хюлькенберга sports.ru з посиланням на Sky Sports.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Формула-1. "Ред-Булл" отримає 59,4 млн за перемогу в Кубку Конструкторів
![]() Британське видання Autosport опублікувало розмір виплат, які команди Формули-1 отримають у відповідності з результатами Кубка конструкторів сезону-2011. Призові виплати за підсумками сезону-2011. "Ред Булл" — $ 59,4 млн "Макларен" — $ 49,9 млн "Феррарі" — $ 40,6 млн "Мерседес" — $ 34,5 млн "Лотус-Рено" — $ 31,3 млн "Форс Індія" — $ 28,1 млн "Заубер" — $ 21,8 млн "Торо Россо" — $ 18,8 млн "Вільямс" — $ 15,6 млн "Кетерхем" — $ 12,5 млн
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Гері Андерсон: Новий болід VJM05 - унікальний
Технічний експерт Autosport і конструктор боліда Jordan 191, на якому дебютував у Формулі-1 Міхаель Шумахер Гері Андерсон сказав, що у нового боліда Force India є непогані шанси поборотися за подіуми у деяких гонках сезону-2012. "Я, як не остання людина у Формулі-1, безпосередньо знайома з проектуванням боліда, залишився під великим враженням від нового боліда команди Force India, - сказав Андерсон. - Я прогнозую новий підйом в результатах у цій стайні, вважаю, що п'яте місце у Кубку конструкторів для них не межа. Після презентації боліда я все ще перебуваючи під враженням, підійшов до Енді Гріна, потиснув йому руку і сказав, що його нове творіння наробить чимало шуму серед топ-команд. Я не хочу сказати, що пілоти цієї команди будуть постійно боротися за перемоги, але топ-командам доведеться рахуватися з їх швидкістю ".
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Red Bull провели онлайн презентацію нового RB8
![]() Сьогодні пройшла довгоочікувана презентація чемпіонського боліду команди Red Bull RB8. Презентація пройшла у режімі онлайн і вже завтра новий болід можна буде наживо побачити на тестах у Хересі.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
ФІА роз'яснила причини низьких носів у нових болідів
![]() Гоночний директор ФІА Чарлі Вайтінг вирішив роз'яснити численні запитання про причини низьких східчастих носів у болідів сезону-2012. "Основна причина, через яку ми зобов'язали команди опустити ніс боліда це безпека пілотів, - пояснив нові правила Вайтінг. - Наприклад, коли стикаються боліди, то є велика ймовірність того, що осколки від переднього антикрила полетять у пілота і якщо не поранять його, то стануть перешкодою під час пілотажу. Ніс боліда, що розташований так низько, зменшує шанси на розліт осколків до мінімуму. Наступним аргументом на користь цього правила, були скарги інженерів, які говорили, що під такий низький ніс потрібно буде повністю переробляти боліди. Для них це незручно, але для нас будь-які новації і зміни лише на краще. Хіба східчасті носи не привернули додаткову увагу шанувальників автоспорту? "
|
|
|
#8 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Хайме Альгерсуарі: Цей сезон я пропущу
Екс-пілот команди Toro Rosso Хайме Альгерсуарі розповів про те, що на цей сезон для нього не знайшлося місця в одній з команд Формули-1. Тому він пропустить цілий рік, але іспанець обіцяв повернутися у боротьбу в 2013-му. "Цей рік я вирішив пропустити, оскільки виступ у хвості пелотону не для мене, - сказав Хайме. - Я був кращим пілотом у Toro Rosso за підсумками минулого сезону, тому мені навіть якось соромно пілотувати болід здатний тільки на те, щоб абияк діставатися до фінішу. У наступному році я постараюся пробитися в одну з команд, але це ще не факт. Усім дякую за підтримку, мені буде її не вистачати ".
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бос Lotus: Мені дуже подобається ім'я Lotus
![]() Бос команди Lotus Жерар Лопес розповів про те, що він вважає ім'я Lotus для своєї команди найвдалішим за всю історію, оскільки ця назва зобов'язує до високих спортивних результатів і звершень. "Під час ще першого засідання з питання перейменування стайні, ми вирішили провести окрему зустріч щодо ім'я, - сказав Лопес. - Особисто мені дуже подобається ім'я Lotus, воно звучне і сильне. Порадившись, ми вирішили, що найголовніше для нас це не на один рік залишити собі право користуватися цією назвою, а на довгі роки. Обговорювалося питання про те, щоб назвати команду якось по-новому і почати все з початку, але продовжувати історію Lotus якось велично. Зараз у Формулі-1 ми офіційно представляємо бренд автомобілів виробника Lotus, але навіть після розриву наших відносин ми не хочемо відмовлятися від цього імені ".
|
|
|
#10 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Кімі Райкконен: Я дуже сумую за ралі, так як люблю цей вид автоспорту
Не встиг пілот команди Lotus Кімі Райкконен як слід приміряти сидіння пілота Формули-1, як його знову потягнуло в ралі. "Я дуже сумую за ралі, так як люблю цей вид автоспорту, - повідомив Кімі в інтерв'ю Autosport. - Я буду робити все від мене залежне, щоб переконати керівництво дати мені можливість паралельно брати участь у двох чемпіонатах. Якщо ні, то після закінчення кар'єри пілота королівських гонок я прямо подамся у чемпіонат ралі ". Нагадаємо, що керівництво Lotus, після втрати основного пілота Роберта Кубіци, саме через аварію на етапі ралі перед початком сезону-2011, вже дме на холодну воду і не дозволяє своїм пілотам займатися екстремальними видами спорту, щоб травми не завадили пілотам виступати у перегонах. Крім того, побоювання керівництва Lotus можна вважати не марними, оскільки у чемпіонаті WRC Кімі Райкконена колишні колеги пілоти називають не інакше як краш-кід, через часті аварій та сходи з дистанції.
|
![]() |
| Закладки |
|
|