![]() |
|
|
#1421 | |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Японо мать
Цитата:
|
|
|
|
#1422 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
"Брати і сестри! Українці! Прошу, не будьте поодинці..." Цими рядками закінчується історична поема "Згуба волі" про Мазепу, Петра I, Полтаву, яку написала дивовижна, непересічна людина, Українець з великої літери Богдан Скробут, хай Господь упокоїть його душу! Адже 27 січня цього року він помер у славетних Моринцях. Тож моя розповідь про пана Богдана – це своєрідний вінок пам'яті доброму знайомому і щирому патріотові України. Чомусь найчастіше складається так, що найбільше про достойну людину ми дізнаємося після її смерті. Може тому, що лиха слава біжить попереду, а добра соромиться нагадати про себе? Богдан Скробут до кінця життя вважав себе найщасливішою в Україні людиною. Я українцем народився Для України доживу. Я з духом Волі поріднився, Як вишиванка у канву. Мій кожен нерв, клітини, думи – блакитно-жовті, І як струни, в моєму серці і в душі, В розмовнім слові і в вірші. Так доля склалася у мене: Проміряв Зауральський світ. Я ж дисидентом для системи Неофіційно, з юних літ За те, що вірив в Україну На перехрестях всіх тривог. Я Україну не покину Нехай мені пробачить Бог. І я не хочу в тихий спокій В далекий невпізнаний світ. Здобуте все в минулі роки З бутона перевтілю в цвіт. І буду, буду, вперто буду Нащадкам стукати в серця. Щоби вдихали в повні груди Із творчим задумом митця! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#1423 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Приходить хлопець до лікаря і скаржиться:
- Що робити? Тільки ляжу спати - і відразу впісяюсь. - А що ти перед цим відчуваєш? Може, тобі які сни сняться? - Так, з'являється чортик і каже: "Давай попісяємо ". І я прокидаюся весь мокрий. - А ти наступного разу, як тільки чортик прилетить і скаже "Давай попісяємо ", ти йому відповідай: "Я вже попісяв". - Добре, спасибі, лікарю. Через деякий час знову приходить хлопець до лікаря. - Ще гірше, лікарю. - А як була справа? Розкажи. - Прилетів чортик і каже: "Давай попісяємо", а я йому кажу: "Я вже попісяв". А мені чортик і каже: "Тоді давай покакаємо". |
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
![]() У Тарутинському районі Одеської області корова Роза з'їла кілька тисяч доларів, які її господарі-грабіжники сховали в корівнику. Корові здалося, що долари — то трава Як повідомили в прес-службі облуправління МВС, влітку 2008 року троє невідомих чоловіків у масках увірвалися в будинок мешканки села Олександрівка Тарутинського району Тетяни, побили її, зв'язали і забрали 9450 доларів США, документи на квартиру в Одесі, золоту каблучку та мобільний телефон. "До нас у будинок увірвалися люди, які почали в'язати дітей і мене, прикладати силу і вимагати гроші. Після цієї події ми залізли в борги. Лікували переляк у мене і в дітей", - розповіла потерпіла. За даним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (Грабіж). Три роки потому з'ясувалося, що пограбування скоїли двоє односельців Тетяни — брати Олег (1980 р.н.) і Сергій (1988 р.н.) та неповнолітній житель Молдови Іван. За словами грабіжників, вони працювали на одеських будівництвах разом із чоловіком Тетяниної сестри, де він заборгував їм значну суму за виконану роботу. З'ясувавши, що свої заощадження боржник зберігає у сестри дружини, вони вирішили таким чином помститися йому. Прямо у дворі потерпілої, не рахуючи грошей, зловмисники розділили їх на три групи. Івану дісталося 2500 доларів, молодшому братові — 1500, старшому — решта. На другий день брати повернулися на будівельний майданчик до Одеси. У Сергія гроші відразу ж украли "гопники" на залізничному вокзалі. Олег сховав свою частину грошей в яслах корівника, але наступної доби його чекав неприємний сюрприз: більшість грошей корова з'їла разом із травою, а решту утоптала в бруд, після чого як платіжний засібу купюри були вже непридатні. На початку лютого злочинців затримали, але ті заявили, що, обікравши невинну жінку, "вони відновили справедливість". Зараз горе-грабіжникам світить по шість років тюремного ув'язнення. Як повідомлялося раніше, у Львові домашня кішка на прізвисько Лілу захистила квартиру від злодія — тварина накинулася на зловмисника, коли він заліз до приміщення. Джерело: Телекритика |
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Hа уроці:
- Так, діти, придумайте вираз, що об'єднує біологію і математику. Петя: - Влітку навколо нас літають тисячі комах. Вовочка: - Як таблицю множення, я знаю пози розмноження! |
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
У таборі німці ведуть жидів до газової камери, один з конвоїрів бачить як мале жиденя несе з собою цуцика. Конвоїр підбігає до нього і з обуренням кричить:
- Садюга, відпусти собаку!
|
|
|
#1428 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Океан...острів, на березі лежить без пам'яті гола панянка модельної зовнішності, жертва корабельної аварії....Підходять до неї дикарі, батько і син
син - Ух ти!!!...........Бать давай з'їмо - Дурак ти синок ....маму в дома з'їмо
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |