![]() |
|
|
#1461 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
|
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
----------------------------------------------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! --------------------------------------------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#1464 |
|
Передовик
|
Зустрічаються дна хлопця. Один із синцями.
- Кажуть, вас учора били на станції? .. - Та не станція, а так, невелика плат формочка. Йде виставка-продаж нових тканин фабрики "Спектр". До директору фабрики підходять іноземці і запитують: - Ви вважаєте, що ваші тканини будуть носитися? - Обов'язково! Вчора на прохідній ми затримали двадцять несунів з цими тканинами! Інспектор ДАІ зупинив машину. Перевіряючи права, він раптом вчув запах алкоголю і тут же запропонував водію дунути в "Трубочку". Той дихнув, і "трубочка" показала наявність алкоголю. - У вас несправний прилад, - заявив водій .- У мене дружина непитуща. Подивимося, що ваша "трубочка" покаже. Дмухнула і дружина, і знов "трубка" показала наявність алкоголю. - Ось бачите, - обурився водій, - з несправним інструментом виходите на жваву трасу. - Нічого подібного, - заявив інспектор, - це ваша дружина теж брала алкоголь. - Тоді нехай дитина повіє у вашу "трубку". І він витяг з машини крихітного хлопчика - той дмухнув, і "трубка" знову показала наявність алкоголю. Інспектор знизав плечима, вибачився і відійшов. Чоловік, заводячи мотор, зловтішно сказав дружині: - Ну що, дурна, вмилася? А кричала: не давай пити дитині, не давай пити дитині! .. Зустрілися два приятелі і почали обговорювати переваги і недоліки дружин. - Моя Аллочка - просто ангел! - Каже один. - Везе ж тобі! А моя краля - ще жива. Троє п'яних повзуть по шпалах залізниці. Зрідка між собою розмовляють. Один каже: - Ч-чорт! Які високі щаблі набудували! Другий: - А поручні - низькі! Третій радісно: - Нічого, хлопці, он дивіться, ліфт їде. |
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходять студенти до викладача і просять:
-Можна ми не підем на вашу пару ? -Можна. -А ви відмічати не будете?? -Та ні я на роботі не п'ю !
|
|
|
#1466 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Років тридцять тому не вірив у те, що багато американських школярів не можуть знайти свою країну на карті...
Тепер вірю. З Табачником скоро і наші не зможуть! Скільки разів тато Карло привчав Буратіно до горщика... але за диваном, як і раніше, з'являлися купки стружки. |
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Передовик
|
Ідуть двоє повз пам'ятник Пушкіну в Москві. Розмовляють про
дуелі поета з французом. - Не збагну, - каже один, - чому така несправедливість: адже виграв Дантес, а пам'ятник поставили Пушкіну?! Бабця приїхала до Москви і вирішила пройти на вулицю Горького. Підходить до патлатого хлопця: - Молодий чоловіче, будь люб'язний, поясни старій, як пройти на вулицю Горького? - Я тобі, бабо, не молода людина, а чувак, по-друге, не пройти, а кинути кістки, по-третє, не на вулицю Горького, а на Тверську-стріт, а по-четверте, я не знаю, он стоїть мент, запитай у нього. Бабця підходить до міліціонера: - Мент! - Я тобі, бабо, не мент! - Строго подивився міліціонер. - Прости - забула: чувак! Як кинути кістки на Тверську-стріт? Міліціонер отетерів: - Хіппуешь, ключка? Зібралися мужики в санаторії і сидять міркують: - Як швидко часи міняються! Раніше, бувало, приїжджаєш в санаторій, в першу чергу - човен, горілка, молодиця. - Так, біжить час! Тепер - кіно, вино, доміно. - А мені тепер - кефір, касторка, сартір. Йде п'яний по вулиці. Попереду стовп. Він нічого не бачить. Врізався в стовп. Падає. Піднімається. Знову йде і врізається в той же стовп. І так кілька разів. Втомившись від боротьби зі стовпом, він сів на тротуар. - Почекаю, коли скінчиться мітинг. Йде по темній вулиці перехожий. Підходить до міліціонера і запитує: - Скажіть, будь ласка, по цій вулиці ходити не небезпечно? - Було б небезпечно, я б тут не ходив! Пікассо приїхав до Лондона. На вокзалі виявилося, що у нього вкрали годинник. - Ви когось підозрюєте? - Запитав інспектор поліції. - Так. Мені допомагав вийти з вагона молодий чоловік. - Намалюйте його портрет, і ми його знайдемо. Пікассо намалював портрет і віддав поліції. Через деякий час поліція затримала стару 80 років, горилу в зоопарку, бульдога і двох носорогів. |
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Ти часом не знаєш, за що бомблять Лівію?
- За те, що Каддафі знущався над своїм народом безкоштовною електрикою і ліками, безвідсотковими кредитами і бензином по 14 центів... - Ось воно як! Слава Богу, що у нас є "Партія регіонів", котра ніколи не допустить в країні такого беспрєдєла! Якщо уряд починає турбуватися про бідних - такий уряд потрібно негайно гнати в шию. Тому, що при хорошому уряді бідних взагалі не повинно бути
|
|
|
#1470 |
|
Передовик
|
У лісі свято. У зайця ювілей. Вирішили привітати його і вовки.
Написали вітальну адресу. Але як підписатися: "Вовки", "Група вовків" або "Зграя вовків"? Вирішили підписатися: "Зграя товаришів". Розлучаються чоловік і дружина. Суддя запитує чоловіка про причину розлучення. - Громадяни судді, поясніть мені, чи може сім'я з двох чоловік прожити на двісті карбованців на місяць? - Може, - відповідає суддя. - Ну ось, а вона мене третій рік пиляє: йди працювати, йди працювати. У магазині жінка вибирає мітлу. Одну бере - не підходить, другий пробує - не годиться. Продавець втомився подавати мітли. Нарешті жінка знаходить відповідну. - Ось цю. - Вам загорнути, або так полетите? Зустрілися два письменники. Один і питає іншого: - Що-то вигляд у тебе неважний Ти захворів? - У мене сталося велике горе! - Яке? - Син спалив рукопис мого останнього роману! - А скільки ж твоєму синові років? - Всього чотири роки. - І він уже навчився читати? .. Заходить у тролейбус чоловік напідпитку. У тролейбусі гробове мовчання. Він звертається до пасажирів: - Громадяни! Подивіться, яка на вулиці сонце! Скільки тепла, радості! Весна на вулиці, громадяни! Всі мовчать. - Браття! Невже ви не бачите, як прекрасний світ?! - Ну, раз на тролейбусі немає нікого, тоді я відлию. Всі продовжують наполегливо мовчати. Зустрілися два приятелі. Один і радить іншому: - Якщо тобі вішають локшину на вуха, сідай на плиту і вари до кипіння. Якщо тобі починають знову вішати, скажи: "Спасибі, я вже їв ". |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |