![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Слово пастиря: Вітання патріотів з великим християнським святом Преображення
Відомий священик УПЦ МП Лука Радванський, який активно виступає за консолідацію патріотів України, вітає співвітчизників із сьогоднішнім святом Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Для українського сьогодення свято Преображення потребує особливої уваги. В цей день треба мати на меті не лише освячення яблук та інших фруктів, а й поринення у себе, подолання своїх гріхів, вдячність Богу та любов до оточуючих. Нам зараз не вистачає часу ані на Бога, ані на себе. Чому? Тому, що віра зникла - і навіть не віра у Господа, а віра у себе. За радянських часів з нас робили зомбі без душі і без мізків: "Роби, що сказали, і не смій думати!". Нажаль, сьогодні держава і Церква роблять те ж саме. Хіба так казав Господь? Ні. Він казав, що допоможе тим, хто цього схоче, і лише у правому ділі. Сьогодні, в цей величний день, я хочу побажати вам сил, духовної радості та віри у себе - в Україну. Бог ніколи не залишав тих, хто любить Його - тому я впевнений, що він не залишить і нас. З надією у серці можна подолати будь-які проблеми, пережити складнощі. Ми маємо підтримувати один одного, щоб разом активно боротися за нашу Батьківщину та за Правду. Зі святом, співвітчизники! Слава Україні!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Готуємось до Дня Незалежності
Вже наближається Свято - 24 серпня. До 25-ої річниці Незалежності нашої коханої Батьківщини Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
28 серпня – свято Успіння Пресвятої Богородиці 28 серпня православні та греко-католики святкують Успіння Пресвятої Богородиці. За традицією східної церкви, свято Успіння Пресвятої Богородиці або, як кажуть у народі, Перша Пречиста, належить до переліку дванадцяти найбільших свят церковного року, під час якого згадують упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
21 вересня - Різдво Пресвятої Богородиці Різдво Пресвятої Богородиці є велике дванадесяте свято, яке святкується 21 вересня за новим стилем. Господь, перш ніж народитися на землі як людина для спасіння світу, приготував свою Пречисту Матір. Як часто в житті ми відчуваємо прагнення чистоти, оновлення та радості. І як часто наша негідність, наші гріхи закривають світло радості та слави Божої. У день Різдва Владичиці нашої Богородиці звернімось до Неї і проситимемо Її – Пречисту і Пренепорочну, щоб Вона допомагала нам перемагати гріх і всяку нечистоту, щоб ми могли чистим серцем славити Бога і радіти у Ньому. Хто звертається до Неї з вірою і надією, не залишиться безутішним і не почутим, Їй дана благодать молитися за нас і допомагати нам.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| всього найкращого форуму., слава україні!!! |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Привітання з днем народження (ювілеєм) | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 273 | 01.01.2026 01:19 |