![]() |
|
|
#1481 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Озеро з причудами....
Україна завжди була багата загадковими явищами. До їх числа добавилося ще одне, якому ще немає вичерпно-аргументованого пояснення. Так, біля села Веселець Городокського району Хмельницької області періодично з'являється, щоб потім зникнути, унікальне озеро. Впродовж трьох років розкошує на його мальовничій водоймі перелітне птаство, квітне рідкісна рослинність. Також привабливим є це озеро для рибалок. В прохолодній воді залюбки купаються дорослі і діти (повідомляє Укрінформ) . Але на четвертий рік вода поволі кудись зникає. На місці озера починає зеленіти зеленою травою чималенький луг. Лише де-не-де залишаються невеликі болотяні острівці. Та приблизно через вісім років вода з'являється знову. Утворється озеро з аналогічними розмірами. Але його термін існування лише три роки. Така періодичність, як правило, витримується і повторюється. Місцеві сторожили, а також природознавці місцевого значення лише дивуються витівкам природи, але пояснити їх не можуть. Не квапляться чомусь зайнятися розгадкою таємниці озера також і фахівці-екологи чи науковці.
|
|
|
#1482 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
- Хая Соломонівна, ви не проти сьогодні повечеряти разом?
- Із задоволенням, Абрам Ілліч. - Тоді у вас рівно о сьомій.
|
|
|
|
#1488 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Креслить студент на дошці коло, а воно в нього просто ідеальне виходить, наче циркулем малювали.
Викладач його питає: - Де ж ви навчилися так чудово кола малювати? - А я в армії два роки на кухні служив - мясорубку крутив. У зоопарку стоять поруч росіянин і українець і розглядають за загороддю жирафу. Росіянин мрійливо говорить: - От якби в мене було таке довге горлечко, я б випив стаканчик, поки алкоголь дійшов до шлунка, скільки б я задоволення дістав! - Ха! А як би ти ригав??
|
|
|
#1489 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
- Куме, чому у вас теке брудне лице та руки?
- Та це я тещу на поїзд проводжав і на радощах поїзд поцілував. Телефонний дзвінок у фірму "секс по телефону" в селі. - Так, любий, я виконаю всі твої бажання, я зараз зроблю... - Марусь, це я, Іван, будеш додому йти - батон купи. |
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
STAR TV TURKSAT 2A (42.0°E)
11862 H 27500 5/6 SId : 05DE (Only Champions League Matches) Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |