SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.02.2012, 14:03   #141
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Адріан Сутіл може перейти у WTCC, але хоче залишитися у Формулі-1

Німецький пілот Адріан Сутіл, який залишився без місця у чемпіонаті Формули-1, продовжує шукати собі місце у гоночному світі і згідно з чутками він може провести сезон-2012 у кузовний серії WTCC, проте сам екс-пілот Force India хоче зачепитися за королівські гонки.

"У зв'язку із значним розширенням чемпіонату WTCC організатори зацікавлені у тому, щоб поповнити ряди маловідомих у світі пілотів знаменитостями, - повідомляється на сторінках німецького журналу Bild. - Адріан Сутіл чудова кандидатура, так як він встиг широко прославитися не лише завдяки перегонам. У чемпіонат WTCC приходять відразу три нові команди в особі Ford, Honda, і Volvo. З однією з цих команд Сутіл вже веде переговори на предмет участі у чемпіонаті, але, згідно менеджеру Адріана Манфреду Циммерману мета у пілота поки одна - залишитися у Формулі-1 ".
Старий 08.02.2012, 19:52   #142
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Дженсон Баттон: Я жодних проблем у роботі боліда не виявив

Пілот команди McLaren Дженсон Баттон, розповідаючи про досвід першого дня тестів у Хересі, підкреслив, що пілотаж нового боліда його повністю влаштовує і ніяких проблем виявити не може.

"Все було чудово, - сказав Баттон в інтерв'ю Autosport. - Болід був надійний і швидкий, я катував його, як міг, але особливих недоліків у його роботі не виявив. Мене це порадувало. Пам'ятаю, як рік тому ми ламали голови над тим, чому одні кола я і Льюїс проїжджали швидко, а вже наступний виходив повільним. У нас не було стабільності, тепер вона є. Багато у чому наші проблеми були пов'язані з поганою роботою шин на нашому боліді, але тепер знос гуми рівномірний і це як камінь з плечей , наші інженери отримають більше часу для доопрацювання інших областей боліда. Що стосується видувного дифузора, то особливої різниці у пілотажі з ним і без нього я не відчув ".
Старий 08.02.2012, 20:33   #143
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Lotus: Перші тести пройшли як по маслу

Технічний директор команди Lotus Джеймс Еллісон вирішив підвести підсумок першого дня тестів, і розповісти, які плани він будує на наступні дні перебування у Хересі.

"День почався просто чудово, все йшло як по маслу, - сказав Еллісон. - Тільки одного разу нам довелося зробити паузу, через відмову у роботі KERS. Болід показав себе з найкращого боку, він був надійний і швидкий, ми навіть змогли перевиконати свою програму.

Робота Кімі Райкконена була практично ідеальною, відразу видно, що це чемпіон і пілот професіонал. Він відмінно справлявся з пілотажем, і тісно працював з механіками, забезпечуючи надійний зворотний зв'язок. Якщо все так піде і надалі, то ми зможемо раніше запланованого закінчити з програмою по обкатці і приступити до роботи над першим пакетом модернізацій ".
Старий 08.02.2012, 23:17   #144
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Результати другого дня тестів - Міхаєль Шумахер перший!

Через сильний північно-східний вітер у другий день тестів у Хересі було прохолодніше, ніж вчора. Одинадцять команд продовжили тести, у трьох з них сталися заміни - Серхіо Перес змінив Камуі Кобаяші за кермом Sauber, у Mercedes вчора працювали обидва пілоти, а сьогодні - лише Міхаель Шумахер, а у Force India навпаки - поділили програму на двох між Полом ді Реста і резервним пілотом, дебютантом Жюлем Бьянкі.
1. М.Шумахер Mercedes 1:18.561 - 132
2. М.Веббер Red Bull 1:19.184 +0 "623 97
3. Д.Ріккардо Toro Rosso 1:19.587 +1 "026100
4. Ж.Бьянкі Force India 1:20.221 +1 "660 46
5. К.Райкконен Lotus 1:20.239 +1 "678117
6. П.ді Реста Force India 1:20.272 +1 "711 68
7. Ф.Масса Ferrari 1:20.454 +1 "893 94
8. Д.Баттон McLaren 1:20.688 +2 "127 84
9. С.Перес Sauber 1:20.711 +2 "150 66
10. П.Мальдонадо Williams 1:21.197 +2 "636 96
11. Х.Ковалайнен Caterham 1:21.518 +2 "957 138
12. П.де ла Роса HRT 1:22.128 +3 "567 64
Старий 09.02.2012, 12:45   #145
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кімі Райкконен: Сьогодні ми працювали з новою гумою

Пілот команди Lotus Кімі Райкконен розповів про те, що в другий день тестів його стайня займалася виключно роботою з новими шинами Pirelli.

"Сьогодні програма була досить ємною, але основний упор ми зробили на роботу з новими шинами, - розповів уже після закінчення тестового дня журналістам Кімі. - Що цікаво, одні жорсткі склади поводились краще, ніж деякі м'які. Коли вдавалося досягти робочої температури шин, то болід мчав як стріла, якщо гума не працювала, то болід ставав погано керованим і не слухався на швидкісних поворотах.

Можливо, що всьому виною прохолодна погода, і деякі шини просто не підходили під цю температуру. Гадаю, що в жаркій Барселоні ми зможемо довести цю частину програми до логічного завершення ".
Старий 09.02.2012, 18:19   #146
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Херес. Другий день виграв Шумахер, Веббер - другий

Міхаель Шумахер виграв другий день передсезонних тестів у Хересі.

Німець більш ніж на півсекунди випередив Марка Веббера.

Формула-1

Передсезонні тести

Херес

8 лютого

1. Міхаель Шумахер ("Мерседес") - 1:18.561 (132 кола)
2. Марк Веббер ("Ред Булл") +0.623 (97)
3. Даніель Ріккіардо ("Торо Россо") +1.026 (100)
4. Жюль Б'янкі ("Форс-Індія") +1.660 (46)
5. Кімі Райкконен ("Лотус") +1.678 (117)
6. Пол ді Реста ("Форс-Індія") +1.711 (69)
7. Феліпе Масса ("Феррарі") +1.893 (95)
8. Дженсон Баттон ("Макларен") +2.127 (85)
9. Серхіо Перес ("Заубер") +2.150 (68)
10. Пастор Мальдонадо ("Вільямс") +2.636 (97)
11. Хейккі Ковалайнен ("Катерхем") +2.957 (139)
12. Педро де ла Роса ("Хіспанія") +3.567 (64)
Старий 09.02.2012, 23:44   #147
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Педро де ла Роса: Ми тестуємо шини і відносини

Команда HRT як і німецька стайня Mercedes вирішили відкласти презентацію свого нового боліда на якомога пізніший термін, тому першу частину тестів у Хересі проводять за кермом торішнього боліда. Пілот іспанської команди Педро де ла Роса прокоментував свої тестові заїзди і робочу програму на ці чотири дні.

"За два дні ми протестували нові склади шин і, можу сказати, що досить далеко просунулися у цьому напрямку, - розповів де ла Роса. - Сьогодні ми будемо більше часу приділяти роботі з різними настройками боліда і тестувати деякі новинки сезону-2012.

Але куди важливіше досягти гармонії в колективі, ми старанно працюємо над цим, відпрацьовуємо зворотний зв'язок під час виїзду, узгодженість дій на піт-стопі, в моторхоумі. Від командного духу багато що залежить, часом це дозволяє їхати на кілька десятих швидше ".
Старий 10.02.2012, 11:25   #148
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Бос Red Bull про Марка Веббера і його кар'єру у команді

Бос команди Red Bull Крістіан Хорнер розповів про шанси Марка Веббера залишитися в австрійській стайні ще на один рік.

"Питання, звичайно, не нове, але говорити про нього ще рано, - сказав Хорнер. - Проблема полягає в тому, що в автоспортивній програмі Red Bull бере участь велика кількість швидких, молодих і талановитих пілотів. Марк же нас повністю влаштовує, тому що довгий час працює у стайні, знає всі її тонкощі і є швидким пілотом. Досвід і швидкість, ось його козирі. У цьому році йому доведеться справлятися з пресингом молодого дворазового чемпіона, але Веббер і сам цілком здатний на подвиг стати чемпіоном світу. Подивимося, від виступів у цьому сезоні залежить його подальша кар'єра ".
Старий 10.02.2012, 17:25   #149
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Формула-1. Є перша аварія в новому сезоні

Резервний пілот "Форс Індії" Жюль Бьянкі першим серед всіх гонщиків "Формули-1" потрапив в аварію в сезоні-2012.

У третій день зимових тестів в Хересі молодий француз спільно з командою прийняв рішення використовувати середині покришки, незважаючи на низьку температуру. Виїхавши з боксів і проїхавши декілька поворотів, Бьянкі не впорався з керуванням, вилетів на гравій і врізався в стіну з покришок.

Тепер "Форс Індії" залишилося оцінити збиток, нанесений боліду, пілот виявився неушкоджений.
Старий 10.02.2012, 18:37   #150
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Менеджер пілота команди Ferrari Феліпе Масси, Ніколя Тодт розповів про те, що його підопічний психологічно і фізично готовий до повернення у боротьбу за титул.

"Рік тому Феліпе вже розумів, що від його виступів залежить занадто багато чого, - сказав Тодт. - Але у його плани втрутився рок, точніше катастрофічне невезіння у боротьбі з Хемільтоном. Нам пощастило, що керівництво сприйняло це нормально і дало Массі шанс виправити все у цьому році. Я зустрічався з Доменікалі і мав з ним довгу розмову на цю тему, результат якої вилився в одне - Масса зобов'язаний за цей рік надолужити згаяне і влитися у боротьбу за титул чемпіона. Феліпе це прекрасно усвідомлює, тому й готувався до сезону-2012 з більшою ретельністю, вважаю, він зможе поборотися за подіуми ".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:23.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум