![]() |
|
|
#1491 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
![]() ОФІЦІЙНО: АДМІР Мехмед перейшов в київське Динамо Київське «Динамо» зробило перший трансфер в 2012-му році ФК «Динамо» (Київ) здійснив перший трансфер в 2012 році. Контракт з клубом терміном на 4,5 року уклав нападник АДМІР Мехмеда. До переходу в «Динамо» Мехмед виступав за швейцарський ФК «Цюріх». Мехмед пройшов в Києві поглиблене медобстеження, після чого підписав контракт з «Динамо». До Києва АДМІР повернеться 12 січня, приступивши до підготовки до сезону в складі свого нового клубу. АДМІР Мехмед Громадянство: Швейцарія Дата народження: 16.03.1991 Зріст: 181 см. Вага: 75 кг. За ФК «Цюріх» виступав в сезонах 2008/09 - 2011/12. У чемпіонаті Швейцарії провів 80 матчів, забив 19 м'ячів. У єврокубках провів 10 матчів, забив 3 м'ячі Гравець національної збірної Швейцарії (провів сім матчів) У складі молодіжної збірної Швейцарії виступав у фінальному турнірі молодіжного Євро-2011 (збірна зайняла друге місце).
|
|
|
#1492 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Бланко: "Хотів би спробувати свої сили в клубі з Іспанії або Італії"
Півзахисник харківського "Металіста" аргентинець Себастьян Бланко хотів би в майбутньому пограти в іспанському або італійському футболі. Про це він розповів іспанським журналістам. "Я хотів би спробувати свої сили в клубі з Іспанії або Італії. Хоча на даний момент зі мною виходив на зв'язок "Сан-Лоренцо". Але якщо я й повернуся до Аргентини, то першим клубом в моєму списку пріоритетів буде "Ланус", - цитує гравця championat.com
|
|
|
|
#1493 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Мірча Луческу потрапив у аварію
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу потрапив у серйозну аварії в Бухаресті. Приблизно о 13:30 машина, в якій знаходився наставник донеччан, зіткнулася з трамваєм і була відкинута на узбіччя, де зачепила ще один автомобіль. Луческу доставили в лікарню з травмою грудної клітини. Головний лікар лікарні, куди привезли Луческу, повідомив, що у тренера "Шахтаря" забій грудної клітини, але в цілому його стан задовільний, інформує Prosport.ro.
|
|
|
|
#1494 |
|
Передовик
|
Михайличенко: "Мехмеді - перспективний футболіст, який може ще додати"Новачок київського "Динамо" Адмір Мехмеді - досить універсальний футболіст.
Про це розповів спортивний директор киян Олексій Михайличенко, пише прес-служба клубу. "Мехмеді - одне з багатьох "напрацювань" нашої селекційної служби. Це досить універсальний футболіст. Може зіграти як у центрі, так і на флангах. Він, швидше, атакуючий півзахисник, ніж висунутий вперед нападник", - сказав він. "Дуже сподіваюся, його потенціал набагато більший, ніж він показує у свої двадцять років. Факт виступів за національну, а раніше і молодіжну, збірну Швейцарії говорить багато про що. Я дуже радий, що і сам футболіст позитивно оцінив свій перехід у "Динамо", - додав директор. За словами Михайличенка, він на власні очі бачив ігри за участю Мехмеді. "Це молодий, перспективний футболіст, який може ще додати. Всі дані для цього у нього є. Сподіваюся, він буде дуже корисний "Динамо", - підсумував він
|
|
|
|
#1495 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Дем'яненко підпише з "Волинню" трирічний контракт
У понеділок, 9 січня, луцька "Волинь" виходить з відпустки і приступає до роботи з новим головним тренером. Анатолій Дем'яненко розірвав контракт з "Насафом" і вже знаходиться в Луцьку. 9-го січня тренер буде представлений команді. Очікується, що контракт буде підписаний за системою "2 +1" або на три роки відразу. 11 січня "Волинь" вирушає на перший закордонний збір до Туреччини, інформує championat.com.
|
|
|
#1496 |
|
Moderator
Ukraine
|
Луческу знадобилася операція
В даний час Мірчі Луческу роблять операцію. Румунські лікарі роблять все можливе, щоб зупинити скупчення рідини в плевральній порожнині, пише сайт "гірників". 8-го грудня Містера відвідав президент "Шахтаря" Рінат Ахметов. Він зустрівся з Луческу перед операцією, поспілкувався з лікарями і вилетів до Донецька.
|
|
|
#1497 |
|
Moderator
Ukraine
|
Форвард "Торіно" не хоче переходити в "Динамо"
Київське "Динамо" не відмовилося від бажання підсилитись форвардом "Торіно" Роландо Б'янкі. Однак брат і за сумісництвом агент гравця Рікардо Б'янкі воліє не нагнітати обстановку, повідомляє Tuttomercatoweb. "Це правда, з Києва знову цікавляться, але Роландо навіть не розглядав цей варіант. Він хоче залишитися в "Торіно" принаймні до липня, тому що переконаний, що в травні у нього буде привід відсвяткувати щось дуже приємне. Ну а потім, подивимося", - цитує агента гравця dynamomania.com.
|
|
|
#1498 |
|
Передовик
|
Інкум і Боатенг у складі Гани почали готуватися до КАН-2012
Збірна Гани, у чий склад входять футболісти "Дніпра" Дерек Боатенг і Самуель Інкум, почала підготовку до Кубку Африканських Націй. Зібравшись у п'ятницю, 6 січня, "Чорні Зірки" вирушили зі столиці своєї країни Аккри у ПАР, де і будуть протягом майже двох тижнів готуватися до найважливішого турніру Африки. За цей час збірна Гани проведе три контрольні поєдинки, пише прес-служба дніпропетровців. 19 січня Боатенг, Інкум і їхні партнери вирушать до Габону, де разом з Екваторіальною Гвінеєю відбудеться Кубок Африки. 24 січня Гану очікує перший матч турніру проти Ботсвани
|
|
|
|
#1499 |
|
Передовик
|
Разван Луческу тренуватиме "Шахтар" до одужання батька?
Ситуація, в яку потрапив наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, може призвести до того, що клубом якийсь час буде керувати його син Разван. Про це повідомляє румунське радіо Sport Total з посиланням на газету ProSport. "Луческу прооперували, Спиридон зараз теж у лікарні з пневмонією, тому зараз обговорюється варіант, щоб "Шахтарем" кілька днів керував Разван Луческу. Це було б хорошим рішенням, щоб підняти дух Мірчі", - цитує видання terrikon.com
|
|
|
|
#1500 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Ліонель Мессі втретє поспіль став кращим у світі
Нападаючий іспанської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі третій рік поспіль визнаний кращим футболістом світу. У понеділок, 9 січня, бразилець Роналдо на урочистій церемонії в швейцарському Цюріху вручив Мессі "Золотий м'яч ФІФА". В результаті голосування тренерів, гравців та журналістів з усіх країн світу, Мессі випередив Кріштіану Роналду і Хаві. Мессі 2011 рік провів на звично високому для себе рівні, забиваючи, віддаючи передачі, обігруючи суперників. В цьому календарному році в 70 іграх аргентинець відзначився 59 разів, плюс віддав ще 28 гольових передач. За весь рік Мессі з "Барселоною" виграв п'ять трофеїв, останнім з яких був Клубний чемпіонат світу. "Для мене це особливе задоволення - отримати даний трофей, третій у моєму житті. Я хочу подякувати тим людям, які віддали свої голоси мені, своїх друзів з "Барселони". Це особливий для мене трофей. І я хочу розділити цей трофей разом з Хаві, оскільки я граю з ним в одній команді. Без Хаві мені було б складно завоювати "Золотий м'яч", - сказав Мессі. Завдяки перемозі, Мессі став в один ряд з такими легендами світового футболу, як Марко ван Бастен, Йохан Кройф і Мішель Платіні. Всі вони є триразовими володарями "Золотого м'яча". Сама "Барселона" стала лідером серед клубів - її гравець вже в дев'ятий раз визнається кращим в світі (Мессі-3, Кройф-2, Суарес, Стоїчков, Рівалдо, Роналдіньо). По вісім "м'ячів" залишилося у "Мілана" і "Ювентуса", шість у мадридського "Реала". Не залишився без нагороди на церемонії і наставник "Барселони" Пеп Гвардіола, якого визнали кращим тренером минулого року. У даному опитуванні головний тренер каталонців випередив наставника "МЮ" Алекса Фергюсона та "Реала" Жозе Моурінью. А ось наставник "Манчестер Юнайтед", який в кінці попереднього року відзначив своє 70-річчя, був удостоєний Президентської нагороди ФІФА. Піднявся на трибуну і висхідна зірка світового футболу бразилець Неймар, якому легендарній форвард Уго Санчес вручив приз Ференца Пушкаша за кращий гол 2011 року. Крім того, ФІФА назвала збірну 2011 року, до якої увійшли Касільяс, Дані Алвеш, Піке, Відіч, Рамос, Хаві, Хабі Алонсо, Іньєста, Роналду, Мессі і Руні.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |