![]() |
|
|
#1511 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Як вступити в вашу організацію?
- Треба вбити 6 москалів і одного кота… - А кота за що? - Ви прийняті Приїхав внук бандерiвця поступати в Москву, в театральний інститут. Перший екзамен - російська література. Білет - "Тургенев, Муму". - У цьому оповiданнi Тургенев описав життя за крiпаччини. Жила-була бариня i був у неї крiпак якого звали Герасим. Крiпак той був глухий i нiмий i тому не мав можливостi спiлкуватися з iншими людьми.. - Молодой человек, говорите пожалуйста по-русски - экзамен ведь по русской литературе!. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - мав Герасим лише одного товариша - цуцика якого вiн назвав Муму, бо бiльше не вмiв нiчого говорити. От якось той цуцик нагавкав на бариню, вона розсердилась i наказала Герасиму його втопити.. - Молодой человек, да говорите же по-русски, тем более, что не все Вас понимают.. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - що робити Герасиму - вiн же крiпак? Узяв човника, виплив на середину озера, прив'язав на один кiнець мотузки цеглину, другий кiнець - цуциковi на шию. Пiдняв його, а цуцик йому у вiчi глянув i вашою клятою москальскою мовою говорить: "Герасим. За что?"
|
|
|
#1512 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
|
|
|
#1514 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Вибачте, що я говорю, коли ви перебиваєте.
Якщо з УАЗа не тече масло, значить його там немає! - Юрій Гагарін був першою людиною, яка полетіла у космос... - А Леонід Черновецький був першою людиною, яка прилетіла з космосу! Як пройшов вихідний день? - Я хотів піти в музей, а дружина - в кіно. - Ну і як фільм? Сподобався?
|
|
|
|
#1515 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Їдуть два товариші на службу. Розговорилися.
- Слухай, - каже один, - вчора в трамваї твоя дружина розповіла такий анекдот, що я ледве з ліжка не звалився |
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Встає Віктор Федорович зранку, відкиває вікно:
- Добрий ранок, сонечко! - Добрий ранок, Вітя! Пройшов цілий день, повертається Віктор Федорович додому, знову відчиняє вікно: - Надобраніч, сонечко! - Пішов ти, Вітя! - Сонечко, а шо це з тобою, зренку ти таке привітне було, а шо зараз сталося? - Та просто, Вітя, я зранку на сході було, а зараз на заході! |
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Передовик
|
Лікар оглядає чоловіка, хитає головою. Потім відкликає дружину в
бік і каже: - Я повинен вам сказати, що чоловік ваш мені не подобається. - Мені він теж не подобається, доктор, але він дуже добрий чоловік і добре ставиться до дітей. Мавпа сидить на березі річки і жує банан. Повз пропливає крокодил. - Мавпа! Ти що жуєш? - Запитує крокодил. Мавпа з набитим ротом відповідає: - Гриби. - Я бачу, що не гриби, а банан. - Якщо бачиш, так і гриби звідси! Повертається зі школи учень. - Як же тобі не соромно, Вова! Ти так погано поводишся в школі! - каже мати . - Ти хоча б брав приклад з батька. - Мама, але він же сидить у в'язниці! - Так, але ось пише, що його скоро випустять за зразкову поведінку. |
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Для сексу втрьох мені, як завжди, не вистарчає ще двох.
Прибігає Василь до аптеки : -Добрий день. Дайте гандон! Продавщиця: -Молодий чоловіче, а можна якось гарніше висловлюватись ?! В: -дайте будь-ласка презерватив! П: -а ще гарніше?! В: -ну дайте контрацептиви!!! П: -а ще як?! Василь не витримує,розщіпає штани, викладаєху.. на прилавок і каже: -ОДЯГНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ЦЬОГО ДЖЕНТЕЛЬМЕНА! В кого рано встає, тому жінка дає.
|
|
|
|
#1519 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Спробую пояснити анекдот словами.
Дуже матюкливого сина батько бере з собою на весілля і попереджає, щоб той не казав ні слова, а то потім вдома отримає. Сіли на весіллі за стіл, батько одійшов, а син дивиться на сусіда за столом. Тут показує йому середній палець. Той чловік мовчить здивовано. Хлопець зжимає кулак і іншою рукою стукає по ньому. Чоловік, не розуміючи нічого мовчить. Тоді хлопець згинає одну руку, а ладонь іншої ложить трішки вище ліктя. Чоловік дивується, не розуміючи чого той до нього причіпився. Повертається батько, цей сусід сина по столу і каже: -Дивний у вас син, щось мені весь час показує. Батько і запитує в сина, що той уже вчудив. А син і відповідає: Та нічого такого. Просто запитав чи чоловік зі сторони наречченого, а він мовчить. Питаю зі сторони нареченої, а він знов мовчить. То я йому й показав, а пішов ти...
|
|
|
#1520 |
|
Передовик
|
Приходить пацієнт до лікаря і починає скаржитися. І щось болить, і
інше болить. Лікар йому й каже: - Вам треба терміново кидати курити, пити тільки по великих святах і в міру. Не затримуватися на роботі. Приходити додому не пізніше семи годин вечора. - Досить, доктор, решта мені розповість дружина. Петренко мав звичку починати свою промову в суді фразою: "Панове, а могло бути і гірше". І яку б справу не вів адвоката, він не змінював своєї фрази. Одного разу Петренко взявся захищати людину, який зґвалтував власну доньку. Зал був забитий битком, всі чекали, з чого почне адвокат свою захисну промову. Невже з улюбленої фрази? Неймовірно. Але встав Петренко і холоднокровно вимовив: "Панове, а могло бути і гірше" І тут не витримав сам суддя. "Що, - вигукнув він, - скажіть, що може бути гірше цієї гидоти ? "" Ваша честь, - запитав Петренко, - а якби він зґвалтував вашу дочку? ". Син запитує батька: - Тату, а чому бабуся бігає по городу зигзагами? - Тобі бабуся, а мені теща. Дай-но мені краще прицілитися. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |