![]() |
|
|
#1521 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Розмова двох Гуцулів на Говерлі:
- Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта !
|
|
|
#1523 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Батько мені розповідав, що в них на роботі є менеджер, який живие в іншому місті і любить випити. То йому теж телефонували на домашній, а він взяв слухавку і кричить: «Я в дорозі, я в дорозі. Скоро буду.»
|
|
|
#1527 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 66
Дописи: 447
|
Виїхала молода сім*я на пікнік біля річки.Закинув тато вудку й спіймав золоту рибку.Проситься рибка в замін на три бажання.
Тут підбігає донечка... Тату!!!,тату:-хочу хомячка!!! тато -В п...ду хомячка!!! мама _З п...ди хомячка!!! |
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Господарське мило - одним своїм виглядом вбиває будь-які бактерії!
Турист обурено запитує у місцевого жителя: - У вас хоч що-небудь відкрито після сьомої вечора? - А як же! Відділення міліції ...
|
|
|
#1530 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Йде операція в травматологічної лікарні.
- Лікарю! А я ногу не втрачу? - Дивлячись де ви її будете зберігати! Комп'ютерний інтим - клавіатуру тискають, мишку лапають, а килимок гладять. Прибігає Василь до аптеки : -Добрий день. Дайте гандон! Продавщиця: -Молодий чоловіче, а можна якось гарніше висловлюватись ?! В: -дайте будь-ласка презерватив! П: -а ще гарніше?! В: -ну дайте контрацептиви!!! П: -а ще як?! Василь не витримує,розщіпає штани, викладаєху.. на прилавок і каже: -ОДЯГНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ЦЬОГО ДЖЕНТЕЛЬМЕНА!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |