![]() |
|
|
#1541 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Урок “Християнської етики”
Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна? Після інавгурації втомлений Янукович улігся в ліжко до своєї Люсі, і тільки зібрався заснути, як відчув поштовх коліном під зад. Дружина грайливо зашептала: - Чи думав ти Вітька, простий єнакієвський гопник, що з першою леді країни спатимеш?!
|
|
|
|
#1542 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
- Пані продавець продайте будь - ласка пляшку горілки !
- Я не продаю до 18. - Добре тоді я прийду о 18.30. |
|
|
|
|
|
#1543 |
|
makc2389
Гість
Дописи: n/a
|
Кум , а що то у вас
Та ні це у вас |
|
|
|
#1544 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Син прокидається ранком після страшного перепою і жалібним голосом просить:
- Мамо, дайте горілки! - Та нема, синку... - А в куточку? - Та на Великдень ж випили... - А за дверима? - Та після Великодня похмелялися... - А у шафі? - Та то ж батькові на сорок днів! - То я дивлюся, куди ж це тато поділись.
|
|
|
#1546 |
|
Передовик
|
В шоу " Мій зможе", дійсно мій зумів в два рази більше, ніж зумів за все подружнє життя.
|
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Передовик
|
На похороні за труною йде козел, а за ним довга низка людей.
Перехожий, здивований багатолюдній процесією, запитує: - Кого це ховають? - Мою тещу, - пояснює чоловік у чорному костюмі. - А від чого вона померла? - Зацікавився перехожий. - Так ось цей самий козел і забодав її насмерть. - Слухай, чоловік, дай напрокат козла на день, - заблагав перехожий. - Ти що, не бачиш, яка за ним черга? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |