![]() |
|
|
#1551 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
![]() |
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Передовик
|
Приходить після відпустки трудяга на роботу і хвалиться:
- Чудово відпочив! - Напевно, на море їздив? - Запитують товариші по службі .- Загорів. - Ні, на морі їздили дружина і теща. А я відпочивав удома. Кавказець посварився з тещею. Справа дійшла до ножів. Він вивів тещу на балкон і питає у сусіда ліворуч: - Вано, ти що зробив зі своєю тещею? - Я її зарізав. Запитує у сусіда ліворуч: - Сосо, а ти що зробив зі своєю тещею? - Я її втопив. - Ось бачиш, - звертається він до своєї тещі, - а я тебе відпускаю |
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Оголошення в зоопарку:
"Не кидайте дельфінам банани, по-перше, вони їх не їдять, а по-друге, голодні мавпи стрибають і тонуть". Краще бути розумним і іноді тупити, ніж бути тупим і постійно мудрувати. Захисників тварин дуже легко впізнати по лютій ненависті до людей. - У нас в ДАІ якихось розумово-відсталих беруть ... - Чому це? - А вони стоять уздовж дороги і гальмують, гальмують, гальмують ...
|
|
|
|
#1554 |
|
Передовик
|
- Софія Мусіївна, що це ви несете в банці?
- Сечу на аналіз. - Господи, навіщо ж три літри? - Так нехай не теревенять, що я жадібна. Через годину. - Софія Мусіївна, що ж ви несете банку назад? - Так в моїй сечі цукор знайшли . І це добро залишити їм? Зустрілися дві подруги. Давно не бачилися. Одна і говорить. - Ти знаєш, мій наречений мені вчора такий комплімент відважив. Каже, що я казково красива, струнка, розумна, гарна господиня. І що він хоч завтра готовий на мені одружитися. - Я б тобі не радила, дорога, виходити за нього заміж. - Чому? - Як ти можеш вірити людині, яка зводить тебе перед весіллям? Заходить в магазин елегантний чоловік. Просить показати краватку. Продавець подає одну, другу, третю, Чоловік приміряє, запитує: - Скільки буде коштувати три краватки? - Близько триста гривень. - За таку ціну можна буде купити пристойні туфлі. - Так, але як ви будете носити їх на шиї? |
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
На злобу дня або трохи про вошки...
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Передовик
|
Лікар запитує у хворого:
- У вас є СНІД? Хворий думав, думав. Сказати, що є, - почне просити, сказати, що ні, - скаже, жадібний. - Є, але тільки дуже, дуже мало. Чоловік, повернувшись з полювання, у п'яному запалі говорить - Все, Таню, в цьому місяці м'яса можеш не купувати! - Ніяк лося завалив? - Ні, всю получку пропив. Неабияк випили і загуляли приятелі повертаються пізно додому. Перед тим, як розлучитися, один і питає: - Цікаво, що ти скажеш своїй дружині? - Доброго ранку! |
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Ісаак Ньютон прославився тим, що, коли яблуко впало йому на голову, він
єдиний, хто задумався, а не просто скрикнув: "Твою мать!". Якщо дівчина уранці вам прислала СМСку "Милий, ти - кращий"!, значить, цієї ночі вона вас з кимось порівнювала. Дружина говорить: - Мойша! Ти майже дві години виносив сміття! Як таки так можна! - Сара, заспокойся! Я ж його таки продав!
|
|
|
|
#1559 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Пологовий будинок. Під вікнами - натовп молодих батьків різних національностей.
У вікнах - молоді матусі. Перегукуються. Єврей: - Хто? Його дружина: - Хлопчик - 4200, дівчинка- 3600. - Дівчинку залишаємо, хлопчика продаємо! Голландець: - Хто? Дружина: - Виросте, сам вирішить! Китаєць: - Хто? Дружина: - Ніхто! Китаєць: - УЕS!!! Росіянин: - Хто? Дружина: - Хлопчик. Росіянин: - Скільки? Дружина: - Бери чотири ящики! Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |