![]() |
|
|
#1561 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Шофер на вантажній машині заїхав у село. Дивиться - зграї
гусей пасуться. Він пару схопив - і в кузов. Їде, а йому назустріч бабка з коромислом біжить. Шофер зупинив машину. - Гаразд, злазьте. Бачите, бабця не хоче, щоб я вас прокатав! В одному благородному суспільстві затіяли суперечку про те, хто розумний і красивий, хто гарний, але нерозумний і хто розумний, але негарний. Довго сперечалися. Тоді вирішили так: розумні хай підуть направо, а красиві наліво. Всі розійшлися, а мавпа стоїть посередині. - А ти чого стоїш? - А що ж мені, розірватися? У міжнародному будинку відпочинку сидять літні подружні пари і згадують молодість. Втім, згадують тільки чоловіки, а жінки мовчать. Але вино розв'язали язики, і жінок теж примушують до відвертості. Вони зізнаються в тому, що мали теж по одному коханцеві. - Коли це було? - Запитав американець у своєї дружини .- У якому році? - Ти повинен пам'ятати той час, милий, - зітхнула та .- Пам'ятаєш, коли в мене з'явився білий "кадилак". - А ти коли мені зрадила? - Запитав француз свою дружину. - Міг би здогадатися і сам. Пам'ятаєш мою розкішну лисячу шубку? - Ну тепер твоя черга визнаватися, - крякнув росіянин .- Кажи все як на духу. Коли це було? - А пам'ятаєш, - опустила очі дружина, - у тебе пропала твоя пижикова шапка? Востаннє редагував argonavt79: 01.05.2011 о 09:52. |
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Зайшла якось сусідка до приятелів час скоротати. Слово за слово
- Година пролетіла. Пристойності заради сусідка почала прощався, підійшла до порогу, взялася за ручку дверей, всім рухом показуючи, що готова ось-ось покинути гостинний будинок. - Та куди ви так рано, та залишіться ще, - просять приятелі. - Ні, я піду: справи, справи. - А ви бачите, який на вулиці дощ? Може, залишитеся - разом повечеряємо. - А що у вас на вечерю? - Локшина на олії. - Та він і дощик-то маленький вже. Людина з червоним носом принесла у відділ прози рукопис, поклала на стіл редактору. Редактор взяв, повільно гортає рукопис, вибірково читає окремі розділи. - Ну як? Надрукуєте? - Рукопис у вас добротній, попрацювали ви ґрунтовно, життєво знаєте до самого денця і, що найголовніше - матеріал ви не раз пропускали через власне нутро. На березі широкої і повноводної річки зібрався народ. У основному чоловіки. Дивляться - на острові розташувалися прекрасні амазонки. Двадцятирічний відразу кинувся у воду і поплив. Тридцятирічний почав майструвати пліт. А п'ятдесятирічний каже: - Треба буде - самі припливуть! Тоді чоловік шістдесяти років говорить: - Чого ви метушіться, мужики? Їх і звідси добре видно. |
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 01.02.2010
Дописи: 76
|
Гірський байк
|
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Повзуть два партизани в розвідку, руками загрібають. Перший:
- Йоли-пали! Я в гівно вляпався! - І руку піднімає. Другий починає голосно реготати. Перший затискає йому рот рукою: - Та тихіше ти! - Що займає останні 6 сторінок інструкції з експлуатації автомобіля "Таврія"? - Розклади автобусів і потягів. - Якщо ти поцілуєш мене, ще хоча б раз, я навік стану твоєю. - Спасибі за попередження.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |