![]() |
|
|
#1571 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Після новорічної ялинки батько казав синові:
- Ти вже дорослий, синку, і повинен розуміти, що ніякого Діда Мороза немає. Це був я. - Так, тато, я знаю. Адже лелека - це теж ти. У музеї перед статуєю Венери Мілоської стоять батько і син. - Тато, а чому вона без рук? - Якщо будеш гризти нігті, з тобою те ж саме буде! Син каже матері: - Я більше в школу не піду. - Чому? - Та ну її, цю школу. Знову Кузнєцов буде бити підручником по голові, Васильєв почне з рогатки цілитися, а Воронін буде підніжку ставити. Не піду. - Ні, синку, ти повинен йти в школу, - каже мати .- По-перше, ти вже дорослий, сорок років виповнилося, а по-друге, ти ж директор школи. |
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 04.05.2010
Дописи: 60
|
Молодий чоловік запрошує дівчину:
- Приходь увечері, чаю поп'ємо. - А це не боляче? - питає дівчина. - Не зрозумів. - Та мене вчора на каву запросили - так трохи рот не порвали ...
|
|
|
#1576 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тату, а наш їжачок від старості помер?
- Звичайно, синку, був би молодий, він би від КАМАЗу втік - Я тут, щоб попросити руки вашої дочки. - Аааа, хитрий! Всю бери. На сільському весіллі міська дама вибирає для себе вишуканий напій: - ... це Хенессі? - ... це самогонессі!
|
|
|
#1577 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Учениця запитує вчительку:
- Маріє Іванівно, я чула по радіо, що королева подарувала чоловікові сина. Як це? - Це значить, вона народила королю сина. Через кілька днів учениця приходить радісна. - Маріє Іванівно! Вчора у мене був день народження. - Тобі що-небудь подарували? - Так, тьотя Таня народила мені таксу. В одній сім'ї дев'ятеро дітей. Дружина і каже чоловікові: - Вийшов якийсь Наказ, якщо ми будемо мати десятеро дітей, то отримаємо шестикімнатну квартиру і на кожну дитину платитимуть по 1000 гривень на місяць. Ти якось розповідав, що у тебе в Сибіру є позашлюбний син. Може бути, заберемо його і будемо користуватися пільгами. Чоловік терміново виїхав за сином. Через три дні повертається, а в квартирі одна дружина. - А де ж діти? - Учора нагрянули тут, і кожен свою дитину забрав. Дружина приходить до лікаря і скаржиться: чоловіка не вистачає. - Ну що ж, це можна поправити. Зараз випишемо пігулки. Виписав пігулки і каже: - Це будете давати чоловікові з першим і другим по три пігулки. І справи налагодяться. Прийшла дружина додому. Приготувала смачний обід - перше, друге і третє. У перше відразу ж поклала три пігулки. А потім згадала: чоловік іноді перше не їсть. Краще покласти йому подвійну дозу в друге. Поклала. Приходить чоловік. Вона поставила йому на стіл друге, а сама гладить в іншій кімнаті. Чує сміх. - Микола, ти чого смієшся? - Так вперше бачу, як макарони на тарілці стоять. |
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
- Просто дивуюся, - звертається чоловік до дружини, - зовсім недавно купив сорочку, а комірець вже малий ...
- Я теж дивуюся, - хитає головою дружина, - як це ти примудрився просунути голову в рукав? На суді. - Розкажіть суду, чому ви не стали рятувати свою дружину? - А я не знав, що вона тоне. Кричала як завжди. Тільки наші жінки уміють сяяти, як зірки, порхати, як метелики, розквітати, як троянди, і при цьому "пахати", як коні. - Вітьок, а ти Україною керувати зможеш? Янукович бере калькулятор, щось довго клацає, і нарешті каже: - Можу! - А Америкою? - Янукович знову за калькулятор: - Можу! - А Китаєм? Після довгих підрахунків: - Ні, не можу! - Чому? - Донецьких не вистачить...
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |