![]() |
|
|
#1581 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
За що боролись і на що напоролись.
|
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
-Пане професор, а ви можете прийняти екзамен і трішки випившого студента?
-Ну давайте вже... -Заносьте хлопці Василя))))
|
|
|
#1587 |
|
Передовик
|
Мати і дочка йдуть через густий ліс. Навколо нікого страшно . Дочка
звертається до матері: - Мама, кажуть, тут ґвалтують - Доню, та не з нашим-то щастям! Їде шофер на вантажній машині. Дивиться, стоїть жінка з каністрою . Просить підвезти. Шофер думає: "Напевно пиво везе або самогон. Треба підвезти ". Посадив в кабіну. Їдуть. Шофер киває на каністру: - Що, пиво? - Ні. - Самогон? - Ні. - А що тоді? - Бензин! - Навіщо? - Знаю я вас! Тільки до першого лісу, так у вас відразу бензин закінчується! Приходить чоловік в аптеку і запитує: - У вас чорна ікра є? - Є. - А червона ікра є? Краби є? - Все є. - Відпустіть. - Давайте рецепт. |
|
|
|
|
|
#1588 |
|
mupoxa
Гість
Дописи: n/a
|
Цей анекдот розповідаю коли клієнти просять продати антену без установки:
- А ви вмієте грати на скрипці? - Не пробував, але бачив як це робится, ніби-то нічого складного, думаю зможу. |
|
|
|
#1589 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 11.08.2010
Дописи: 14
Мій ресівер: Dreambox 800HD SE
|
Оце так земля !
|
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Передовик
|
Розмовляють двоє чоловіків:
- Ну ніяк не зрозумію. От після указу пити стали менше, а розлучень стало більше. Чому так відбувається? - Та що тут розуміти. Багато чоловіків вперше поглянули на своїх дружин тверезими очима. Відпочиваючі одного санаторію засперечалися, на які розряди можна розділити сучасного курортника. Раніше все було ясно. А зараз? Перший розряд - це леви. Вони приїжджають зі своїми коханками, займають окремі комфортабельні номери і знаходяться в тісній дружбі з курортним начальством. Другий розряд - вовки. Приїжджають на курорт злі й самотні . Від самотності починають вити і шукати горілку і жінок . Знайомляться і кидають. Третій розряд - шакали. Підбирають те, що кинули вовки - тим і задоволені. Четвертий розряд - осли. Приїжджають зі своїми дружинами . Ходять з розумним виглядом під ручку. П'ятий розряд - козли. Ходять до бібліотеки, читають книги і грають у доміно. Шостий розряд - алкоголіки. Господарі сидять за столом і п'ють чай. До них заходить старий знайомий. Господарі запрошують його до столу. - А можна помити руки? - Ви будете мити руки з милом? - Так. - Тоді чай доведеться пити без цукру. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |