![]() |
|
|
#151 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Ростов очолить Христо Стоїчков?
![]() Легенда болгарського футболу сьогодні прибуде до розташування «Ростова» За інформацією Sovsport.ru, сьогодні в розташування «Ростова», який проводить збір в Австрії, прибуде легенда болгарського футболу Христо Стоїчков. Ініціатором запрошення в минулому футболіста Барселони та багатьох інших європейських клубів, а нині тренера виступив генеральний директор ростовчан Юрій Білоус. За час візиту Стоїчков подивиться сьогоднішню контрольну гру «Ростова» проти словацької «Сениця», яка почнеться о 21:30 за московським часом, та поспілкується з командою. Варто зазначити, що цей візит болгарина носить виключно дружній характер. «Ростов», який не так давно очолив Балахнина, не збирається вступати в переговори з Стоїчковим.
|
|
|
|
#152 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Снейдер перейде у Манчестер Юнайтед
Голландський півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер перейде у "Манчестер Юнайтед". Манкуніанці завплатять за плеймейкера 40 млн. євро. Цей трансфер погодили керівники "Інтера", які спокусилися на великий прибуток від продажу гравця, інформує Sunday Mirror. Сер Алекс Фергюсон хоче будь-що отримати лідера збірної Голландії Веслі Снейдера, щоб покращити креативність «МЮ» у центрі поля. Однак, манкуніанцям доведеться ще й запропонувати значне підвищення зарплати хавбеку, щоб переманити Снейдера на Туманний Альбіон. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Олійник переходить у "Дніпро"
Денис Олійник стане гравцем "Дніпра" і вже в понеділок буде присутній на грі нової команди з "Арсеналом". Про трансфер вже домовилися власники клубів, які вважаєються принциповими суперниками. Водночас, дебюту атакувального хавбека у новій команді слід чекати не раніше 3-го туру, повідомляє "Террикон" із посиланням на власні джерела.
|
|
|
#154 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Нападаючий збірної Аргентини Ліонель Мессі впевнений у тому, що "альбіселесте" як і раніше мають відмінні шанси на вихід в плей-офф Кубка Америки, незважаючи лише на два очки набраних у перших двох турах. "Я відчуваю себе відмінно і з нетерпінням чекаю матчу із збірною Коста-Ріки. Упевнений, наша команда вийде в чвертьфінал. І ми ще покажемо себе", - цитує Мессі газета Ole.
|
|
|
#155 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Сергій РЕБРОВ: «Нам не вистачало кваліфікованих гравців»
![]() Тренер київського «Динамо» вважає, що у «Металіста» якісні легіонери Тренер київського «Динамо» Сергій Ребров розповів про підготовку до гри з харківським «Металістом», готовності новобранців команди і відповів на закид іспанських журналістів стосовно розчарування Андрієм Ярмоленко. - Сергій, переглядали ви спаринги «Металіста» в період літнього міжсезоння або в цьому немає сенсу, оскільки склад харків'ян практично не змінився? - Стежили за змінами у складі «Металіста». А відеоматеріали з їх спарингах ми не переглядали. Як ви і сказали, у цьому не було сенсу, оскільки у них практично нічого не змінилося. - Які риси виділяють «Металіст»? - Після «Шахтаря» і «Динамо», в «Металісті» цікавий підбір футболістів. У них якісні, кваліфіковані легіонери. Цим «Металіст» і відрізняється. - Коли говорять про третю силу в чемпіонаті, найчастіше згадують «Металіст» і «Дніпро». Хто, на вашу думку, має найреальніші шанси стати такою силою? - Не можу відповісти на це питання. Все покаже сама гра. Підбір футболістів про щось може говорити до початку сезону, але все стає зрозуміло тільки по ходу турніру. Можна накупити багато дорогих футболістів, а деякі з них не впишуться в командний малюнок гри. Тому про це складно говорити. - Виходячи з ваших слів, взагалі говорити про існування третьої сили в чемпіонаті Україні передчасно? - Все залежить тільки від третьої сили. А від нас це не залежить, слава Богу, у нас якась сила є. - «Динамо» у вівторок грав з «Шахтарем», а вже в неділю з «Металістом». Два стартових поєдинку сезону з серйозним суперником на руку вашій команді, або не зовсім? - Матчі з таким суперником, як «Шахтар», завжди на руку «Динамо». При цьому не важливий статус гри. Добре, що перед початком чемпіонату у нас була можливість побачити слабкі сторони «гірників» і одночасно виявити свої слабкі сторони. Незважаючи на перемогу, є певні недоробки, моменти, на які варто звернути увагу. Упевнений, для обох команд ця гра була корисною. - Мав на увазі, як такий напружений початок сезону позначиться на «Динамо»? - Не має значення, з ким починати сезон. Думаю, непогано починати з сильними суперниками. Сподіваюся, на гру з «Металістом» прийде повний стадіон, буде велике свято. Якщо хочеш виграти чемпіонат, не важливо матчами проти кого починати сезон. Нехай це буде «Ворскла», «Кривбас» або «Металіст». Завдання ж одна - тільки перемагати. - Які саме недоліки в обох командах ви помітили у грі за Суперкубок? - А навіщо говорити про це в пресі? Про недоліки своїх футболістів ми розповімо тільки їм ... - А про недоліки «Шахтаря» можете сказати? - ... А про недоліки «Шахтаря» нехай думає Мірча Луческу. - Новобранці «Динамо» Лукман Аруна і Браун ідей будуть готові зіграти з «Металістом»? - Хто готовий зіграти, вирішує головний тренер. Можу лише сказати, що все тренуються. У Аруна невелике ушкодження, ми перед грою визначимося, чи варто його випускати. Радий, що в «Динамо» з'явилася конкуренція. У минулому сезоні нам не вистачало кваліфікованих футболістів. Може, тому ми виступили не так успішно. З приходом нових футболістів, думаю не останніх в Європі, серйозних виконавців, ми зіграємо ще краще. За тренуванням видно, що наші новобранці є гравцями високого рівня. Вони створять конкуренцію і ми будемо значно більш конкурентоспроможні на міжнародній арені. - Сергію, пам'ятаю, ви свого часу вихваляли Олександра Рибку. Але він так і не зміг закріпитися в «Динамо», пограв в «Оболоні», а зараз перейшов в «Шахтар». Ваша думка про це голкіпера не змінилася? - Ні, не змінилося. Мені завжди подобався Олександр своїм ставленням до роботи, талантом. Деякі ігри він «витягнув», дуже сильно допоміг «Динамо». Саша молодий воротар, а в такому віці хочеться грати, а не сидіти на лавці запасних. Бажаю йому успіхів. - Після молодіжного Євро іспанські журналісти назвали Андрія Ярмоленко одним з двох головних розчарувань турніру. Згодні з їхньою думкою? - По перше, дуже добре знаю Андрія і впевнений, що ця невдача тільки по-спортивному розлютить його, змусить ще більше працювати. А в тому, що трохи не склалося у нашій молодіжки, немає провини одного футболіста. Винна вся команда. Ярмоленко зараз досить успішно грає за «Динамо». Тому, можна припустити, що в молодіжці йому просто не вистачає зіграності з партнерами. Він все-таки залежний футболіст. По-моєму, у збірній у нього «не пішла» через нерозуміння з партнерами. У «Динамо» він повернувся в дуже хорошому настрої. Зараз він ще більше працює, щоб повернутися на той рівень, на якому був до Євро-2011. Гра з «Шахтарем» показала, що його робота не пройшла безслідно, і він зараз грає на своєму рівні. Матч за Суперкубок зрадить йому впевненості на весь сезон.
|
|
|
#156 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Бекхем: "Моуріньо - геній"
![]() Легендарний футболіст вважає, що з Сеу Жозе Реалу все по плечу. "Мадрид будує сильну команду і зміцнюється потужними гравцями, - повідав Девід -. Вони можуть виграти всі Особисто я в цьому не сумніваюся -. Це команда, яка наводить жах на суперників Взяти, наприклад, Роналду -.! Це ж просто феномен" "А тренує їх один з кращих тренерів у світі Моуріньо -. Геній, і він це давно всім довів".
|
|
|
|
#157 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Бекхем: "Роналду - феномен, Моурінью - геній"
Девід Бекхем і в США стежить за виступами свого колишнього клубу - мадридського "Реала". "Реал" будує дуже потужну команду. "Вершковим" під силу виграти у всіх турнірах, в яких вони беруть участь. У них класний склад, найкращий у якому - феноменальний Роналду. Ну а те, що їх тренер Жозе Моурінью - геній, давно всім відомо ", - цитує Девіда Marca.
|
|
|
#158 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Марадона заступився за Мессі
Колишній наставник збірної Аргентини Дієго Марадона висловив підтримку лідеру команди Ліонелю Мессі у важку для нього хвилину. Після двох нічиїх на Кубку Америки найбільше критики лунало саме у сторону Мессі. Тож, легендарний у минулому футболіст Дієго Марадона спробував знайти потрібні слова для того, щоб допомогти Мессі віднайти віру у себе: "Аргентинська збірна не будувала атаки, а в цьому звинувачують Мессі. Я вважаю, що до нього ставляться несправедливо. Я прошу, щоб ви в нього вірили" - сказав Марадона. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
ICTV планує показувати матчі "Ворскли" у Лізі Європи?
Наразі найактивнішим у переговорному процесі з європейськими правовласниками на показ міжнародних офіційних зустрічей за участю "Ворскли" є телеканал ICTV. Про це стверджує офіційний сайт полтавського клубу. Нагадаємо, що у серпні 2009-го саме на частоті вищезгаданого каналу і були організовані трансляції обох поєдинків "Ворскли" з лісабонською "Бенфікою".
|
|
|
#160 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
"Хапоель" з Тель-Авіва остаточно відмовився від Лобоса
"Хапоель" з Тель-Авіва остаточно вирішив відмовитися від послуг чилійського воротаря Едуардо Лобоса, якому була виплачена компенсація в розмірі 30 тисяч доларів. Лобос, відомий в Росії за виступами за "Крилья Совєтов", провів у розташуванні ізраїльського клубу всього тиждень. Замість чилійця головний тренер "Хапоеля" Дрор Каштан прийняв рішення укласти контракт з голкіпером камерунського походження Апулії Едель. Останні чотири роки 25-річний воротар, що володіє вірменським паспортом і зіграв шість матчів за збірну Вірменії, виступав за французький ПСЖ.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |