SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.02.2012, 22:54   #151
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Херес. Алонсо виграв четвертий день, Феттель - третій

Пілот "Феррарі" Фернандо Алонсо показав найкращий час у четвертий день тестів в іспанському Хересі.

Додамо, що Вернь із "Торо Россо" випередив Себастьяна Феттеля та Льюіса Хемілтона.

Формула-1

Передсезонні тести

Херес

10 лютого

1. Фернандо Алонсо ("Феррарі") - 1:18.877 (39 кіл)
2. Жан-Ерік Вернь ("Торо Россо") +0.720 (80)
3. Себастьян Феттель ("Ред Булл") +0.729 (50)
4. Льюіс Хемілтон ("Макларен") +0.763 (86)
5. Ромен Грожан ("Лотус") +0.852 (95)
6. Камуї Кобаясі ("Заубер") +0.957 (76)
7. Ніко Хюлькенберг ("Форс-Індія") +1.100 (90)
8. Бруно Сенна ("Вільямс") +1.255 (125)
9. Ярно Труллі ("Катерхем") +3.321 (117)
Старий 11.02.2012, 11:54   #152
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Болід HRT не пройшов краш-тести FIA

На цьому тижні всі співробітники і пілоти команди HRT сподівалися на успішне проходження краш-тестів їхнім новим болідом, оскільки практично всі команди привезли до Хереса вже нові автомобілі, а Педро де ля Роса працював із застарілим F111.

"Якщо новий автомобіль пройде краш-тести FIA, то вже у Барселоні ми почнемо його перевіряти на трасі, - заявляв раніше де ля Роса. - Для нас це дуже важливо, оскільки багато наших конкурентів впоралися з аналогічним завданням. Кожна зайва пройдена миля дуже важлива".

Але невтішні новини надійшли з Іспанії, де повідомили про невдалу спробу пройти краш-тест FIA командою HRT. Тому 21 лютого у Барселоні іспанській стайні знову доведеться працювати із старим автомобілем, оскільки нові правила забороняють експлуатацію боліда до того часу, поки всі тести FIA не будуть успішно пройдені.
Старий 11.02.2012, 18:44   #153
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Хейккі Ковалайнен: У минулому році мені було важко виступати через Бріаторе

Нагадаємо, що до закінчення сезону-2009 спортивним менеджером Хейккі Ковалайнена був Флавіо Бріаторе, від якого фін ледве зміг позбутися тільки у кінці 2011 року. Два роки тривали суперечки щодо виплат та інших невиконаних пунктів ділового контракту.

"У минулому році мені було важко виступати у перегонах з кількох причин, - втомлено прокоментував болюче питання зазвичай веселий Хейккі. - По-перше, мені потрібно було на початку року самому вирішувати всі свої організаційні моменти. По-друге, практично весь минулий сезон я провів у суперечках і неприємних зустрічах з Флавіо Бріаторе, який вимагав від мене відшкодування та грошей. Я радий, що все залишилося позаду. Тепер Мартін Анаі вирішує усі мої проблеми. Основна задача, яка стоїть перед нами, це залишитися у команді в наступному році, але це залежить не тільки від менеджера, а скоріше від рівня моїх виступів. Постараюсь свою частину роботи виконати добре ".
Старий 11.02.2012, 19:09   #154
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Перегони: Фернандо Алонсо - найшвидший в останній день випробувань

Двічі-чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо не мав рівних у швидкості в 4-ий день тестових заїздів, що фінішували в іспанському Хересі.
Результат:

1 - Алонсо.
2 - Вернь.
3 - Феттель.
4 - Хемілтон.
5 - Грожан.
Старий 11.02.2012, 21:59   #155
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Інтервью з Себастьяном Феттелем після тестів у Хересі

Дворазовий чемпіон світу Себастьян Феттель розповів шанувальникам Формули-1 про перші чотири дні тестів у Хересі.
Питання: Себастьян, як швидко Ви відновили форму на трасі після зимової перерви?
Себастьян Феттель: Я почуваюсь добре. Я повернувся на трасу, як до себе додому!

Питання: Ви проїхали 96 кіл у четвер. Що скажете про RB8?
Себастьян Феттель: Я ж не екстрасенс, щоб знати напевно. Я проїхав всього 96 кіл, і цього явно недостатньо для розпізнання такої складної конструкції, як болід Формули 1. Все, що я можу сказати: я почуваюсь комфортно. У зв'язку зі змінами у правилах ми тепер маємо менше можливостей, ніж у минулому сезоні, і я вважаю, всім нам потрібно якийсь час, щоб адаптуватися. Єдине рішення - набирати мільяж. У нас були невеликі проблеми протягом дня, нічого серйозного, але оскільки ми проводимо тести, то суть усіх неполадок повинна бути ясна.

Питання: Якщо є серйозні втрати у зчепленні з дорогою, значить, темп знизиться?
Себастьян Феттель: Ні, але ми будемо більш обережні, особливо вранці, коли асфальт досить холодний. У нас із собою не так багато запасних деталей, так що кориду влаштовувати не варто! Крім цього, в останній раз перед тестами я був за кермом гоночного боліда цілих два місяці тому і мені необхідно у першу чергу думати і аналізувати, а вже потім працювати педалями.

Питання: Ви зміните свій стиль внаслідок нестачі притискної сили?
Себастьян Феттель: Ну, менше зчеплення означає, що ми не зможемо бути такі швидкі у поворотах, як раніше, крім того, шини тепер набагато важче прогрівати. Але тут в цілому досить холодно і в минулому році на тестах у нас були ті ж проблеми з шинами. Але як тільки сезон почався, всі неприємності нівелювалися. Тому немає причин для паніки. Безумовно, доведеться працювати трохи по-іншому, щоб адаптувати свій стиль водіння до поведінки машини. Це все, що я можу сказати, після одного дня у кокпіті.

Питання: Чому зчеплення з трасою зменшилося?
Себастьян Феттель: Ну, якщо ви згадаєте ситуацію минулого і позаминулого років, то помітите, що два роки тому вдало застосовувалася конструкція з подвійним дифузором, а в сезоні-2010 були використані видувні дифузори. Всі ці елементи практично повністю зникли у цьому році. Так, ми ще можемо користуватися енергією вихлопних газів, але вона майже не має значення. Це можна одразу відчути під час гальмування, прискоренні і при вході у поворот.

Питання: Що є більш важливою характеристикою нового автомобіля - швидкість чи надійність?
Себастьян Феттель: Звичайно, швидкість! Ви можете працювати на надійність, але надійний автомобіль без швидкості, найімовірніше, ніколи не виграє.

Питання: Ви були здивовані тому, що відбувалося з командами на тестах? У Lotus, можливо, дуже непогано постаралися, в той час як у Ferrari, схоже, виникли проблеми ...
Себастьян Феттель: Ще дуже рано говорити про розстановку сил. Якщо виїхати на трасу на свіжій гумі і невеликою кількістю палива, можна встановити хороший час. Я гадаю, що у Барселоні ми побачимо, на що здатні всі інші. Команда ж не може підготуватися до чемпіонату, намотуючи кола у кваліфікаційному режимі. Гадаю, ті учасники, яким вдасться набрати непоганий мільяж, зможуть знайти відмінну форму. Наскільки я зрозумів, у Lotus дійсно показували стабільно високі результати. Що ж до Ferrari і McLaren, то сказати точно я не можу, втім, про нас я теж багато не знаю.

Питання: Але ж Ви повинні мати дані від роботи на симуляторі, а відповідно, інформацію про те, чого очікувати від боліда, і чого планує досягти команда ...
Себастьян Феттель: Вважаю, ми зараз знаходимося там, де і передбачалося, так що на даний момент ми задоволені ситуацією.

Питання: Кажуть, що немає такого поняття, як друге перше враження. Наскільки важливо для Вас перше враження від нової машини?
Себастьян Феттель: Дуже важливо - воно буде мене супроводжувати протягом усього сезону. Зрозуміло, це зовсім не основа всієї думки про болід, а лише перше враження, яке залишається у пам'яті надовго.

Питання: У цьому році Ви дозволите собі трохи розслабитися?
Себастьян Феттель: Ні в якому разі, я не хочу, щоб все це погано закінчилося. Я не збираюся розлучатися зі своїм статусом, і ми всі знаємо, якою повинна бути наша програма на майбутній сезон.
Старий 12.02.2012, 11:53   #156
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Херес. Алонсо виграв четвертий день, Феттель - третій

Пілот "Феррарі" Фернандо Алонсо показав найкращий час у четвертий день тестів в іспанському Хересі.

Додамо, що Вернь із "Торо Россо" випередив Себастьяна Феттеля та Льюіса Хемілтона.

Формула-1

Передсезонні тести

Херес

10 лютого

1. Фернандо Алонсо ("Феррарі") - 1:18.877 (39 кіл)
2. Жан-Ерік Вернь ("Торо Россо") +0.720 (80)
3. Себастьян Феттель ("Ред Булл") +0.729 (50)
4. Льюіс Хемілтон ("Макларен") +0.763 (86)
5. Ромен Грожан ("Лотус") +0.852 (95)
6. Камуї Кобаясі ("Заубер") +0.957 (76)
7. Ніко Хюлькенберг ("Форс-Індія") +1.100 (90)
8. Бруно Сенна ("Вільямс") +1.255 (125)
9. Ярно Труллі ("Катерхем") +3.321 (117)
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2012, 12:27   #157
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Пол ді Реста про конкурентоспроможність команди

Пілот команди Пол ді Реста вирішив по закінченню тестів коротко охарактеризувати здібності свого нового боліда на тлі інших стаєнь.

"Не сперечаюся, що наш новий VJM05 є модернізацією і наступним кроком в еволюції торішнього боліда, - сказав ді Реста. - І це був абсолютно правильний крок, піти саме таким шляхом. Механіки й інженери добре потрудилися, пристосовуючи і адаптуючи болід до нових правил. Окреме спасибі нашим партнерам з Mercedes-Benz і McLaren, які постачали нас ключовими вузлами.

Основним фактором, що впливає на хороший результат у цьому сезоні, буде робота з аеродинамікою. Ми далеко просунулися у цій галузі, про що говорять наші непогані результати у Хересі, але до Барселони нам буде, про що подумати у цій області ".
Старий 12.02.2012, 12:28   #158
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Жан-Ерік Верне: Непогані тести, як для новачка

Пілот команди Toro Rosso Жан-Ерік Верне прокоментував свою радість по закінченню тестів у Хересі. За словами Верне, зайняти дев'ятий рядок у таблиці результатів для нього дуже почесно.

"Дуже і дуже непогано як для новачка, - сказав Верне. - Я проїхав 159 кіл і показав дев'ятий результат з часом 1:19.597, це класно, адже я зміг випередити масу першокласних пілотів. Може, я даремно радію, тому що команди працювали в різних режимах, і час є лише зразковим показником швидкості, але все одно я задоволений виконаною роботою. Я багато чого дізнався про болід Формули-1, допоміг команді зібрати безліч інформації, а також навчився правильно працювати у команді. Вважаю, що тепер зворотній зв'язок у Барселоні буде від мене більш ефективним ".
Старий 12.02.2012, 22:42   #159
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Себастьян Буемі виступить у гонці 24-години Ле-Мана

Як виявилося, чутки про те, що запасний пілот команд Red Bull і Toro Rosso Себастьян Буемі готовий підписати контракт на виступ у гонці 24-години Ле-Мана виявилися правдою. Буквально на днях контракт був підписаний, і японська команда офіційно оголосила про це у пресі.

Себастьян довго просив керівництво Red Bull дати йому можливість виступати на п'ятничних практиках за Toro Rosso, але отримавши неодноразовий відмову, змушений був йти в інші гоночні серії, щоб не втратити вправність пілота. Пілота рівня Формули-1 з радістю взяли у гонки на виживання. Цікавий ще й той факт, що напарником Буемі по команді буде не традиційно японський пілот, а також екс-пілот Формули-1 Ентоні Девідсон.
Старий 12.02.2012, 22:43   #160
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Валттері Боттас проведе тести FW34 на трасі IDIADA

Згідно з повідомленнями у фінських ЗМІ, запасний пілот команди Williams Валттері Боттас проведе аеродинамічні тести нового боліда FW34, дозволені ФІА.

"В цьому році я хоч і буду виконувати роль лише запасного пілота, але виступати в інших серіях не збираюся, - сказав Боттас в інтерв'ю Turun Sanomat. - У мене досить щільний робочий графік на рік, ось уже 22 лютого я прибуду на тестову трасу IDIADA , що у передмісті Барселони, для аеродинамічного тесту. Крім того, на п'ятнадцяти Гран-Прі сезону мені належить виходити на трасу під час п'ятничних практик. Як для запасного пілота досить багато обов'язків, так що, мені буде чим зайнятися ".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум