![]() |
|
|
#1591 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
І захотів москаль стати українцем, та нічого в ньго не вийшло.
|
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Оновлено ключ: Bulsat/Polaris (39°0E)
|
|
|
#1593 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Вітьок, а ти Україною керувати зможеш?
Янукович бере калькулятор, щось довго клацає, і нарешті каже: - Можу! - А Америкою? - Янукович знову за калькулятор: - Можу! - А Китаєм? Після довгих підрахунків: - Ні, не можу! - Чому? - Донецьких не вистачить...
|
|
|
#1594 |
|
Передовик
|
Іде суд судять чоловіка, який викинув з вікна третього поверху
холодильник, яким був травмований перехожий. Суддя запитує обвинувачуваного: - Розкажіть, як була справа? - Приїжджаю з відрядження. Чую недобре. Дружина в сум'ятті. Я питаю: де він? Виглянув у вікно, а він пробігає повз вікна в одних трусах. Я беру холодильник і кидаю. І ось. - Потерпілий, розкажіть, що сталося по-вашому, - говорить суддя. - Я, як звичайно, вранці займаюся бігом. У той ранок вибіг у одних трусах. Пробігаю повз будинок і дивлюся - зверху летить холодильник. Ледве встиг проскочити, а ось ногу поламало. Суддя запитує: - А що скаже свідок? До зали вводять свідка. Він весь у бинтах. - Сиджу я в холодильнику. У купе їдуть два пасажири. Один пильно дивиться на іншого, а потім і каже: - Знаєте, якщо б не вуса, ви б були дуже схожі на мою дружину. - Але у мене немає вусів. - Так, у вас немає, зате вони є в моєї дружини. Полетіли наші на Марс. Прилітають. Дивляться: майже такі ж люди ходять, тільки трохи вище. І техніка, звичайно, на високому рівні. Спілкувалися з допомогою комп'ютерів, їли за допомогою комп'ютерів, пересувалися з допомогою комп'ютерів . Подружилися з марсіанами, запросили їх до себе в гості. Почали додому збиратися. Перерахували своїх - відсутність одного. Шукали, шукали - немає. Потім - зирк: біжить, а за ним слідом молода красива марсіанка з розпущеним волоссям. Щось кричить. - Де ти пропадав? Чому порушив інструкцію? - Так розумієте, познайомився з марсіанкою. Вона мені розповіла, як у них з'являються діти. Якщо потрібна дівчинка, натиснув одну кнопку комп'ютера, якщо хлопчик - натиснув дві. Вона запитала: "А як у вас?" Я показав. Тепер ось вона біжить і просить: "Продай комп'ютер!" |
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 28.03.2010
Дописи: 6
|
Весна. Ліс. Мауглі і Багіра.
Мауглі: "Багіра, що зі мною? Мені хочеться втекти далеко-далеко, сховатися глибоко-глибоко, сидіти тихо-тихо. Може це любов"? Багіра: Усе просто, Мауглі! Це називається "Весняний призов до війська". - Чим відрізняється птах-говорун від депутата? - Птах-говорун відрізняється розумом і кмітливістю. Чим більше старіємо, тим більше багатіємо: срібло (у волоссі), золото (у зубах), камені (у нирках), цукор (у крові), свинець (у ступнях). І невичерпні запаси природного газу... |
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
УВАГА! УВАГА!
В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ З'ЯВИВСЯ НОВИЙ ВІРУС!!! ПОПАДАЮЧИ НА КОМП'ЮТЕР ВІН НЕ ШКОДИТЬ СИСТЕМНИМ, ПРОГРАМНИМ ФАЙЛАМ, НЕ ЗАРАЖАЄ ДОКУМЕНТИ, НУ ВЗАГАЛІ НЕ ШКОДИТЬ КОМП'ЮТЕРУ! ПРОТЕ УВАЖНО І СТАРАННО ВИВЧАЄ "КОРЗИНУ"!!! НАЗВА ВІРУСУ ... "БОМЖ"!!! |
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Передовик
|
Організація ЮНЕСКО провела соціологічне дослідження
трьох пар молодят - французької, єврейської та української. Питання : -"Як ви провели першу шлюбну ніч?" Француженка сказала: - Я знала, що П'єр наївний, але не могла припустити, що до такої міри, - не знає 38-й спосіб статевих зносин. Жидівка: - Я знала, що у євреїв роблять обрізання, але щоб до такої ступеня! .. Українська пара першу шлюбну ніч проспала. Коли їх запитали, чому вони провели так першу шлюбну ніч, обидва відповіли: - Ми так намучилися з цим весіллям. Йдуть дві блохи. На вулиці сльота, вітер. Одна каже: - Холодно ж- ж- ж як! Інша відповідає: - Нічого, почекай, розбагатіємо - собаку купимо. 3айшов заєць у кафе. Взяв собі булочку і кава. Пішов руки мити, приходить - а кави немає. Він запитує: - Хто випив мою каву? Всі мовчать. Він ще раз запитує: - Хто випив мою каву? Всі мовчать. Він ще раз запитує, але вже грізно: - Хто випив мою каву? Раптом встає ведмідь і каже: - Ну, я! - А чому булочку не з'їв?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |