![]() |
|
|
#1601 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 15.05.2011
Вік: 47
Дописи: 5
Ukraine
Мій ресівер: sat-integral
|
В.Янукович пішов в відставку!
|
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Скажи мені що-небудь лагідне…
- Зайчик… - Мало… -Табун зайців! На краш-тесті ЗАЗ Таврія не доїхала до стіни. - З презервативом, це ж не зрада, правда? - Ага! А з глушником, це не вбивство…
|
|
|
|
#1607 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Село на Заході України, 30-ті роки ХХ ст. До криниці підійшов чоловік і схилився, щоб випити води. Це побачив дід, підбіг і застерігає:
- Чоловіче, не пий! Москалі воду отруїли! - Что ви гаварітє? - Я гаварю: пєй мєдленна, вада халодная, горла прастудіш. ----------------------------------------------------------------- Зустрічаються двоє крокодилів: - Ну, як полювання? - Двох негрів з’їв, а ти? - А я одного москаля. - Брешеш, ану дихни… ------------------------------------------- Крим. Приходить хлопчик зі школи додому й каже батькові : - А в нас у школі усі розмовляють українською мовою. Я анкету заповнював й в графі національність написав, що я українець. Батько: - Так значєт ти українець? Ладно. Я больше не буду возить тєбя на машине, будеш єздить на автобусє, как все бєндеровцы. У школу буду давать тєбе 1 гривну, а не 2$. І жрать ти будеш картошку, а не ікру. Як нравеца біть українцем? Син: - Я тільки 5 хвилин українець, а як я вас москалів ненавиджу!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1609 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Їде пан у львівському трамваї. На нього весь час спирається та цицьками в обличчя падає молода пані, скажімо так, вільної поведінки. Пан просить її бути трішки акуратніше.
А вона йому відповідає : - Поцелуй меня в задницу! На що їй пан каже: - Перепрошую пані, але трамвай - це не місце для таких вишуканих пестощів.
|
|
|
#1610 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Лежить тато-бегемот після п'янки, відходить. Мама - бегемотиха
бігає по квартирі, пере, прибирає, вся захекалася . Бегемотик підходить до тата і просить: - Тато, зроби мені маленьку лопатку. - Відстань, - ледве повертаючи язиком, буркоче татусь .- Іди до мами. Вона його прогнала, він знову пристає до тата. Нарешті тато-бегемот не витримав: - Ось зараз встану, все кину і буду робити тобі маленьку лопаточку! Зловила лисиця курча. Хотіла його з'їсти. А воно заплакало і каже: - Відпусти мене. Я тобі тата і маму приведу. Лисиця повірила і відпустила. Курча забралось на дах і сміється. - Повірила, дура ! А я інкубаторський ! Мавпа вийшла заміж і розповідає своїм подругам: - Мій чоловік довгий, плоский, зелений. - Крокодил, чи що? - Зате в море ходить!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |