![]() |
|
|
#1622 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Софі Лорен у готелі "Метрополь". Приймає ванну. А кран
зіпсувався. Викликає водопровідника. Той копається над краном. І вона вирішила його збентежити заради сміху і відкинула полу халата. Той не звертає уваги. Тоді вона зняла халат і стоїть перед ним гола. Водопровідник повернувся до неї і каже: - Чого втупилася, водопровідника не бачила? Стоїть чоловік у автобусі. Автобус битком набитий. Чоловік запитує в оточуючих: - Ви виходите? Всі мовчать. Тоді він говорить: - Зараз по головах піду! А лисий почув і каже: - Щоб ти послизнувся! Господиня садовить гостя за стіл і починає його частувати. - Ви намастіть маслом булку. - Та я мажу. - Та ви мастіть, намастіть. - Та я мажу, мажу! - Та ви не мажете, а шматком кладете!
|
|
|
#1623 |
|
Передовик
|
Тернопільський став .
Перегляд відео: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#1627 |
|
Передовик
|
Гості приходять на новосілля. Випили, посиділи, повеселилися.
Час пізніше. Пора і йти. Одягаються в передпокої і раптом помічають висить на стіні молоток. - А це що? - Годинники. - Як годинник? Господар вдаряє молотком у стіну. За стіною чується голос: - Товариші! Не можна ж так! Вже дві години ночі! Прийшов додому кат з мішком, поставив його в кут. А мішок ворушиться. - Що там? - Запитує дружина. - Халтура додому приніс. Заходить покупець в магазин і каже продавцеві: - Я хотів би подивитися дешеву красиве взуття. Продавець: - Я б теж.
|
|
|
#1628 |
|
Передовик
|
У Тернополі на День героїв чиновники міськради одягнули вишиванки.
![]() Усі працівники міськради, комунальних підприємств, освітніх закладів одягнули вишиванки сьогодні, 23 травня. Ця традиція покликана відродити в українців героїчний дух минулих поколінь. Адже саме у травні у визвольній боротьбі віддали своє життя ідеолог державної самостійності України Микола Міхновський, провідник української національно-визвольної боротьби Симон Петлюра, засновник і провідник ОУН Євген Коновалець. В часи німецької і радянської окупації – це свято відзначалось у підпіллі. З проголошенням незалежності України його було відновлено. З ініціативи міського голови Сергія Надала у цей день усі працівники міської ради, комунальних підприємств, освітніх закладів одягнули вишиванки. Крім того очільник міста закликає усіх українців сьогодні червоно-чорними стрічками на одязі, на транспорті проявити солідарність із цим святом. «Ми повинні пам`ятати своїх героїв, адже вони завжди були провідниками української нації, духовними наставниками, нашими сподвижниками на шляху становлення та розвитку незалежної України, - зауважив Сергій Надал. – Тому закликаю усіх свідомих українців відсвяткувати День героїв у вишиванках та червоно-чорними стрічками на одязі, на транспорті, у різний спосіб солідаризуватись з відзначенням цього свята, повідомляє прес-служба Тернопільської міськради. У Тернополі з нагоди Дня героїв відбудеться низка заходів. Зокрема, у Палаці спорту пройде першість міста з боксу серед спортсменів всіх вікових груп. Урочисте відкриття змагань о 15. 30. О 18.00 розпочнеться – урочистий марш у вишиванках. Учасники ходи від бульвару Данила Галицького пройдуть центральною дорогою міста до Театрального майдану. О 19 год. на головній площі міста відбудеться концерт гурту "Тартак". 50 тисяч тернополян вийшли на марш вишиванок.
Дякуйте Богу за прожитий день. За спожитий хліб, за здоров`я, і ласки які Він нам посилає. Востаннє редагував argonavt79: 27.05.2011 о 20:07. |
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Шлюб - це такий вид стосунків, за яких одна сторона завжди має рацію, а друга - чоловік.
************************************************** ************** Підручник з історії від Табачника. Будь-які збіги з реальними фактами є чистою випадковістю. ************************************************** ************** Дві подруги: Навіщо ти паперси купляєш, у тебе ж дітей немає? - Мій інструктор з водіння попросив- штани втомився змінювати. ************************************************** ********* Чоловік лежить у ліжку грипує. - Люба , якщо я помру, хоч трохи сумуватимеш за мною? - Звичайно , любий, ти ж знаєш , як я плачу через втрату кожної дрібниці.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |