![]() |
|
|
#1651 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
ВСІ ДОСТУПНІ КЛЮЧІ БІСС З ТРИГОЛОВОГО!
|
|
|
#1652 |
|
Administrator
Ukraine
|
Спирає даішник водія за порушення правил ДР тай каже:
-У нас сьогодні акція,якщо розкажите хороший анікдот про ДАІ,то ми не будемо вас штрафувати. Водій стиснув плечима,тай каже: -Ви знаєте шановний пане офІцери,я про ДАІ не знаю,я вам вповім анікдот про боротьбу китайців з перенаселенням.Коротше беруть,кладуть на площі голу жінку,а коло неї збирають мужиків.У чоловіків,ясна річ -ерекція.Беруть косу і косять... .Маленькі йдуть на свистки,середні фарбують в білі та чорні смуги і на жезли,а великі вбирають у форму і кладуть на дороги.
|
|
|
#1653 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Почаївська лавра, котру будували монахи Францисканці грекокатолики. Тепер належить православним російського патріархату.
![]() пісня про Почаїв
|
|
|
#1654 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
До туалету підбігає чоловік, стукає в зачинені двері.
Звідти говорять: - Почекайте, у мене запор! - Щасливчик! ---------------------- - Сусіде, а сусіде. Як ваш когут мою курку "того", то ми з вами родичі? - Е ні,куме. Як мій Петро вашу Гальку всьо літо товк то казали не рахується. ---------------------- Напис на етикетці: Сіль океанська. Добута з шарів віком більше 250 мільйонів років. Термін зберігання 2 роки.
|
|
|
#1655 |
|
Administrator
Ukraine
|
Урок москальської в сільській школі.
Вчителька: Дєті, гаварім крАвать, а пішєм... Голос із задньої парти: Ліжко!
|
|
|
#1656 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Вирішив мужик в останні дні перед весіллям у футбол пограти і отримав бутсою прямо точно по .... Ну, до лікаря, туди-сюди, все розпухло, коротше, заклеїли, забинтували йому. Потім весілля, шлюбна ніч. Сидить, сумний, на ліжку. Тут з ванної випливає молода дружина, вся з себе, і каже:
- Ну, милий, то, що ти зараз отримаєш, ще не було зворушено ніким. Мужик (знімаючи штани, понуро): - Та чого там, у мене взагалі ще в упаковці.
|
|
|
|
#1658 |
|
Administrator
Ukraine
|
Україна завжди страждала від набігів турецьких яничарів.
Тисячі запорожців були викрадені в турецьку неволю. У Туреччині "Запорожці" перефарбовували, з них знімали номери, а потім переганяли в Польщу.
|
|
|
#1660 |
|
Administrator
Ukraine
|
В чоловіків життя-зебра:блондинка ,брюнетка ; а в жінок-зоопарк:осел,козел,зайчик
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |