![]() |
|
|
#1682 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Поїхали два вуйки роверами на рибалку з ночівлею...
Настала ніч.... Вуйки накрились роверами і починають спати. Тут голос: -Петре , мені щось зимно спати. -Чому ? -Шприхи не хватає... |
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- У нашому районі все село померло через отруєння грибами.
- ??? - Та один отруївся і помер, а решту грибів на поминках доїли... ************************************************** *** Мама лає дочку: - Забороняю тобі так пізно повертатися додому. Тобі ж тільки 17 років, от я у твої роки... - Знаю, знаю, - перебила її донька, - сиділа дома ,бо мені було п"ять місяців. ************************************************** ********** Комісія приймає новий панельний будинок. Вирішила перевірити звукоізоляцію. Два члени комісії розійшлися в сусідні квартири.Один через стіну кричить: - Ти мене чуєш?! - Не кричи. Я тебе не то що чую, я тебе бачу.
|
|
|
#1684 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Дзвінок з парткому до церкви:
- Батюшка, підсобити стільцями, завтра партзбори - нікуди людей посадити ... - Не дам! Минулий раз дав - все спинки матюками обписали! - А-а-а-а! Стільців не дасте - не дамо піонерів в церковний хор ... - Чи не дасте піонерів в церковний хор - не дам ченців на суботник ... - Чи не дасте ченців на суботник - фіг вам, а не комсомольців на хресний хід ... - Не буде комсомольців на хресний хід - не буде вам черниць у сауну! - А ось за такі слова, батюшка, можна і партквиток на стіл покласти!! У тітки санузел не працює, та викликала сантехніка. Той без слів починає старанно працювати вантузом, незабаром, присмоктавшись вантусом до голови, з унітазу витягує дівчинку років семи: -Ось і причина засмічення! -Я не причина! Я поверхом нижче пісяла!
|
|
|
|
#1686 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Хлопець з дівчиною в кінотеатрі:
Хлопець: - У тебе взагалі почуттів немає? – годину сидимо, хоча б голову на плече поклала, чи що..! - В смислі? Я ж тобі щойно міньєт зробила! - МЕНІ?! - Між іншим, в мене немає комплексів за рахунок грудей! - Ага, немає грудей – немає комплексів. Вчителька жаліється директору школи: - Вовочка зовсім від рук відбивася: курить, випиває, до дівчаток пристає, навчання закинув. - Запросіть його до мене. Приходить Вовочка, директор йому: - Як життя? - Та так, нічого. - Покурюєш? - Так. - А що куриш? - Прилуки… - Пригощайся, – дістає пачку Dunhill. - Ух! Ось це сигарети! - Випиваєш? - Буває… - А що? - Горілочка, наливочка… - Пригощайся, – наливає рюмку Martell. - Клас!!! Який напій!!! - Ти, кажуть, і до дівчат почав приставати? - Ну… Буває… Директор по телефону секретарці: - Вікуся, зайдіть. – Заходить дуже гарна дівчина. – Поспілкуйтесь з молодою людиною по повній програмі. Через деякий час повертається безсилий і ох#ївший від щастя Вовочка: -Ось це жінка! Директор: - Так ось, Вовочка: щоб добитися всього цього треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися!!!
|
|
|
|
#1688 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Один пастор, щоб зберегти свій сад від злодіїв розвісив на
деревах таблички з написом: "Бог все бачить". вночі на однією з табличок була зроблена приписка: "але на нас не доносить ". Йдуть 2 чукчі і тягнуть вбитого моржа за хвіст. Назустріч їм геолог: - Ви чого придурки його за хвіст-то тягнете??? Він же зубами гальмує? Ви його візьміть за зуби! Чукчі так і зробили. Ідуть, значить. Тут один каже: -А-а, молодець, проте, геолог - і правда легше тягти. -Дурень твій геолог - знову до моря прийшли!
|
|
|
|
#1689 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю. І що б я без нього робила ? ...
Легше розповісти маленькій сестрички, звідки беруться діти, ніж бабусі, що таке Інтернет. Існує три основних правила для здоров'я ваших зубів: 1) чистіть їх два рази на день; 2) відвідуйте стоматолога не рідше двох разів на рік; 3) не суньте ніс не в свої справи.
|
|
|
|
#1690 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Подруга - подрузі:
- Що сталося? - Він пішов, подарувавши троянду, і сказав, що повернеться, коли вона зів'яне. - Як романтично... - Так... тільки троянда пластмасова. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |