![]() |
|
|
#161 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Олімпія-Колос-Секвойя" не зумів здобути путівку у вищий Дивізіон Кубку чемпіонів
"Олімпія-Колос-Секвойя" ще на рік залишається у Дивізіоні 2 (Трофі) Кубку європейських чемпіонів з хокею на траві. У шотландському Единбурзі вінницький клуб посів четверте місце серед семи колективів. Українці здобули 2 перемоги, двічі зіграли внічию та стільки ж програли. Путівки у вищий Дивізіон здобули "Лілль" (Франція) та "Расинг" (Бельгія). Водночас у Дивізіон, де гратиме наступного року український клуб, опустилися "Армінен" (Австрія) й "Іст Грінстід" (Англія).
|
|
|
#162 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Саладуха встановила новий рекорд України у потрійному стрибку
На міжнародному турнірі з легкої атлетики Стокгольм – XL Galan Ольга Саладуха встановила новий рекорд України для закритих приміщень в секторі для потрійних стрибків. Вже в другій спробі чинна чемпіонка світу та Європи впритул наблизилася до колишнього національного досягнення, приземлившись на позначці 14м62см, інформує сайт ФЛАУ. Після трьох "заступів" вже у ранзі переможниці донеччанка виконала стрибок на 14м79см, який і став новим рекордом нашої країни. Попереднє досягнення – 14м67см – належало Інессі Кравець і було встановлено 17 років тому - 27 січня 1995 року.
|
|
|
#163 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Збірна України визначилася зі складом на чемпіонат Європи
Збірна України з греко-римської боротьби визначилася зі складом на чемпіонат Європи з боротьби, який відбудеться з 6 по 11 березня у сербському Белграді. За словами тренерського штабу, право представляти Україну на континентальній першості отримали 7 спортсменів на чолі з бронзовим призером пекінської Олімпіади Арменом Варданяном. Склад команди формувався за виступами борців на чемпіонаті України та міжнародних турнірах у Туреччині й Угорщині. Склад збірної України з греко-римської боротьби: Дмитро Харько (55 кг) Руслан Ісрафілов (60 кг) Армен Варданян (66 кг) Дмитро Пишков (74 кг) Жан Беленюк (84 кг) Сергій Рутенко (96 кг) Євген Орлов (120 кг)
|
|
|
#164 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Чемпіонат Європи. Матч Україна - Іспанія обслуговуватиме бригада арбітрів з Вельсу
Матч Кубка Європейських Націй з регбі-15 в дивізіоні 1А Україна - Іспанія обслуговуватиме бригада арбітрів з Вельсу. Головний суддя - Ріс Томас, бокові - Іан Девіс і Джон Масон. Комісар матчу - Майк Хамлін (Англія), інформує сайт ФРУ. Нагадаємо, що гра відбудеться 25-го лютого в Алшуті на стадіоні "Спартак". Початок об 11:45.
|
|
|
#165 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Жіночий чемпіонат світу виграла збірна Швеції
У фінальній грі жіночої першості світу з хокею з м'ячем команда Швеції перемогла збірну Росії. Перший тайм закінчився нічиєю 2:2, але по перерві скандинавки додали та виграли 5:3. Примітно, що росіянки програли на власному полі, адже чемпіонат приймав Іркутськ.
|
|
|
#166 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Українські шаблістки вибороли два комплекта медалей на Кубку світу
24-26 лютого в Лондоні відбувся етап Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок, де вдало виступи українські спортсменки. Про це повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету України. В командній першості українська збірна у складі олімпійських чемпіонок Ольги Харлан, Олени Хомрової, Ольги Жовнір і Галини Пундик одним уколом поступилась у фіналі команді Росії, представниці якої й стали переможцями турніру. Бронзові медалі у команди Італії. В індивідуальній першості на третю сходинку п’єдесталу піднялась наша Ольга Харлан. У півфіналі українка з мінімальним рахунком (14:15) програла чемпіонці світу росіянці Софії Вєлікой, яка в свою чергу, у фінальному протистоянні поступилась (13:15) гречанці Васілікі Вугіоке.
|
|
|
#167 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Кубок Виклику. Гру "Локомотива" покажуть в інтернеті
29 лютого в спорткомплексі "Локомотив" відбудеться матч-відповідь ¼ фіналу європейського Кубка Виклику між харківським "Локомотивом" та варшавською "Політехнікою". Початок гри о 18.00, повідомляє офіційний сайт Федерації волейболу України. Відеотрансляція матчу доступна за наступним посиланням: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .
|
|
|
#168 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Сумчанка" вибула у турнір Трофі Кубку європейських Чемпіонів
"Сумчанка" вибула у нижчий Дивізіон Кубку європейських Чемпіонів з індорхокею. Українки вибули з Дивізіону 1 у турнір Трофі, посівши передостаннє місце на змаганнях у Відні. "Сумчанка" здобула лише одну перемогу у п'яти поєдинках. Додамо, що команда виступала молодіжним складом, адже вся основа у цей час намагалася здобути путівку на Олімпійські ігри.
|
|
|
#169 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Чемпіонат світу з плавання може пройти в Києві?
Міжнародна Федерація плавання FINA виявила зацікавленість у проведенні у Києві у 2014-му році чемпіонату світу з цього виду спорту на короткій воді (довжина басейну - 25м). Про це повідомляє прес-служба федерації плавання. Заявку італійської Катаньї анульовано з політичних мотивів - йдеться в офіційному листі ФІНА на адресу президента української профільної федерації. Головна вимога для проведення таких масштабних змагань - наявність сучасного басейну з трибунами на 7 - 10 тис. місць. На думку першого віце-президента Федерації плавання Андрія Власкова сучасні технології дозволяють змонтувати такий басейн у Палаці спорту. ФІНА вже сьогодні готова обговорювати це питання з владою Києва.
|
|
|
#170 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Кубок України з пулу "14+1" прийме Житомир
Кубок України з пулу "14+1", проведення якого раніше планувалося у Києві, переноситься до Житомира. Про це пише прес-служба Федерація спортивного більярду України. Відкриття змагань і початок матчів відбудеться 3 березня.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пробуємо прогнозувати спорт.... | sat-prof | Вболіваємо. | 5 | 21.06.2012 11:09 |
| Спорт-2 | frinzko | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 12 | 23.05.2011 12:17 |