![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Любимі рецепти страв...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 21.10.2013 о 21:16. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
2 курячих стегенця,
жменя сушених грибів (в мене — білі), 300 г заморожених опеньок (можна використовувати як лісові гриби, так і печериці), 200 г квасолі, 4 квашені огірки, 4-5 картоплин, морквина, цибулина, зелень кропу і петрушки, сіль, перець мелений, лавровий листок. |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Всього лише вода і борошно - смачний корж за сущі копійки
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Дуже смачні та незвичайні коржі готуються практично з "нічого". В узбецької і татарської кухнях відомі як "катлама" Їх можна готувати як в пост, так і просто до обіду. В якості начинки можна використовувати як зелень, оливки, цибулю, так і сир, терту шинку (варіанти не для поста). Навіть без начинки зовсім — вони смачні. Інгредієнти борошно — 300 гр; окріп — 200 мл; сіль — 1/2 ч.л; цукор — 1 ч.л.; кріп — пучок; крохмаль для присипки; рослинна олія для формування і смаження. Приготування 1. У просіяне борошно додати сіль, цукор і влити окріп. Ложкою почати замішувати тісто поки воно гаряче, далі руками домісіть — треба отримати м'яке податливе тісто. 2. Розділити тісто на 4 частини та сформувати з частин кульки, змастити їх олією. 3. Поки тісто відпочиває нарізати пучок кропу. 4. Кожну кульку тіста розтягнути руками дуже тонко (попередньо змастити стіл олією), посипати кропом, сіллю і крохмалем. Скачати все в джгутик і закрутити в «равлика». 6. Розкачати «равлики» качалкою та обсмажувати на слабкому вогні з двох сторін
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Хочу супутниковий інтернет | Zinge | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 42 | 15.01.2015 09:52 |