![]() |
|
|
#161 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Марк Веббер: Я абсолютно не переживаю
Як виявилося, твердий характер австралійського пілота підкріплений не тільки словами, але й багатим життєвим досвідом, яким Марк Веббер поділився з журналістами. "Я абсолютно не переживаю з цього приводу, - сказав Марк в інтерв'ю The Sunday Age. - Коли цей час прийде тоді й прийде. Немає сенсу махати кулаками, коли у керівництва інші погляди на речі, відмінні від твоїх. Якщо хтось із пілотів Toro Rosso замінить мене, то так тому і бути, я лише постараюся, щоб цей час настав якомога пізніше. Крім усього іншого я не особливо довіряю чуткам у пресі, тому що якщо б я їм вірив, то вже кілька років тому залишився б без місця у Формулі-1. Але, як бачите, я на своєму місці і добре роблю свою роботу, тому, щоб змінити мене на бойовому посту, молодим талантам доведеться зі шкіри геть лізти ".
|
|
|
#162 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бос Ferrari: У новий болід ми впровадили безліч інноваційних технологій
Схоже, що торішня ситуація з командою Ferrari повторюється з лякаючою точністю, Скудерія створила болід з яким не знає що робити, але постійно твердить, що у нього величезний потенціал, який ще потрібно розкрити. Саме так прокоментував новий F2012 керівник червоної стайні Стефано Доменікалі, після екстреної наради, зібраної на базі команди на наступний день після тестів у Хересі. "Ми вже провели частковий аналіз отриманої інформації з тестів у Хересі і прийшли до висновку, що у нового боліда є великий потенціал, який нам належить розкрити, - сказав Доменікалі. - Розумієте, у новий болід ми впровадили безліч інноваційних технологій, які ще не до кінця розуміємо. Болід дуже складний у технічному плані, але поступово ми зламуємо його код. До тестів у Барселоні ми значно просунемося вперед в нашій роботі, до того ж на дані про роботу шин ми вже не будемо відволікатися, вони працюють на F2012, як і було задумано ".
|
|
|
#163 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бруно Сенна: Мені було ніяково
Після того як битву за місце у Williams виграв Бруно Сенна, по суті показавши на двері бразильському ветерану Рубенсу Баррікелло, багато почали говорити, що відносини між цими пілотами різко зміняться з дружніх на відверто ворожі. Однак племінник великого Айртона сказав, що ця ситуація ніяк не вплинула на їх давню дружбу. "Мені було дуже ніяково від цієї ситуації, - розповів про свої переживання Сенна. - Я з винуватим виглядом підійшов після оголошення рішення до Рубенса, але побачив в його очах лише добродушний сміх. Ми поговорили з ним, і я зрозумів, що провини у трагедії немає нічиєї. Баррікелло пояснив мені, що у Формулі-1 є свої правила і закони, і вони ніколи не стануть між двома друзями. Я поважаю цю людину і пишаюся тим, що він був одним з моїх наставників ".
|
|
|
#164 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Caterham: Ніхто не говорить, що буде легко
Технічний директор команди Caterham Майк Гаскойн розповів про те, що проблем з переїздом з Норфолка до Ліфілда, де тепер буде розташовуватися нова база стайні виникнути не повинно, тим більше цей переїзд ніяк не відіб'ється на розвитку боліда і результатах у перегонах. "Звичайно, ніхто не говорить, що буде легко, - сказав Гаскойн. - Ми молода команда і багато чого, починаючи з літа минулого року, доводилося робити спочатку. Добре те, що ми знаємо, як це робити. Переїзд непроста справа, але ми постараємося зробити все, щоб цей процес не торкнувся розвитку і роботи над новим болідом. Закінчити переїзд ми плануємо влітку, тому підготовку до сезону-2013 ми почнемо вже повністю на новому місці ".
|
|
|
#165 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Стірлінг Мосс: Red Bull знову будуть попереду всіх
Екс-пілот Формули-1 Стірлінг Мосс, один з першопрохідців королівських гонок, висловив свою думку про те, хто ж буде фаворитом сезону-2012. Британський пілот вважає, що попереду всіх знову буде команда Red Bull. "Тут і думати особливо нічого, - прокоментував свою думку Мосс в інтерв'ю Sky Sports. - Red Bull знову будуть попереду всіх, хоча McLaren, Ferrari і Mercedes будуть робити все, щоб перетягнути ковдру на свою сторону. Але у таборі австрійської стайні є Едріан Ньюї, який є джокером Red Bull. Едріан геній аеродинаміки і болідобудування, тому він, напевно, підготував до цього сезону, щось особливе. Заборони і нові правила технічного регламенту зроблять боротьбу за лідерство щільнішою, але все одно, моя думка залишається незмінною - Себастьян Феттель може знову стати чемпіоном ".
|
|
|
#166 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Себастьян Феттель: Мені імпонує, що я є частиною великої історії
Пілот команди Red Bull Себастьян Феттель розповів про свої думки щодо всього чемпіонського, що чекає Формулу-1 у сезоні-2012. "Мені імпонує, що я є частиною великої історії, яка буде вершитися у цьому році, - сказав Феттель. - Відразу шість чемпіонів вийдуть на старт Гран-Прі Австралії і я один з них. Це змушує тебе пишатися своїми досягненнями Таке трапляється вперше! І я радий, що я один з тих, хто входить у цю шістку. Крім того, я хочу досягти нового рекорду і встати в один ряд з Фанхіо і Шумахером, які змогли добитися трьох титулів чемпіона поспіль. В історії Формули-1 тільки вони змогли домогтися цього рекорду. Сподіваюся скласти їм компанію ".
|
|
|
#167 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Дженсон Баттон: Для мене ім'я McLaren не порожній звук
Пілот команди McLaren Дженсон Баттон не приховує своїх надій на завоювання титулу чемпіона у наступаючому сезоні, так як іншої ролі для себе талановитий британець не бачить. "Рік тому я провів не найгірший сезон в обставинах, що склалися, - сказав Баттон. - Я зробив все від себе залежне, щоб поборотися за перемогу у чемпіонаті. Ну, якщо не за перемогу, то за престиж команди. У складних умовах домінування Red Bull віце-чемпіонство було не найгіршою кінцівкою сезону. Для мене ім'я McLaren не порожній звук. Це легендарна стайня з довгою історією у гонках Формули-1 і для мене велика честь бути її бойовим пілотом. У цьому році ми підготувалися до чемпіонату як не можна краще, і я хочу добитися чемпіонства для себе і команди. Це моя мета, яку переді мною поставила команда і я сам. У мені грає маса почуттів напередодні початку сезону, хвилювання, нетерпіння, адреналін. Я наполегливо тренувався і багато працював у команді, щоб допомогти зібрати справжній чемпіонський болід. Тепер подивимося, що ми зможемо зробити цього разу ".
|
|
|
#168 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ярно Труллі: Я не можу сказати, що задоволений своїми результатам
Екс-пілот Формули-1 Ярно Труллі безумовно шкодує, про те, що йому довелося так несподівано піти з королівських гонок, про що італійський пілот повідомив в одному з останніх інтерв'ю. "Згадуючи останні два сезони у Формулі-1, я не можу сказати, що задоволений своїми результатами, - прокоментував своє засмучення Труллі. - Розумієте, я завжди був пілотом топ-групи, боровся якщо не за подіуми, то за очки, а тут животіння у кінці пелотона. В цьому році я серйозно планував поборотися за перші очки і привернути до себе увагу більш сильних команд, щоб знову отримати можливість поборотися за вершину подіуму. Але все вийшло так, як вийшло. З економічного та маркетингового боку, рішення повернути у перегони Петрова було правильним, тому що скоро в гоночний календар увійде новачок Росія і для залучення уваги нової аудиторії національний пілот буде як не можна до речі ".
|
|
|
#169 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Берні Екклстоун: Гран-Прі Бахрейну я не скасовую
Керівник Формули-1 Берні Екклстоун розповів про те, що він поки не робив дій, спрямованих на скасування Гран-Прі Бахрейну. Тим більше, що причин для цього поки немає. "Я скасовувати Гран-Прі Бахрейну не збираюся, - повідомив Еккслтоун. - Більш того, я вже підтвердив командам, що ми їдемо до цієї країни. Ніяких причин скасовувати гонку немає. Уряд королівства постійно тримає мене в курсі останніх подій, тому я не переживаю за безпеку гостей вік-енду. Все йде до того, що нічого нам не завадить цього разу провести гонку у Бахрейні ".
|
|
|
#170 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Результати четвертого дня тестів у Барселоні - Камуї Кобаяші перший!
Пілоти топ-команд зосередилися на довгих серіях кіл, працюючи над пошуком ідеальних налаштувань, у результаті протокол очолив Камуі Кобаяші, що використав склад Soft на короткій серії кіл - 1:22.312, це найкращий час тижня. Японцю належить і рекорд по пройденій за день дистанції в цій серії тестів - 145 кіл. Номер Пілот Команда Час Різниця Кількість кіл 1. К.Кобаяші Sauber - 1:22.312 - 145 2. П.Мальдонадо Williams - 1:22.561 +0 "249 134 3. П.ді Реста Force India - 1:23.119 +0 "807 101 4. Д.Баттон McLaren - 1:23.200 +0 "888 115 5. Ф.Масса Ferrari - 1:23.563 +1 "251103 6. М.Веббер Red Bull - 1:23.774 +1 "462 85 7. Ж.-Е.Вернь Toro Rosso - 1:23.792 +1 "480 92 8. Н.Росберг Mercedes - 1:23.843 +1 "531139 9. Х.Ковалайнен Caterham - 1:26.968 +4 "656 70
|
![]() |
| Закладки |
|
|