![]() |
|
|
#1711 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
Просить дружина двірника, щоб той купив їй мобільник. Це були старі часи і мобільні були самі ті перші і дуже дорогі. Зарплата у чоловіка була мізерна і от він придумав зробити з деревини телефон, розмістити на ньому наклейки і акуратно вложити в панель. Зробив на другий день він такий подарунок дружині, а сам чим скоріш пішов на роботу. От Галя бере трубку і цикає кнопки, а то не йде, та й кинула телефон у парка з дощок. Він там так і застряг. Колеги по роботі,які знали що чоловік таке утворив написали цеглою коло паркана:"Галю, ти ДУРНА!". Чоловік йде додому і бачить це. Кличе дружину, вона визирнула у вікно: -"Що паскудо?"
-Галю тобі перша СМСка прийшла. -Що? -СМСка кажу прийшла! -Яка,телепню? - "Галю, ти ДУРНА!"
|
|
|
#1712 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Після заяв, що міліцію перейменують в поліцію, сильно розпереживались медики…
|
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Їде мужик на "Мерсі", раптом його "Запор" обганяє. Він додав газу, знову обганяє. Розізлився, педаль в підлогу - знову обганяє! Ну він неймовірними зусиллями притиснув "Запор" до узбіччя, вийшов з "Мерса" і кричить на водія "запору": Та ти з глузду з'їхав, мій мерседес на своєму запорі обганяєш! Як так?! Водила "запору" ввічливо: "Вибачте будь ласка, але просто ви мені на бензоколонці дверима підтяжки прищемили!"
На заводі двоє друзів посперечалися, за що баби мужиків люблять. Один каже: - Ну, мене дружина любить, за те що я батько її дітей, за надійність, за мною вона як за кам'яною стіною! - Н-е-е, Васька! Тільки за секс! - Не може бути! - А ти вдома спробуй скажи, що не можеш! Спить Василь вночі, а дружина штовхає, ти чого спати-то надумав? Залазь! - Та ти розумієш! Сьогодні на роботі Мишка мені випадково ключем по яйцях потрапив і лікар сказав, що я імпотент! Більше ніколи не зможу! - Ах так! Дружина злітає з ліжка. Нагинається і заривається в шафу. Починає розкидати білизну: - Моє - твоє .. Моє - твоє .. Василь тихенько злазить з ліжка і засаджує в зад. Дружина двома руками згрібає білизну: - Н-а-ш-е-е!
|
|
|
|
#1714 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Передовик
Ukraine
|
Напис на могильній плиті:
"Сарочка, не ходи так часто! Дай хоч тут відпочити!" *********************************************** - Наум Маркович, я запросив вас настроїти піаніно, а не цілувати мою дочку! - Але вона теж виглядає розстроєною ... |
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Блондинка розповідає своїй подружці:
- Я на фітнес-зал, де позбуваюсь зайвої ваги, трачу 1000 гривень в місяць. - А чому так дорого? - Там буфет дорогий… “Косить” призовник від армії на зір. Заходить до окуліста, сідає на стілець (дивитися букви). Окуліст (показуючи на букву): - Яка буква? Призовник (здивовано): - Хто тут ?!?
|
|
|
#1718 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.06.2011
Дописи: 44
|
Летить літак з парашутистами, пілот говорить штурману:
- Сходи підбадьорити народ перед першим стрибком. Виходить штурман до новобранців і питає: - Ну що орли, лямки aйца не тиснуть?! Відкрив двері, помочився, і каже: - З небом треба бути на ТИ! - Розвернувся і пішов. Заходить в кабіну, його командир питає: - Ну підбадьорив? - Угу командир: - І правильно, а то дівчата в перший раз летять! |
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
У школі вчителька запитує дітей:
-Діти, а в які ігри грають у вас удома ваші батьки? Машенька піднімається: -У нас мама і тато грають у шахи ... Петрику: -А у нас тато з дідусем грають у шашки. Вовочка: -А у нас бабуся з дідусем грають у хованки. вчителька: -???? Вовочка: -Ну, вранці бабуся жене самогон і ховає його. потім дідусь починає його шукати і якщо він його знаходить, то ввечері вже ховається бабуся ... Роcіянин, хохол і німець зібралися гору підкорювати, розбили табір біля підніжжя. Першим поліз росіянин. -лізе годину, другу. заліз на верхівку, вона плоска виявилася, бачить-снігова людина хер салом натирає. підійшов, його снігова людина в жопу ... і з гори спустив. У таборі: - Що сталося то? - Нічого, зірвався впав скотився Поліз хохол. Добрався до верхівки, бачить як снігова людина салом хер натирає. Єтті і його....та й теж спустив з гори.В таборі: росіянин єхидно посміхається - Що сталося? - Дак Це ж майже доліз але підшмигнувся Поліз німець. Через годину чують крики, зойки, стогони - Чого це він? - Дак Це ж я сало свиснув!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |