![]() |
|
|
#1731 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Гравці збірної Замбії отримають по 59 тисяч доларів за виграш Кубку Африки
Кожен з футболістів збірної Замбії, що отримала перемогу на Кубку африканських націй, отримає по 59 тисяч доларів в якості преміальних. Про це повідомляє Eurosport з порсиланням на France Football. У неділю "Мідні кулі" добилися найбільшого успіху у своїй історії, здолавши у фіналі збірну Кот-д'Івуара. У основний і додатковий час суперникам не вдалося забити, і доля трофея вирішилася в серії післяматчевих пенальті, в якій сильніше опинилася команда Ерве Ренара, - 8:7. За словами міністра спорту Замбії Чишимби Камбвілі, за перемогу в турнірі уряд країни виділить кожному гравцеві збірної по 59 тисяч доларів.
|
|
|
#1732 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Уболівальник "МЮ" заважає "Манчестер Сіті" будувати новий стадіон
Уболівальник "Манчестер Юнайтед" Шон О'Брайан робить усе можливе, щоб не дати "Манчестер Сіті" побудувати нову базу для клубу. Бізнесмен володіє територією в 80 акрів недалеко від "Сіті оф Манчестер", де "городяни" і планували будівництво стадіону вартістю 100 мільйонів фунтів стерлінгів. Уболівальнику "Юнайтед" пропонували до 1 мільйона фунтів за цю територію, але він відповів відмовою, пише soccer.ru. Тепер же О'Брайан відкрив сайт, де продає свою територію іншим уболівальникам клубу. 80 акрів було розділено на 18 500 шматочків, кожен вартістю 250 фунтів. Для того, щоб ця ідея спрацювала, треба продати мінімум 5000 міні-ділянок, повідомляє Reuters.
|
|
|
#1733 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Дель П’єро має пропозицію від Парми
Ветеран "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро може не боятися залишитися безробітним. Попри те, що "Ювентус" йому все ж таки доведеться залишити, з'явився варіант й далі виступати в Італії. Президент "Парми" Томмазо Джірарді офіційно запросив Дель П'єро в свій клуб, повідомляють місцеві ЗМІ. За словами Джірарді, Дель П'єро - великий футболіст, тому двері "Парми" для нього всього відкриті. |
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Передовик
Ukraine
|
Алчевська "Сталь" розгромила клуб з Молдови
У матчі проти молдавської "Іскри-Сталі" алчевській "Сталі" вдалося показати хорошу гру, що призвело до переконливої перемоги. У першому таймі в алчевців на полі був склад, близький до основного, і у воротах молдован побувало три м'ячі, інформує сайт клубу. Забитими голами відзначилися Окана-Стазі, Акименко і Локтіонов. Після перерви в гру вступила молодь, розбавлена потенційними новачками, одному з яких вдалося зробити рахунок розгромним - 4:0. На п'ятницю, 17 лютого у "Сталі" є домовленість щодо проведення матчу з ПФК "Суми". |
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сьомін: "Я навіть не буду слухати цей аудіозапис"
Наставник киян Юрій Сьомін не буде слухати аудіозапис, на якому, начебто, його критикує Олександр Алієв. За словами тренера, його це питання абсолютно не хвилює. "Я вперше про це чую і не хочу про це говорити. І не хочу це коментувати. Мене це питання абсолютно не хвилює", - сказав він. На питання, чи буде він знайомитись із записом, тренер відповів: "Навіть не буду знайомитися. Є футбол. Футбол визначає все. Можна що завгодно говорити. А визначає все футбольне поле - коли людина виходить, як вона грає. Будемо дивитися на футбольне поле. А хто що говорить, мене не цікавить", - цитує ЮрПалича sport.segodnya.ua. |
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Олександрія" зіграє проти "Спортула"
Наступний спаринг ПФК "Олександрія" проведе з румунською командою "Спортул" Студентеск. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Поєдинок відбудеться 15-го лютого о 17:00.
|
|
|
#1737 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Зоря" програла болгарам
14 лютого луганська "Зоря" на передсезонному зборі в Туреччині провела спаринг проти болгарського "Міньора". Контрольний матч "Зоря" - "Міньор" (Болгарія) - 0:1 (0:0) Гол: 0:1 - ? (53) "Зоря" (1-й тайм): Козаченко, Ігнятьєвіч, Вернидуб, Шуніч, Ярмаш, Білий Максим Іг., Ференчак, Галюза, Хомченовський, Каменюка, Ідахор "Зоря" (2-й тайм): Постранський, Мягков, Аддо, Коротецький, Тесак, Цакіч, Ліпартія, Грицай, Силюк, Мілько, Родіч.
|
|
|
#1738 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Папа Гуйе викликали до збірної Сенегалу
Сенегальський захисник "Металіста" Папа Гуйе отримав виклик в національну збірну своєї країни для участі в гостьовому матчі зі збірною ПАР, який відбудеться 29 лютого в Дурбані. Про це повідомляє офіційний сайт "Металіста".
|
|
|
#1739 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
19-річний камерунець не підійшов "Таврії"
Тренерським штабом "Таврії" було прийнято рішення відмовитися від послуг 19-річного камерунця Крістофера Акунгі Мендугі. Про це розповів віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк. "Сьогодні ми попрощалися з Крістофером Мендугою, який був у нас на перегляді. Цей футболіст не підійшов нашій команді і залишив розташування "Таврії", - сказав він. "Він стане не останнім футболістом який залишив команду, якщо "Таврія" буде в подальшому грати так само, як у другому таймі матчу з болгарським клубом "Лудогорец", - цитує Селюка tavriya.eu
|
|
|
#1740 |
|
Передовик
Ukraine
|
Зеєдорф вощить лижі в Англію?
Півзахисник "Мілана" Кларенс Зеєдорф зауважив: він не виключає, що ще зіграє в Англії. "Я завжди відкритий для нових викликів. Завжди хотів грати в Англії і не знаю, чому я там не опинився. Але все ще може статися", - цитує Transfermarketweb Зеєдорфа. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |