![]() |
|
|
#1761 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
- Ой, Галю! Яка в тебе солодка шия!
- От, дурень! Знову чиряк висмоктав! Влаштували змагання, хто довше просидить під водою. Першим черга американця. Він стрибнув у воду, через 5 хвилин вилазить, Журналісти його обступили, запитують: - Як вам вдалося досягти такого результату? - Тренуваннями, тільки наполегливими тренуваннями! Черга німця. Він стрибнув у воду, через 10 хвилин вилазить, журналісти його обступили, запитують: - Як вам вдалося досягти такого результату? - Тренуваннями, тільки наполегливими тренуваннями! Черга чукчі. Він стрибнув у воду, пройшло 5 хвилин, 10, .. Через годину виринає, журналісти його обступили: - Як вам вдалося досягти такого результату? Напевно, завзятими тренуваннями? - Якими до біса тренуваннями - труси за корч зачепилися!
|
|
|
|
#1762 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Вчора тато пішов на батьківські збори і залишився на ніч у фізички, а на наступний день вона мені двійку поставила. А кажуть, що син за батька не відповідає.
Двоє грають в морский БІЙ. - Д6? - Поранив. - Д6? - Поранил. - Д6? - Ти що садист?
|
|
|
|
#1767 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Якщо собака заговорить - людина втратить останнього друга.
Висить мавпа на дереві і думає: - "А що буде, якщо відпустити одну лапу?" Відпускає - нічого. Відпускає другу, третю, четверту - нічого. Висить на одному хвості і думає: - "А що буде, якщо відпустити і хвіст?" Відпускає, падає на землю і каже: - А були б мізки, був би струс ...
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |