![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
У найближчі 1,5 роки Кличко зобов`язаний вийти в ринг з Повєткіним - WBA
Керівництво WBA оголосило про те, що Володимир Кличко зобов'язаний провести захист свого титулу "суперчемпіона" у бою з росіянином Олександром Повєткіним до весни 2013 року, повідомляє championat.com з посиланням на ІТАР-ТАРС. Нагадаємо, що у бою з Чагаєвим Повєткін завоював титул "регулярного" чемпіона світу за версією WBA, отримавши перемогу одноголосним рішенням суддів.
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
|
Зауерланд: "До весну 2012 року бій Кличко - Повєткін організувати неможливо"
Поєдинок Алєксандра Повєткіна з Володимиром Кличком навряд чи відбудеться раніше весни 2012 року. Про це заявив промоутер російського боксера Калле Зауерланд. "Поєдинок Повєткіна з Володимиром Кличком навряд чи відбудеться раніше весни 2012 року. До цього часу бій організувати неможливо з цілого ряду причин. Саші і Володимиру належить захист своїх чемпіонських поясів. Потім почнеться серйозна робота з визначення місця зустрічі. Є різні варіанти, у тому числі і з Москвою. Багато чого буде залежати від фінансових пропозицій російських організаторів", - цитує Зауерланда mn.ru.
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
"Вітязь" Повєткін переміг Руслана Чагаєва
Щойно в Ерфурті відбувся головний бій вечора, за вакантний пояс регулярного чемпіона WBA в суперважкій вазі, в якому російський супертяж Олександр Повєткін перебоксував узбека Руслана Чагаєва. Перший 5 раундів протистояння перевага російського "Вітязя" була беззаперечною. Чагаєв просто не встигав за швидким Повєткіним. Рідкісні атаки Руслана приходились в блок росіянина, але опускати рук Чагаєв не планував навіть близько. Захопивши центр рингу колишній чемпіон постійно йшов на суперника, і це таки дало свої плоди. Починаючи з 6 раунду Олександр почав здавати темп, чим прекрасно скористався Руслан, кілька разів зумівши перевірити підборіддя росіянина лівим боковим. При цьому, Повєткін, виснажившись, почав діяти в атаці прямолінійно, що не складало жодних проблем для Чагаєва. Проте старість не радість, після 9 раунду Повєткіну вдалось провести кілька непоганих комбінацій, які вибили усі сили в узбека. Останні раунди були також за "витязем". У підсумку усі судді віддали перемогу росіянину за підсумком 12 раундів - 116-112, 117-113 (двічі). До речі, супер-чемпіоном за версією WBA є Володимир Кличко, і саме українець прогнозується наступним суперником Повєткіна.
|
|
|
|
#4 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 27.11.2010
Дописи: 124
|
А коли бється Кличко???? напишіть в лічку
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Поєдинок відбудеться десятого вересня цього року в Польщі.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Можливим місцем проведення поєдинку називають два міста: Варшава чи Вроцлав. Нагадаємо, що первісна дата зустрічі між поляком і українцем - четверте червня випала з календаря через можливого бою старшого з братів Кличко з Девідом Хеєм в кінці того місяця. Раніше промоутер поляка Кеті Дува прогнозувала, що поєдинок її бійця з Віталієм відбудеться саме десятого вересня. І виявилася права. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 30.08.2011 о 15:21. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
Бенте: Поки нас не цікавить бій з Повєткіним
Суперчемпіон WBA Володимир Кличко повинен провести бій з регулярним чемпіоном Олександром Повєткіним до березня 2013 року. "Зараз у нас немає інтересу до бою з Олександром Повєткіним. Двічі він повинен був боксувати з Володимиром. І обидва рази через росіянина бій скасовувався. Спочатку, в 2009-му, він отримав травму, потім його тренер сказав, що Повєткін не готовий до бою з Кличком. Ми організували прес-конференцію, присвячену майбутньому бою, а Повєткін на ній навіть не з'явився. Ми не можемо йому довіряти. За правилами WBA, Володимир як суперчемпіон має 20 місяців на проведення обов'язкового захисту. Виходить - до березня 2013 року. Донині Володимир і Повєткін можуть проводити вільні захисти. А ближче до дедлайна можна буде говорити про їх очну зустріч в ринзі. Якщо Повєткін, звичайно, на той час залишатиметься чемпіоном... Усі розуміють, що його титул не справжній. Телерейтинг бою Повєткін - Чагаєв в Німеччині склав лише 3,3 млн і 17% телеаудиторії. У боїв Кличкв ці цифри складають 10-11 млн. і більше 55%. Відчуйте різницю", - цитує менеджера Кличків Бернда Бенте "Сегодня".
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
Поліція ще має дати дозвіл на проведення бою Адамек - Кличко на стадіоні у Вроцлаві
Польська поліція 8 вересня має оприлюднити рішення щодо можливості експлуатації нового муніципального стадіону у Вроцлаві, збудованого до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зокрема, йдеться про проведення тут 10 вересня великого боксерського вечора, головним поєдинком якого стане бій за звання чемпіона світу за версією WBC між володарем почесного поясу українцем Віталієм Кличком та претендентом ыз Польщі Томашем Адамеком. Як розповів представник міської ради Вроцлава Міхал Яніцкі, 7 вересня правоохоронці відвідають євроарену з інспекційним візитом. "Наступного дня ми можемо отримати рішення, або коментарі щодо того, що необхідно покращити на об'єкті. В даний час ми в постійному контакті з поліцією і знаємо, що маємо підготувати", - зазначив Яніцкі. Втім, навіть у разі негативного висновку правоохоронних органів щодо організації безпеки під час масових заходів на стадіоні, мер приймаючого міста може дати дозвіл на проведення бою Кличко - Адамек. Водночас, уже найближчої суботи, 4 вересня, футбольна арена відкриє свої двері для всіх охочих власними очима побачити новозбудований об'єкт, повідомляє Інформаціний центр Україна-2012.
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
Тренер Адамека: "Клички дуже розумні боксери"
Польському суперятжу Томашу Адамеку в бою із чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком доведеться непросто. Таку думку всиловив тренер поляка Роджер Бладворт, передає Boxingscene. "Брати Клички не дурні, вони дуже розумні боксери і на рингу знають, що роблять, - інакше б вони не змогли зібрати всі титули в суперважкій вазі", - сказав він. "Віталій не збирається недооцінювати Томаша, оскільки я впевнений, що Кличко переглянув бої Адамека і розуміє, що мій підопічний від поєдинку до поєдинку прогресує. Томашу буде непросто у цьому двобої, але і Віталія на рингу буде чекати війна", - цитує Бладворта championat.com.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Адамек: «Буду бити Кличка куди тільки можна»
Томаш вважає, що «психологічно він теж сильніше» Суперник Віталія Кличка Томаш Адамек і його команда поспілкувалися з пресою перед майбутнім боєм, який відбудеться вже 10 вересня. «Я швидше і у мене сильний характер і бійцівський дух. Думаю, психологічно я теж сильніше. Я поважаю Віталія, але думаю, що для нього я незручний суперник. Вся країна вірить в мене, - цитує боксера boxingscene.com. - Для мене це дуже важливо. Я знаю, мене не вважають фаворитом, але в Польщі мене будуть підтримувати мільйони ». Адамек також розповів про свою підготовку до бою. «Під час кожного тренувального табору я стаю трохи краще і чомусь вчуся, - говорить він. - Цю підготовку ми провели дуже добре, тренувалися 10 тижнів. Перші 2 тижні ми працювали над фізичними кондиціями, а потім вирушили до Пенсільванії боксувати. Ми працювали над швидкістю, адже швидкість - це сила. Я буду намагатися бити його, куди тільки можна. Розмір не так важливий на рингу. Серце - ось що важливо. Я знаю, як перемогти Віталія. Він буде чекати наляканого противника, але я не такий. Він не побачить бійця, який чекає тільки розправи і чека. Він отримає безстрашного противника з волею до перемоги і майстерністю. Це стане вирішальним чинник 10 вересня ».
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Адамек повернувся до Польщі з Нью-Йорка
Польський боксер Томаш Адамек, який 10 вересня у Польщі проведе бій з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі українцем Віталієм Кличком, повернувся до Польщі з Нью-Йорка (США), де займався підготовкою до бою. Про це сам боксер розповів у інтерв'ю Fightnews. "У своєму тренувальному таборі я працював з тренером Роджером Бладвортом. Майбутній бій важливий для мене і моєї країни. Я поважаю всіх своїх суперників і Віталій - не виняток. Я віддячу своїх шанувальників, які, впевнений, займуть всі місця на стадіоні", - цитує Адамека championat.com.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|