![]() |
|
|
#1811 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- І останнє атестаційне питання, інспектор. Порушник руху пропонує вам 200 доларів. Ваші дії?
- Беру, пан полковник, і 100 доларів приношу вам! - У поліцію ви прийняті! Але треба грунтовно закріпити теорію практикою! ************************************************** **************** - А ти точно на менi женишся??? - Та, та, знiмай труси... ************************************************** *************** П'ятирічному Вовочці мама пояснює, що таке стадо і зграя. На наступний день вона запитує: - Коли багато корів або баранів - що це? Вовочка на хвилину задумався: - Школа, чи що? ************************************************** ********** Чоловік поскаржився Богові, що хоче бути жінкою, що вона вдома, не працює, відпочиває. Попросив поміняти статями його з дружиною. Бог погодився. Вранці чоловік (вже в ролі жінки) схопився, погрів сніданок дружині, відвів старшого в школу, молодшого в сад. Прибіг додому, приготував обід, виправ, помив підлогу. Тільки хотів поїсти - пора старшого зі школи забирати. Забрав, нагодував, пора за маленьким в сад. Прибіг, повів на гурток молодшого, перевірив уроки у старшого. Прийшла дружина, погодував вечерею. Все прибрав, дітей спати уклав, тільки впав на ліжко ... Дружина каже - виконуй свій подружній обов'язок. Минуло кілька днів. Заблагав чоловік: - Господи, не хочу бути жінкою. Господь відповів: - Пізно, ти завагітнів! ************************************************** ************* - Мам, візьмем котика? – Ні. Виросте, буде сцяти і срати по кутах… - Тоді тигрика? – Нєє, виросте – сцяти і срати по кутках будемо ми |
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Друг працює консультантом з продажу комп'ютерiв Заходить сьогоднi до них одна бiлявка
- щось порекомендувати? - менi потрiбен ноутбук з маленьким екраном i двоядерним процесором друг починае переконувати взяти з дiагоналлю 15,4", дiвчина вiдмовляеться мотивуючи тим що це завеликий - то ви хочете нетбук? - менi просто щоб добре iнтернет "ловив" - вибачте але розмiр дiагоналi дисплея не впливае на швидкiсть iнтернету - Ой та що ви знаете! От менi подруга сказала що чим менший екран то швидший iнтернет i що коли двоядерний процесор то iнтернет вдвiчi швидший ну тут вже нiхто перечити не став, тим бiльше що це ж подруга сказала - продали iй нетбук - а ваша подруга напевно також бiлявка? - так, а це що так важливо Їду сьогодні в маршрутці на вокзал, біля мене стоїть дівчина з сумками і розмовляє по телефону: - ...Так вже їду.. завтра буду в Херсоні.. Так в 11 годині.. Коли виїжджаю?... за двадцять третя.. за ДВАДЦЯТЬ ТРЕТЯ...(нормальним голосом) без двадцати три..(шопотом) я просто у Львові в маршрутці їду.. Вся маршрутка дивилася на неї з повагою)))) В Україні навіть від атеіста можна почути: "Дякувати Богу, що я не москаль!" Вступ до дипломного проекту одного зі студентів: "В наш час, час високих технологій, коли комп’ютери беруть в полон всесвіт, а людство не прагне цьому перешкоджати, коли комп’ютер перетворюється з необхідності у залежність, коли використання комп’ютера під приводом «так швидше» перетворюється в «а як інакше?», коли зручність у віртуальному світі важливіша за реальну, коли людина не уявляє собі життя без цієї довбаної железяки, дуже актуальної є тема створення системи електронного документообігу, котра не дасть вам зайвий раз підняти дупу зі стільця, котра стане вам на заваді поворушити звивиною мозку, щоб згадати, де лежить необхідний документ, коли є кнопочка пошуку, та найголовніше - допоможе вам ще більше часу проводити за комп’ютером з поважної причини." Не знаю, що за люди в комісії, але він захистився.. Сидимо якось на парі, лектор щось розповідає, дехто ліниво записує, більшість сплять або граються в телефони. Мій товариш, що сидить поруч, робить паперового літака. Намагається його запустити прямо, поміж парт, але той трохи відклоняється від траекторії і влучає одній дівчині у потилицю) Та повертається: -Ета што такоє? Мій друг, не розгубившись: -Нєхуй сидіти на авіапутях!))) Українська мова - багатогранна і пишнослівна! Перекладіть російською: "Я гадаю, що рахування вважається лічбою", - варіант перекладу "Я считаю, что счет считается счетом"?) або "Уявіть подання вистави, яку представляє...", - варіант перекладу "Представьте представление представления, которое представляет..."))) спілкуйтеся українською для однозначного формулювання своїх думок))) Знайомий сьогодні бовкнув: - Та в мене група тупо тупа. І я в них, походу, найтупіший.. В нього светр настільки сильно електризувався,що коли він його знімав,блохи,що були на ньому,здихали від електрошоку. Проходив колись практику в прокуратурі. Дзвінок. Помічник прокурора знімає слухавку, послухав пару секунд і говорить: "Ні, це не ветеринарна аптека. У нас скотсва повно, але ліків немає" Прерший раз в житті бачила як викладач плаче...від сміху! Розповідав він якось про студентку, яка на питання про згвалтування (крмінальне право було) написала: що знаряддя злочину потрібно вилучити і зробити експертизу, чи використовували його повторно!!! укранці нація така, що буває доводиться чути всякі оригінальні прокльони...але почути у львівській маршрутці прокльон у адрес водія: "та щоб тобі одні пільговики їздили!!" то вище всяких очікувань.... Приміщення суду. Учасники війни та діти війни подають позовні заяви. Одним словом, натовп бабульок і дідульок, всі сваряться, кричать... Виходить суддя, одягнутий як належить: довга чорна мантія, нагрудний знак, і каже: - Ведіть себе культурно! Не галасуйте! Ви заважаєте працювати! І пішов. І тут одна бабулька видала: - Ану тихо! Ви чули, що пан отець сказав!!! Проходжу практику з бух облiку Сидять двi бухгалтерки (28 i 31 р вiдповiдно, обидвi незамiжнi) i один чоловiк трохи старший за 50 Мiж жiночками зав'язуеться дiалог: - вчора в однокласниках який хлопчина в друзi добавив Пише що я йому сподобалася, хоче номера - i що? - та нэ я такого не хочу - ой Катька ми з тобою чекаэмо на принцiв а життя йде Тут вмiшався мужик: - А, бл***, конi би вас дерли! Робiть звiти бо будете чекати на свого принца з трудовою книжкою на руках! завжди ненавиділа Павла Волю. Але після почутої в рекламі фрази почала поважати: "Чому люди, які живуть на прожитковий максимум, встановлюють нам прожитковий мінімум?" Наступного разу, коли якийсь москаль тобі втиратиме про вялічіє русскаго язика, попроси його перекласти дослівно на його язик з української фразу "Сподіваюсь це відношення не має стосунку до відносин між нами "Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Передовик
Ukraine
|
Приходять студенти до викладача і просять:
-Можна ми не підем на вашу пару ? -Можна. -А ви відмічати не будете?? -Та ні я на роботі не п'ю ! |
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Температурна шкала
+20 С - Греки надагяють кофти 15 С - Гавайці включають опалення 10 С- Українці саджають огірки 5 С - Ви можете бачити випари від свого дихання. Італійські машини не заводяться. Норвежці йдуть на пляжі купатись. Українці їздять з відкритим склом. 0 С -В Америці замерзає вода. В Україні вона густішає) -5 С - Французькі машини не заводяться. -10 С - Ви плануєте відпустку в Таїланд. -15 С - Кіт спить в вашому ліжку. Норвежці одягають кофти. -17, 9 С - В Нью-Йорку домогосподарі включають опалення. Українці останній раз в сезоні виїзжають на природу. -20 С - Американські машини не заводяться. На Алясці надягають футболки -25 С - Німецькі авто не заводяться. Гавайці вимерли. -30 С - Політики починають говорити про бомжів. Кіт вже спить з вами в піжамі. -35 С - Японські авто не заводяться. -40 С - Ви плануєте двухтижневу гарячу ванну. Шведські авто не заводяться. -45 С - Греки вимерли. Політики починають роздавати бомжам безкоштовно гарячий чай. -50 С - Повіки змерзаються коли ви кліпаєте. На Алясці закривають кватирки у ванних кімнатах. -60 С - Білі медведі емігрують на південь. -70 С - Пекло замерзло. -73 С - Фінський спецназ евакуює Санта-Клауса. -114 С -Замерзає етиловий спирт. У росіян і українців поганий настрій. -273 С - Абсолютний нуль. Українці крепко матюкаються-ХОЛОДНО!! -295 С - Замерзають чорти в пеклі. Українська збірна стає чемпіоном світу)
|
|
|
#1816 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Мужик їде на зустріч, запізнюється, нервує, не може знайти місце припаркуватися. Піднімає обличчя до неба і каже:
- Господи, допоможи мені знайти місце для парковки. Я тоді кину пити і буду щонеділі ходити до церкви! Раптом чудесним чином з'являється вільне містечко. Мужик знову звертається до неба: - А, все, не треба. Знайшов! |
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
- Ваш квиток?
- Мій квиток. - Ваш квиток? - Мій квиток. - Ви що, хворий? - А ви що, доктор? - Ваш квиток! - Мій квиток ... - Та що ви все заладили, інших слів не знаєте? - Знаю: пилосос. - Я контролер! - А я сантехнік ... - У вас всі вдома??? - А ви хочете в гості? . . - Ваш квиток! ! - Мій квиток ... - Ви що-заєць? - А ви що-вовк? - Ваш квиток! - А навіщо він вам? - Ну, я подивлюся ... - Ну, купи собі і дивись ... - Ваш квиток! -А ось і моя зупиночка... * * * - Ало коханий, ти мене любиш??? - Зараза! Приб'ю! Що з машиною?!
|
|
|
#1818 |
|
Передовик
Ukraine
|
Йде урок у 5 класі. Андрійко тягне руку.
- Маргарито Михайлівно, а у мене можуть бути діти? - Ні, Андрійку, ти ще маленький. Андрійко повертається до Машки і говорить: - Ну бачиш, а ти боялась!! - Ребе, у мене проблема! Я наполовину єврей, а наполовину - українець ... - Розумію, розумію ... Обрізати - шкода, надкусити - боляче. Швидкість пересування моєї дружини по магазину дорівнює 200 $ / год. ------------------------------------------------------------------ - У тебе бувають напади лінощів? - У мене бувають напади активності, лінь у мене постійна --------------------------------------------------------------------------- Шампанське по-російськи - це коли чоловік п'є горілку, а дружина шипить. Востаннє редагував slavon: 13.07.2011 о 23:35. |
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Майор викликає до себе бійця: - Рядовий Олексієнко, ти в потайбічне життя віриш? - ??? - Тебе на КПП бабуля чекає, до якої ти два тижні назад на похорони їздив. ------------------------------------------------------------------------------------ - Рядовий Джеймс, чому ви йдете до їдальні з карабіном? - Не хочу, пане капітане, знову лишитися без компоту! ------------------------------------------------------------------------------------- Двох новобранців поставили на кухню варити їсти. Пару годин вони ніх*я не робили. Потім на кухню заходить прапор і питає: - Чого нічого не зварено? Солдати перевернули каструлю догори дном і говорять: - Товариш прапорщик хтось кришку приварив. Прапор підняв каструлю, подивився і каже: - Ніх*я собі ще й дно відрізали!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Стоять два митника на границі. Бачать – їде мужик на велосипеді, а на багажнику в нього пачка “Мальборо”. - Вот гад, – каже один, – підакцизний товар перевозить. - Нічого не поробиш, для власного користування, можна без мита, – каже другий. На наступний день бачать того ж мужика на велосипеді, а на багажнику – пачка “Мальборо”. - Гімнюк, я його зараз штрафану! - ТА заспокойся ти, він має право. Особисто для себе. Ситуація повторюється кожного дня протягом двох місяців. В підсумку вже обидва митники не витримують. Підходять до мужика на велосипеді і кажуть: - Мужик, візьми нашу вантажівку, загрузи її там сигаретами і провези за один раз. Ми тебе навіть рухати не будемо, тільки не діставай кожного дня з пачкою. - Що ви від мене хочете? Не потрібна мені ваша вантажівка, я вже всі велосипеди перегнав…
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |