SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.08.2012, 21:08   #1821
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Петро ЧЕХ: "Зараз зовсім не вдалий час для проведення таких игор". Україна - Чехія. Контрольна зустріч

Голкіпер збірної Чехії і лондонського "Челсі" Петр Чех вважає, що середина серпня - не зовсім вдалий час для проведення товариських матчів між національними командами.

Таку думку він висловив напередодні матчу зі збірною України у Львові.

- З цією зустріччю пов'язано багато різної метушні.

Мені здається, що зараз не найкращий час для проведення таких матчів.

Люди збираються після довгої підготовки до сезону за тиждень до старту чемпіонату.

Нам пощастило, що ми граємо наш матч в Україні, а не в Пуерто-Ріко, де проведуть гру іспанці. Ця ситуація трохи дивна для мене.

В той же час, будь-яка можливість зіграти разом є важливою для нас, оскільки до початку відбіркового турніру ЧС-2014 залишилось зовсім небагато часу, - цитує Чеха EuroFotbal.cz.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.08.2012, 14:42   #1822
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Воронін покинув збірну, бо його дружині не вистачало сексу

Дружина футболіста Андрія Вороніна змусила покинути чоловіка збірну України, бо їй не вистачало сексу, коли чоловік їздив на збори.

Нині їхня сім'я мешкає у Німеччині, а звідти далеко до України. Тому, коли Андрій їхав на збори, Юлія почувалась непотрібною і самотньою. У відстані вбачала загрозу, їй не вистачало чоловіка.

"Наприклад секс. Є рамки певні. Є щось, на що я можу піти, а є, на що - не можу", - каже дружина футболіста.

Хоча Юлія зізнається вмовляла чоловіка піти зі збірної дуже довго. Але він таки погодився.

"Він сказав: "Якщо тренер мене викличе, то я відіграю Євро і на цьому поставлю велику крапку", - розповідає дівчина.

Вільний час Андрій та Юля присвятять дітям. У пари вже є двоє дітей, але вони планують третю. А для цього, каже Юлія, теж потрібен час, пише ТСН.
Старий 18.08.2012, 22:14   #1823
sacha
Передовик

Типово

Тимощук не збирається переходити в київське "Динамо"

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук спростував інформацію про свій можливий перехід в київське "Динамо".

"Я не захищатиму кольори Динамо", - сказав Тимощук в ефірі каналу Футбол.

Нагадаємо, раніше німецькі ЗМІ повідомляли про те, що у зв'язку з можливим переходом в стан "Баварії" півзахисника "Атлетика" з Більбао Хаві Мартінеса, Анатолій Тимощук може перейти в київське "Динамо", - пише hotsport.com.ua.
Старий 22.08.2012, 22:50   #1824
sacha
Передовик

Типово

Бербатов перейде в "Динамо", якщо кияни пройдуть "Боруссію"?

Болгарський форвард Дімітар Бербатов з "Манчестр Юнайтед" може перейти в київське "Динамо".

Про це повідомляє dynamo.kiev.ua з посиланням на італійські ЗМІ.

Усе залежатиме від того, чи зуміє "Динамо" пройти "Боруссію" і потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів. В цьому випадку Бербатов майже напевно вибере київську команду.
Старий 24.08.2012, 16:39   #1825
sacha
Передовик

Типово

Мессі став найкращим бомбардиром "Барселони" у матчах з "Реалом"

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі вийшов на друге місце в списку бомбардирів в "класіко" з "Реалом".

У першому матчі на Суперкубок Іспанії аргентинець, реалізувавши пенальті на 56-ій хвилині першого матчу за Суперкубок Іспанії з "Королівським клубом"(3: 2), довів свій рахунок до 14 голів у ворота принципового суперника.

За цим показником він обійшов легендарного форварда катлонців Сезара Родригеса Альвареса, який захищав синьо-гранатові кольори з 1939 по 1955 роки.

На першому ж місці в списку бомбардирів головного іспанського протистояння значиться нападник "Реала" Альфредо ді Стефано, що виступав за столичний клуб з 1953 до 1964 рік. На його рахунку 18 голів у ворота "Барси", інформує sport-express.ru з посиланням на Marca.
Старий 25.08.2012, 16:24   #1826
sacha
Передовик

Типово

Збірна України по футзалу отримала суперників у фінальній частині ЧС-2012

Збірна України за результатами жеребкування фінальної частини ЧС-2012 потрапила до групи А.

Суперниками української команди стали збірні Таїланду, Коста-Рики та Парагваю.

Турнір пройде з 1 по 18 листопада в Бангкоку.

У плей-офф виходять команди, які зайняли перші два місця в своїх групах, а також чотири найкращі команди, які зайняли третє місце.
Старий 27.08.2012, 22:26   #1827
sacha
Передовик

Типово

Менеджер Рибки: "Олександр із сьогоднішнього дня вільний агент"

Воротар Олександр Рибка відсьогодні є вільним агентом.

Про це заявив менеджер голкіпера Андрій Головаш.

"З сьогоднішнього дня він уже не в "Шахтарі". Угода розірвана. У Саші залишається дискваліфікація. Але із сьогоднішнього дня він отримує статус вільного агента", - сказав він.

За словами Головаша, Рибка буде підтримувати форму та тренуватися в одному з клубів.

"Може, хтось дасть можливість йому тренуватися. Зрозуміло, що це не буде повноцінною роботою. Але потрібно підтримувати себе у формі", - пояснив він.

"Він розуміє, що ситуація, яка склалася, - це тільки його помилка. Можливо, він захотів просто все почати заново. Я впевнений у продовженні його кар'єри. Це - питання часу", - цитує його sport.segodnya.ua.
Старий 30.08.2012, 15:49   #1828
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Сергій КРИВЦОВ: "Настрій на "Динамо" боєвий". 8 тур

Оборонець «Шахтаря» - про дебют у сезоні та матч із «Динамо».

- Звичайно, на День шахтаря та міста перемога для нас була вкрай важливою, - почав розмову Кривцов.

- Її ви здобули напрочуд легко…

- Не сказав би. Складно було, задушливо. Та гра нам давалася. Погано, що не полили футбольне поле через концерт… А так, 3:0 - відмінний результат. Ми набрали троє важливих очок перед українським елькласико.

- У нинішньому чемпіонаті ви провели свою першу гру…

- Я був до цього готовий, оскільки Містер попередив, що випустить у неділю. У нас не існує поділу на основний та інші склади. Наставник часто робить рокіровки, і ми всі повинні бути до цього готові, тож підтримуємо свої кондиції в необхідному тонусі.

Перед матчем з «Динамо» тренер дав відпочити трьом-чотирьом провідним виконавцям.

- Якось Ярослав Ракицький зізнався, що йому комфортніше грати в центрі оборони з Олександром Кучером. А вам?

- У нас усі захисники - високого рівня. Тому переваг не віддаю. Просто волею долі так склалося, що Слава Ракицький - шульга, а я - правша. Тому, думаю, мені з ним діяти комфортніше.

- У другому таймі «Шахтар» в обороні припустився одного ляпу, і Кополовець міг забити. Що там сталося?

- Обрізка. Я б не сказав, що це був якийсь супермомент для «Карпат». У підсумку ми наздогнали Кополовця, знали, що він м’яч під ліву ногу прибиратиме, і заблокували удар.

- Попри розгромний рахунок «Шахтар» не реалізував багато моментів. Тренер на цьому наголошує?

- Ну, 3:0 і так непогано. Наш наставник поки нічого не говорив щодо реалізації. Просто ми ще не розбирали цю гру. Коли це відбудеться, він вкаже на помилки.

- Солідна результативність «Шахтаря» не лякає саму команду?

- Ні, адже це - плоди нашої праці. Ми дуже добре провели тренувальні збори. І зараз, слава Богу, це відображається на чемпіонаті.

- Мірча Луческу говорив, що в нинішньому сезоні потрібно перекрити результат минулого чемпіонату у 80 забитих м’ячів. Для вас це має якесь значення?

- Так, звичайно, це певний стимул. Хоча ми не зациклюємося на кількості забитих м’ячів, головне - перемагати.

- Через кілька днів «Шахтар» дізнається про своїх суперників у Лізі чемпіонів. У вас є переваги?

- У цьому турнірі слабких опонентів просто немає, тому нерозумно розраховувати на усмішку Фортуни. Кого жереб обере, з тими і гратимемо.

- Сергію, а який настрій на гру з «Динамо»?

- Як завжди - бойовий. Хоча поки всі думки були про «Карпати». А ось тепер налаштуємося на «Динамо».

- Ваш прогноз на матч з командою Юрія Сьоміна?

- Я не люблю прогнозувати. Зрозуміло одне: це буде чи не найскладніша гра сезону. «Динамо» зараз набрало хорошої форми, і ми теж у відмінному стані…
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.08.2012, 22:25   #1829
sacha
Передовик

Типово

Найкращим гравцем Європи визнано Іньєсту

Звання найкращого гравця Європи клубного сезону 2011/12 років здобув "барселонівець" Андрес Іньєсту.

Таке рішення принесло голосування журналістів, організоване Європейським футбольним союзом.

До трійки найкращих також увійшли Ліонель Мессі та Кріштіано Роналдо.

Минулого сезону Іньєста з "Барселоною" став віце-чемпіоном Іспанії та дійшов до півфінала Ліги Чемпіонів.

Після цього на першості Європи у якості гравця збірної Іспанії він став чемпіоном і отримав приз найкращому гравцеві змагання.
Старий 31.08.2012, 23:24   #1830
sacha
Передовик

Типово

Клубний рейтинг УЄФА. "Шахтар" уже 12-ий, "Динамо" - 22-е, "Металіст" - 29-ий

Українські клуби поліпшили свої позиції у новому клубному рейтингу УЄФА.

Так, донецький "Шахтар" уже піднявся на 12-у позицію, київське "Динамо" - на 22-у, а харківський "Металіст" - на 29-у.

Також здобув дві сходинки, у порівнянні із завершенням минулого сезону, і дніпропетровський "Дніпро".

Клубний рейтинг УЄФА

Станом на 31 серпня

1."Барселона" (Іспанія) - 4.6284; 134.690
2. "Баварія" (Німеччина) - 4.5284; 114.865
3. "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 4.6000; 113.907
4. "Челсі" (Англія) - 4.6000; 111.907
5. "Реал" (Іспанія) - 4.6284; 111.690
6. "Арсенал" (Англія) - 4.6000; 96.907
7. "Інтер" (Італія) - 2.4500; 91.396
8. "Атлетико" (Іспанія) - 2.6284; 88.690
9. "Порту" (Португалія) - 4.5832; 87.066
10. "Валенсія" (Іспанія) - 4.6284; 84.690
...12. "Шахтар" (Україна) - 4.6000; 80.651
...22. "Динамо" (Україна) - 4.6000; 62.651
...29. "Металіст" (Україна) - 2.6000; 53.151
...117. "Дніпро" (Україна) - 2.6000; 13.651
...129. "Ворскла" (Україна) - 0.6000; 12.151
"Карпати" (Україна) - 0.6000; 12.151
...138. "Металург" (Донецьк, Україна) - 1.6000; 11.151
...144. "Таврія" (Україна) - 0.6000; 10.151
...147. "Арсенал" (Київ, Україна) - 1.6000; 9.651

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:02.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум