![]() |
|
|
#1821 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Говорять,що їсти перед дзеркалом не можна - щастя з*їсиш, І пити тоже - проп*єш. А ставити дзеркало в туалеті взагалі не рекомендують.
Якщо я вам посміхнувся, це ще не означає, що я радий вас бачити... Може я просто уявив, як вас розмазав по асфальті КаМаЗ! - Ти образилася? - ні, я за сокирою... Прислухайся до голосу розуму! Чуєш? Чуєш, яку нісенітницю він несe?! В кожної дівчини в шафі є прикольне створіння, яке називається "Нема шо одіти" |
|
|
|
|
|
#1822 |
|
andreyrid
Гість
Дописи: n/a
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#1823 |
|
andreyrid
Гість
Дописи: n/a
|
Ужас водилы
|
|
|
|
#1825 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Чоловік за столиком ресторану сердито кричить:
- Це м'ясо не вгризеш! Покличте адміністратора! - Він не допоможе вам. У нього вставні зуби... *** Я звичайно знав, що ви спите на лекціях, але одягати піжаму – це перебір!
|
|
|
#1826 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
- Кажуть, відомий мандрівник Миклухо-Маклай навчив папуасів грати у футбол.
- Ех, його б тренером в нашу збірну. === дзвінок в швидку, мужик кричить: - АААААА, допоможіть, умираю! Ну виїжджають, ясна справа Приїжджають, бачать картину однокімнатна квартира, порожня, по підлозі розкидані газети, по середині сидить абсолютно голий мужик і в нього (о, боже!) Прибитий орган запліднення цвяхом у підлогу. Ну і відповідно репетує благим матом ... Ну хлопці побігли за обценьками, а голов. лікар запитує, що мовляв сталося? . Відповідь мужика: - Так от, життя гівно, нічого не радує, хотів покінчити життя самогубством за допомогою підпалу (ось і газети стали в нагоді б). Гол. лікар дивуючись: - Ну це ясно, а навіщо прибили то цвяхом член? ? мужик: - Це що б не втекти і не згасити себе у ванні ... . Глав. лікар: - Ясно, НУ А ТОДІ НАВІЩО НАМ ПОДЗВОНИВ?? підпалили б себе, в чому проблема?? мужик: - Сірники на КУХНІ ЗАБУВ. .
|
|
|
|
#1827 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
На березі озера у вологих тропіках провідник роз'яснює туристам:
- Якщо звідси видно протилежний берег, буде дощ. - А якщо не видно? - Значить дощ вже йде /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Чоловік прийшов у магазин, щоб купити шкіряну куртку. Він вибрав куртку, яка йому сподобалася і запитує продавця: - Вибачте, а ця куртка боїться води? На що продавець відповів: - Звичайно ні, ви коли-небудь бачили, щоб корова ходила під парасолькою? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |