![]() |
|
|
#1841 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
- Не хвилюйтеся! Операція апендициту - одна з найпростіших!
Хворий в жаху з загрозою своєму здоров'ю зривається зі столу і мчить до виходу. Його зупиняє якийсь лікар клініки: - Але, адже, медсестра сказала правду! - Лікарю, але говорила це вона не мені, а хірургу! Черговий по басейну: - Молоді люди, з вас штраф. - За що? За те, що ми п'ємо пиво? - Ні, пиво пити можна. Штраф за те, що ви його п'єте вже чотири години, а в туалет на другий поверх ні разу не бігали.
|
|
|
|
#1843 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходить до попа чоловік з дружиною.
- У нас народилася руда дитина, а ми, як бачите, чорні. Звідки це? - А часто Ви живете з дружиною? - Ой, про це й говорити незручно ... - Кожен день? - Що Ви! - Раз на тиждень? - Рідше! - Раз на місяць? - Рідше! - У півріччя? - Рідше ... - У рік???? - Приблизно так ... - Все зрозуміло. Рудий - це від іржі.
|
|
|
#1844 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
На посту стоять даішники. Бачать віз запряжений їде ну й вирішили прикольнутись:
- Пред'явіть ваше посвідчення. Дід, піднімаючи хвіст коня: - Подивіться в бардачку От кажуть:''Щастя тебе обов'язково знайде !!!''..... Не розумію: або я так офігенно ховаюся, або воно мене якось хреново шукає ... Востаннє редагував slavon: 20.07.2011 о 18:56. |
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
- Знову наш чудовий синочок витягнув гроші з мого
гаманця, - сердито зауважив батько. - Чому ти думаєш, що це він? - Заступилася дружина .-- Може, це я взяла? - Це виключено: там ще дещо залишилося. Засмучений чоловік каже дружині: - Ми сидимо зовсім без грошей, а повинні терміново. За- платити за рахунками за електрику і лікаря. Кому не платити раніше? Чоловік повертається з роботи і бачить, що дружина плаче. - Я спекла тобі пиріжки з м'ясом, але коли вийшла з кух- ні, кіт з'їв їх усі до єдиного. Чоловік її заспокоює: Не плач. Якщо з ним щось трапиться, я тобі куплю ще кращого котика. - Цього супу можна було зварити літрів сто, - каже чоловік дружині. - Він так тобі сподобався? - Ні, просто тоді він не був би таким солоним. Дружина з чоловіком і шестирічним сином переходять убрід річку. Посеред річки, коли вода вже була по груди, дружина захвилювалась: - Господи! А де ж наш синочок? - Не бійся! - Відповідає чоловік, - Я його за руку веду.
|
|
|
#1849 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Зустрічаються два ветеринара.
1:-Предтавляешь, років так п'ять тому приводять до мене з цирку тигреня. А в нього лапка зламана. Ну я, як годиться, шини наклав і далі лікував. Тиждень з ним няньчілся, нарешті виходив. І ось проходить п'ять років - йду я якось в цирк. На арену виводять тигрів. Раптом один тигр як подрвется до мене, публіка вся в розсипну, крики жаху, я від страху трохи в штани не наклав. А тигр підлітає і починає підлещуватися, гратися зі мною. Згадав видать мене. 2: - О! А зі мною теж випадок був. Три роки тому приводять до мене слоненя. Щось у нього з животиком було. Ну я його, коротше, теж вилікував-виходив. І ось недавно теж йду в цирк. На арену виходять слони. Вруг один слон скаче на мене, накручує мене на хобот і десять разів хряп по арені-хряп по арені .... 1: - Що, не впізнав? 2:-Та ні, інший слон був. Приходить англійський лорд додому. Йому відкриває дворецький і каже: - Ну що, старий хрен, знову бухав і шлявся по дівкам? - Ні, Джон, ходив купувати слуховий апарат ... У митників СНД запитують скільки часу їм потрібно працювати, щоб купити BMW. Український відповідає: - Місяців п'ять-шість. Білоруський: - Місяців зо два-три. Роcіянин: - Роки півтора. -??? - Та вже дуже велика компанія.
Востаннє редагував slavon: 22.07.2011 о 11:31. |
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Eutelsat W2a 10E
NBA TV(Service-8 ) 11305 V 30000 5/6 DVB-S2
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |