![]() |
|
|
#181 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
[ATTACH]Бразильский защитник Карпат Данило Авелар, находившийся в аренде в немецком Шальке последние полгода, рассказал о своих впечатлениях от пребывания в немецком футболе.
Авелар готов продолжить свою карьеру в Украине / 11na11.com "Я рад, что поиграл в Шальке, рядом с настоящими футбольными звездами, но также я рад, что вернулся во Львов. Здесь я начал свой большой футбольный путь и не против его продолжить. Время, проведённое в Гельзенкирхене, было просто фантастическим. Я очень рад, что смог сыграть в бундеслиге и выиграть Кубок Германии. У меня остались чудесные впечатления и воспоминания", - передает слова легионера Карпат официальный сайт львовского клуба. За Шальке футболист сыграл три игры, выходя на замену и четыре игры во второй команде, выступающей в четвертом немецком дивизионе. До этого в качестве игрока Карпат 22-летний Авелар сыграл 18 игр в чемпионате Украины. "Там очень глубоко понимают игру. А в целом немецкий футбол более интеллигентен, чем на Украине", - выразил свою точку зрения бразилец.[/ATTACH]
|
|
|
#182 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Лідера Карпат влаштує лише перемога
В неділю «Карпати» гратимуть з одеським «Чорноморцем». Про настрій на гру, а також про причини поразки в минулому матчі Інформаційний центр львівського клубу розпитав капітана «Карпат» Ігоря Худоб’яка. – Результат матчу проти «Іллічівця» негативний для нас, але сама гра, яку ми продемонстрували, досить таки якісна. Ми створили кілька небезпечних моментів, які, на жаль, не вдалось втілити в забитий гол. Варто більше працювати над реалізацією моментів. – Ця поразка стимулюватиме вас в майбутньому, чи ви будете намагатися забути про неї? – Безперечно, невдача в Маріуполі змушує нас більш відповідально готуватись до наступних матчів. Ми хочемо в цьому чемпіонаті добитись серйозних результатів, тому треба в кожному матчі набирати очки, намагатися демонструвати якісну гру, яка подобається вболівальникам. – Чи готова команда фізично і психологічно до гри з «Чорноморцем»? – Про фізичний стан гравців не варто турбуватись, адже це буде лишень другий матч сезону. Щодо психологічного стану команди, то з цим також немає жодних проблем. Нам потрібно доводити, що поразка в Маріуполі - це прикра несподіванка. – Що можеш сказати про «Чорноморець»? Команда тільки повернулася до вищої ліги. Чи може вона розраховувати на щось серйозне в чемпіонаті? – Я не думаю, що одесити будуть боротись за виживання. В них амбітніші плани. Але в матчі з «Чорономорцем» нас влаштує лише перемога. Це перший матч в новому сезоні перед рідними вболівальниками, а вдома ми завжди граємо добре. – Команду з Одеси тренує твій земляк (Роман Григорчук народився на Франківщині)... – Так, Роман Григорчук «Карпатам» досить таки знайомий. В позаминулому сезоні він успішно тренував запорізький «Металург». В матчі з ними ми зіграли в результативну нічию 3:3. Думаю, до сезону він підготував серйозну команду. – В минулому чемпіонаті ви до кінця боролися за бронзові медалі, але не досягли успіху. Чи зможете цього року втрутитись в боротьбу за бронзу? – Минулого сезону ми не змогли цього зробити, бо в кількох матчах, де треба було брати максимум очок, ми здобували лише одне, або й жодного. На фініші чемпіонату саме цих пунктів нам і забракло. Цього року ми ставимо собі за мету добре грати у всіх турнірах. Команда рухається вперед, тож результати повинні бути кращі. |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Головний медик Шахтаря пішов в Челсі
![]() Доктор Пако Біоска, який очолював протягом останніх 6 років медичну службу донецького Шахтаря, перебрався в лондонський Челсі. За роки роботи в Донецьку відомий іспанський ортопед зміг зробити багато чого. Але найголовніше, він прищепив сучасне розуміння футбольної медицини та передові технології. Підтвердженням тому стало визнання, яке отримав Шахтар серед провідних представників спортивної медицини Європи. Доктор Біоска має намір не поривати зв'язків з Шахтарем. Клуб і фахівець буде постійно контактувати, спілкуватися, у разі необхідності Пако готовий дати донецькому клубу кваліфіковані консультації і завжди прийти на допомогу. Медичне напрям Шахтаря тепер прийняв під своє керівництво Артур Глущенко. Раніше він був лікарем першої команди, тепер же відповідає за всю медичну сферу Шахтаря.
|
|
|
|
#184 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Тарханов: "Заради Самари я кинув" Хімки "
Екс-наставник "Крил Рад" Олександр Тарханов розповів про свій відхід з самарської команди. - Розумію, що враховуючи той факт, що ми займаємо 16 місце, моя відставка виглядає об'єктивною. Але з іншого боку, потрібно враховувати і причини, чому ми займали таку позицію: це, в першу чергу, фінансові борги перед командою. Торік, коли я прийшов в "Крилья", вони були на останньому місці з перших турів. Заради Самари я кинув "Хімки", за що мені перед підмосковній командою дуже незручно. Мабуть, я так вчинив через те, що я більшу частину тренерської кар'єри провів у "Крилах". Я коли підписував контракт, навіть не звертав увагу на фінансові умови. Була одна думка: "Як врятувати Крила?". У підсумку я залишився ні з чим. Коли відправили у відставку, відчув плювок в душу. Гаразд, розлучилися, але завжди потрібно це робити по-людськи. Це перша команда, для якої я найбільше зробив, і вони зі мною дуже погано розлучилися у фінансовому плані. Спочатку обіцяли, що оплатять контракт повністю, але потім з якихось причин вирішили цього не робити. Чисто юридично вони мають рацію, але по-людськи поступили негарно.
|
|
|
#185 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Блохін: Після Євро-2011 список кандидатів поменшав
Головний тренер національної збірної України Олег Блохін (на фото) після провалу нашої "молодіжки" на Євро-2011 зробив відповідні висновки і не буде залучати деяких гравців до головної команди."Власне ігри я й не побачив. При цьому і бійцівських якостей гравці молодіжної команди не показали: не було спортивної злості, характеру, самовіддачі. Я вже говорив, що провал нашої молоді мене просто-таки шокував: нічого не змогли організувати в атаці, при цьому в обороні - очевидні провали. Гравцям видали багато авансів, а вони й половини цих компліментів не відпрацювали. Тому тепер їм потрібно добре порозміркувати про своє майбутнє, про роботу над собою і про погляди на гру в футбол. Від ментальності гравця фактично все і залежить", - сказав Блохін, якого цитує nsc-olymp.net. "Прізвищ поки що називати не буду, однак зараз можу сказати, що дехто з тих гравців, яких ми планували більше залучати, відверто розчарував. Тому по тих іграх, які були показані українцями на молодіжному Євро, список кандидатів до головної команди поменшав. Це не означає, що всі попали в немилість: когось, звичайно, залучати будемо. Тут багато що залежить і від того, як вони будуть виявляти себе в матчах за клуби", - наголосив він. Нагадаємо, на Євро-2011 в Данії українська "молодіжка" на груповому етапі програла командам Чехії та Іспанії, і зіграла внічию з Англією, і в підсумку посіла останнє місце в своїй групі.
|
|
|
#186 |
|
Передовик
Ukraine
|
Рауль Гонсалес не гратиме за Шальке
Рауль Гонсалес може залишити "Шальке". Контракт з німецьким клубом закінчується у 2012 році, а керівництво "Шальке" не хоче його продовжувати. Незважаючи на високі показники футболіста, він може змінити клуб. У минулому сезоні іспанець забив 13 голів у Бундеслізі , та 5 голів У Лізі чемпіонів. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Роберто Карлос стане президентом Анжи?
![]() Захисник «Анжи» в 2013-м планує закінчити кар'єру ... і стати президентом Махачкалінська клубу Захисник «Анжи» Роберто Карлос заявив, що в 2013 році планує закінчити кар'єру і стати президентом Махачкалінська клубу, повідомляє A Cidade. «Мій контракт діє ще два роки, після його закінчення я закінчу з футболом і стану президентом клубу», - зізнався 38-річний бразилець. За словами Роберто Карлоса, у нього вже існує домовленість з власником «Анжи» Сулейманом Керімовим. «З'явилася можливість стати президентом клубу, і тут, в Росії, я буду жити протягом багатьох років. Через два роки перестану грати і, коли очолю «Анжи», сподіваюся зробити сильну команду, в якій будуть грати ще кілька бразильців », - додав футболіст. Карлос перейшов до «Анжи» з бразильського "Корінтіанса" на початку 2011 року, провів у складі махачкалінської команди 16 матчів і забив 3 голи. Бразильський захисник є чемпіоном світу 2002 року, в 1997 і 1999 вигравав Кубок Америки, в 1997 завойовував Кубок конфедерацій, а також бронзову медаль на Олімпіаді в Атланті в 1996. У 2010 був визнаний кращим гравцем Бразилії.
|
|
|
#188 |
|
Передовик
Ukraine
|
Фабрегас втратить 11 млн, щоб грати за Барсу
Півзахисник Арсеналу Сеск Фабрегас погодився на зменшення зарплати до 1 млн євро у рік, лиш би перебратись у команду Пепа Гвардіоли, пише видання Марка. І це при тому, що Манчестер Сіті пропонував іспанському плеймейкеру контракт, за яким він міг отримувати 12 млн євро у рік. Таким чином, заради виступу у рідній команді Фабрегас зароблятиме на 11 млн євро менше, аніж міг би. |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Ліга Європи. "Ворскла" почала з перемоги у Белфасті
Ліга Європи 2011/12 2 кваліфікаційний раунд Перший матч 14 липня "Гленторан" (Північна Ірландія) - "Ворскла" (Україна) 0:2 (0:2) Голи: 0:1 - Безус (29), 0:2 - Янузі (38)
|
|
|
#190 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Славов: "Радий, що керівництво" Анжи "дозволило мені перейти в донецький" Металург "
Форвард "Анжи" Мирослав Славов, відданий в оренду донецькому "Металургу", прокоментував свій перехід. "Ви знаєте, я раніше уважно дивився за грою" Металурга "і вболівав за" синьо-білих ". Я радий, що керівництво" Анжи "дозволило мені перейти в донецьку команду. Хочу допомогти команді добиватися перемог". "Скажу, що у" Металурга ", звичайно ж, база краще, ніж у махачкалінци." Анжи "- молода команда. Останні півроку ми тренувалися на базі" Сатурна "у Підмосков'ї. Там хороші умови, але у донеччан і полів більше, і колектив хороший ", - цитує Славова офіційний сайт українського клубу.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |