![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#181 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
У малої собаки велика душа...
Цитата:
|
|
|
|
#182 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Так віддано дивиться в очі....
Цитата:
|
|
|
|
#183 |
|
Передовик
Ukraine
|
Собача вірність...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Недарма кажуть, що собака є найкращим другом людини. Про собачу вірність було сказано і написано чимало. Чисельними у світі є пам'ятники саме таким собакам. Спробую ознайомити Вас з деякими з них. Один з них знаходиться в Берні. Він присвячений Баррі - собаці, який рятував людей з-під снігових лавин. Він врятував 40 людей, а 41-й, перелякавшись, зі страху вдарив його гострим предметом, смертельно поранивши. На пам'ятнику так і написано «Хоробрий Баррі врятував життя сорока людей, і був вбитий сорок першою». Особисто мені була дана нагода побачити пам'ятник вірному собаці у Кракові біля Вавельського замку. Пам'ятник виконаний краківським скульптором Броніславом Хромим з такою майстерністю, що нікого не можуть залишити байдужим ці проникливі собачі очі, що сумують за своїм господарем. На ньому представлений пес Джек, який цілий рік (1990-1991) чекав свого господаря, який помер саме на цьому місці. Собачка залишилася вірною господарю навіть після його смерті. Пес зображений стоячи на великих розкладених людських долонях – як символ взаємозв'язку тварин та людей. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У Москві встановлений пам'ятник собаці Лайці, яка загинула у космосі. Бронзовий монумент висотою два метри має форму космічної ракети, що плавно переходить в людську долоню, на якій стоїть Лайка. Встановлений він на території інституту військової медицини, в якому готувався експеримент. Лайку готували до польотів у космос, заздалегідь знаючи, що вона не повернеться на Землю. Вона була запущена на штучному супутнику Землі «Супутник-2» 3 листопада 1957 року і стала першою живою істотою, яка побувала у космосі. Лайка загинула через 5-7 годин після старту супутника з причин перегріву та стресу. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ще один пам'ятник вірному собаці Хатіко встановлений у Токіо. У 20-і роки кожен ранок Хатіко супроводжував свого хазяїна, професора Уено Ейсабуро до залізничної станції і чекав його повернення. На жаль, одного дня 1925 року, Уено помер. У нього стався серцевий напад на роботі і до дому він вже не повернувся. Але його собака продовжував приходити на станцію і кожен день до пізнього вечора очікував хазяїна. Звістка про собаку поширилася по всьому Токіо. У 1932 році декілька газет присвятили цій темі свої репортажі. До залізничної станції почали приїжджати зацікавлені подивитися на Хатіко. 7 травня 1935 року Хатіко, знаходячись на своєму посту, помер від старості. Звістка про смерть знаменитої собачки розлетілась досить швидко і у Японії був оголошений день жалоби. Кістки Хакіто були похоронені поруч з могилою її хазяїна. А на місці, де він очікував його, встановили пам'ятник. На сьогоднішній день жителі Токіо найчастіше призначають побачення саме біля пам'ятника Хатіко. Існує багато таких собак, як японська Хатіко, але про них ніхто не знає і не чув. Мені хотілося б, щоб люди взнали про собачку, яку ще 2 тижні тому можна було щоденно зустрічати біля школи №16 у Хмельницькому. Зранку вона приходила з дитиною до школи і у будь-яку погоду терпляче чекала цілий день на шкільному подвір'ї, поки не закінчаться заняття. Хотілося б, щоб і вона стала «знаменитою». Адже вона на це заслуговує не менше від інших відомих собак і від зірок, інформацією про яких кишить наша преса. Це не породиста собачка і не «блакитної крові», але думаю, що вона є більш шляхетною, ніж деякі люди. Несправедливим є те, що в часом в пориві гніву люди називають один одного собаками. Деякі собаки, якби розуміли людську мову, могли б слушно образитись за це. На закінчення хочеться сказати, що якби люди любили один одного так, як деякі собаки люблять своїх господарів, то на Землі справді існував би рай. Автор: Аліна Бондар.
|
|
|
#184 |
|
Передовик
Ukraine
|
Серед усіх цуценят на світі вибереш - МЕНЕ!
Один за одного ми у відповіді з нинішнього дня. У будинку калюжку залишив? - Скажеш мені: «Пустиш!» Я поки не знаю правил, я ще малиш. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#186 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Собача вірність
Цитата:
|
|
|
|
#187 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Я тебе памятаю...
Цитата:
|
|
|
|
#188 |
|
Передовик
Ukraine
|
І коли ми будемо втомлюватися бігти за віком
І підемо з життя в інші края, Всі зрозуміють: це ти була людиною, А собакою був я. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 16.09.2013 о 07:27. |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кошенятко біля тротуару Безпорадний і самотній.Нявчав жалібно він: "Мама!",Знайти її ніяк не міг.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#190 |
|
Передовик
Ukraine
|
Не треба так стремитись за гламуром,
У ньому нема тепла сімейного вогнища. Візьміть краще ви собаку з притулку, Вона все життя завжди вам буде віддана ... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |