![]() |
|
|
#1891 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
1961 рік, 12 квітня, Карпати.
Сивий гуцул стоїть на вершині, дивиться на полонину, люльку смалить. Підбігає онук, радісно так вигукує: "Дiду, дiду, москалi у космос полетiли!" Дід не реагує, тільки люлькою пихкає. Після -надцятого разу дід скошує очи до онука й питає: "Що, всi?"
|
|
|
|
#1892 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Поїхали москалі в Карпати... Всю ніч пробухали, ранком просинаються, курива і водки - голяк. Пішли шукати. Знайшли діда, який вівці пас.
- Дедушка, а где здесь водки и сигарет купить можно? - А, ви москалі, не скжу вам..! Короче, за пів години уламали його. Каже: - Проходите 2 гори, потім буде річка, то кілометрів 10 по річці і аж потім село буде. Там бабу Ганю спитаєте. Але по москальськи не говоріть з нею, бо не дасть вам, краще я напишу... Пів дня топали москалі, замучились, приходять і один читає: - Слава Ісусу Христу! - Навіки слава! - А в вас горівка є? - Ні, немає. - А цигарки в Вас є? - Ні, немає. - А курва його мать ! Я так і знав... Карпати...вже місяць по горам, в пошуках словацького кордону бродять троє нелегалів - індус, араб і негр... Вихудалі, голодні, холодні...натрапляють на невеличку хатинку, просяться до господаря на нічліг... - ну що ж, хлопці. заходьте, але хата в мене мала, тілько двоє сі вмістят. отже єден мусить в хліву спати... Викинули пальці - пішов індус до хліва, тільки всі вляглися - стук в двері. Гсподар відкриває - стоїть індус... - я не можу в хліві спати! - чого? - там корова, а вона в нас - священна тварина, релігія не дозволяє... Пішов араб...через 5 хв - стук в двері.. - там у вас свиня, а це брудна тварина, мені релігія не дозволяє.... Негру нема де діватися, пішов з матюками...Не пройшло і 5-ти хвилин - стук в двері...Пішов господар вічиняти....а на порозі стоять свиня з коровою... Карпати. Недалеко від дороги дядько пасе отару. Тут з’являється джип, з нього виходить вичепурений представник офісного планктону, потягується, закурює, дивиться – вуйко, вівці… Підходить та й каже – мужик, а хочеш, я вгадаю, скільки у тебе овець? Якщо вгадаю, то віддаси мені одну. Вуйко, не довго думаючи, каже – згода. Мужик, а скільки у тебе землі - одразу питає «планктон» і дістає свого ноутбука. Та скільки-то – відповідає вуйко. «Планктон» починає щось там вираховувати, через деякий час підводить підсумки – у тебе 82-ві вівці. Йой – каже вуйко й киває головою в бік отари, типу – вибирай вівцю. А сам дивиться на все те дійство «вилучення призу» та й питає – а хочеш, тепер я вгадаю, хто ти? Ну, валяй – каже планктон. Фінансовий аналітик – із сарказмом випалює вуйко. А по чому ти вгадав ? – питається викритий «фінал». На що вуйко зітхає й каже – ну, по-перше, ти чортзна звідки взявся й почав нав’язувати мені свої послуги. По-друге, ти мені видав нікому в біса не потрібну інформацію, бо я й без тебе знаю, що у мене 82-ві вівці. По-третє, у вівцях ти ніц не розумієш… Тож облиш мою собаку у спокої та мандруй звідси. Приходить мужик ,голий на роботу. Директор питає ти шо вопше? М- та я просто в4ора з весілля йшов годинці так в 5 ранку і ба4у клуб відкритий ше,а там ДіДжей зажигає і дів4ат купа. Д-ну і шо? М- ну і був там конкурс .Діджей каже дівки роздівайтесь всі розділись.Потім був другий конкурс і Діджей каже хлопи роздівайтесь і всі хлопи розділись. Д- ну і шо йопта? М- та шо ,шо потім виклю4ається світло і ДіДжей каже "Ну шо хлопці до роботи" їхала жіночка на машині в Карпати, і тут в неї пробилось колесо. Вона вийшла з машини, підійшли 2 гОцула. вона каже їм: - хлопці, поможіть з машиною. гОцули подивились на колесо і кажуть: - ой, тре мінєти, тре мінєти. - та хлопці, всьо буде, тіки відремонтувати поможіть )
|
|
|
#1893 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.11.2010
Дописи: 500
Україна
Мій ресівер: VU+
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Це наша Софіївка,тільки маленька часточка. Україна,Умань.
|
|
|
|
#1894 |
|
Administrator
Ukraine
|
Маленький віршик!
" Якось я траву косила, а Іванко в ній лежав.. Орган щастя відлупила, я ж не винна, що він встав "
|
|
|
#1896 |
|
Administrator
Ukraine
|
Карпати. Річка. Сидить гуцул і рибу ловить. Попадається йому золота рибка..
Риба каже: "отпусти меня я тє три желания исполню!" Гуцул взяв за хвіст, ТРЯСЬ башкою об камінь і в відро. Гуцул: "Ух не люблю як по москальськи балакають!!!" Пити горілку, коньяк, пиво, каву і палити в один день - нормально. А от воду в чайник обов'язково потрібно фільтрувати, для здоров'я погано!
|
|
|
#1897 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Мама запитала маленького сина:
- Кого тобі більше хочеться - сестричку або братика? - Якщо це не дуже позначиться на твоїй фігурі, то я волів би велосипед ... Капітан записав у судновому журналі: "Штурман сьогодні був п'яний". Через кілька днів чергував штурман. Він записав у судновому журналі: "Сьогодні капітан був тверезий ". - Знай, сину: тільки ранній пташці дістається хробак, - сказав повчально батько синові. - Тому-то й треба рано вставати. - А як щодо хробака? - Спитав хлопчик. - Не дурень він, що встав ще раніше пташки? - Ти помиляєшся, - сказав, подумавши, батько. - Цей хробак взагалі не лягав спати - він повертався з вечірки додому. Два приятеля зупинилися в маленькому готелі. Вранці один запитує іншого: - Ну, як тобі спалося? - Дуже кепсько. У мене в ліжку опинилася дохла блоха. - Так вона ж не могла тебе потурбувати. - Вона-то не могла, але на її похорони і поминки зібралось з півсотні родичів. Дуже високий клієнт входить в універмаг і приміряє взуття. Всі номери виявляються йому занадто маленькими. Нарешті приносять туфлі 49-го розміру. - І цей номер малий. Тоді продавець похмуро каже: - Вибачте, пане, але після 49-го розміру вже починаються валізи.
|
|
|
#1898 |
|
Передовик
|
|
|
|
#1899 |
|
Administrator
Ukraine
|
Повільний танець на діскотєці:
- Дівчино, Ви танцюєте?! - Ні! - Прекрасно, допоможіть машину штовхнути. Дружина каже своєму чоловікові: - Сьогодні мою маму нарешті виписують з лікарні після отруєння. Чоловік (про себе): - Так, сучасна токсикологія дуже зробила крок вперед. Рецепти, які дісталися мені від діда, вже не так ефективні ...
|
|
|
#1900 |
|
Передовик
|
Пити, чи не пити? Купити чи, не купити?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |