![]() |
|
|
#11 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 01.01.2011
Дописи: 9
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4060CX
|
Була в мене улюблена поломка в тюнері KSC - N550H2R, поруч з такою банальною, як втрата ємності електролітами після випрямляючого діода.
Після 20-30 хв. роботи в тюнері починав зникати сигнал .При вимірюванні напруг, після пропадання сигналу, виявилось, що на джерелі +5в різко збільшуються пульсації.Перевірка деталів блока живлення результату не принесла. При більш детальному огляді джерела +5в, я помітив, що випрямляючий діод цієї напруги прикручений до радіатора з перекосом, тобто частиною своєї площини. Після покриття діода теплопровідною пастою і коректною установкою, тюнер запрацював нормально. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 01.01.2011
Дописи: 9
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4060CX
|
Була ще така “ улюблена “ поломка. Знімав маркування процесора в тюнері
“KAON “. Після завершення процедури і поновлення всіх з’єднань, в тюнері на 5 – 7 секунд почало завмирати зображення (ефект стоп-кадру) і зникав звук. Дефект повторювався на всіх програмах. Деколи тюнер видавав повідомлення: “NO AV”. Зрозумів, що поломка внесена мною. Виявилось, що не чітко під’єднаний роз’єм плати AV. При його дотисненні дефект зник. Не забуваємо гасло: “ Радіотехніка – наука про контакти“! |
|
|
|
|
|
#16 |
|
romik7
Гість
Дописи: n/a
|
Замучився з Е2 і досі не можу вернути або поправити на місце
|
|
|
|
#17 |
|
maksimkr
Гість
Дописи: n/a
|
Висне проц при повiтрi бiльще 30 градусiв.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Тенденції в світі супутникового ТБ | sat-prof | Загальний розділ! | 1 | 07.04.2010 16:36 |