SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Не знаєш, де написати? Пишем тут.

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.01.2011, 13:52   #11
xoxol4uk
Активіст

Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
Типово

А системник окрім того, що гудить, віндовс загружає і взагалі грузиться судячи зі звуків колонок і мигання лампочок?
Старий 09.01.2011, 15:02   #12
respect
Гість

Дописи: n/a

Типово

Цитата:
Допис від xoxol4uk Переглянути допис
А системник окрім того, що гудить, віндовс загружає і взагалі грузиться судячи зі звуків колонок і мигання лампочок?
системник гудить.але вінду не запускає,світло на ньому блимає,але він абсолютно не грузиться..колонки тоже працюють....шо ше спробувати?

Востаннє редагував respect: 09.01.2011 о 19:20.
  Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2011, 20:31   #13
xoxol4uk
Активіст

Ukraine
Типово

А були якісь можливі причини цього? Перепади напруги, якийсь механічний вплив? Чи після простого вмикання таке виявлось? Напиши можливо питання на мейл.ру «вопроси і отвєти» там тобі напишуть багато варіантів, що ще спробувати. В мене колись подібне бувало, але я просто вимикав відключивши живлення, вмикав знову і все норм загружалось.
Старий 09.01.2011, 20:38   #14
respect
Гість

Типово

Цитата:
А були якісь можливі причини цього? Перепади напруги, якийсь механічний вплив? Чи після простого вмикання таке виявлось? Напиши можливо питання на мейл.ру «вопроси і отвєти» там тобі напишуть багато варіантів, що ще спробувати. В мене колись подібне бувало, але я просто вимикав відключивши живлення, вмикав знову і все норм загружалось.
перекинув вінду на 7 після того комп робив нормально,а потім просто не включивс
  Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2011, 20:41   #15
respect
Гість

Типово

ше після перестановки вінди,7 казала шо є проблема з жостким диском,і казала що він може вийти з ладу...
  Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2011, 21:34   #16
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Ваш HDD (жорсткий диск) треба перевірити програмою MHDD та/або Victoria. Перевіряти бажано на двох різних ПК (материнських платах).
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.01.2011, 21:57   #17
xoxol4uk
Активіст

Ukraine
Типово

Не думаю що проблема в дискові. Комп би грузився, просто б видавало повідомлення про помилку диска після загрузки біоса. Можливо проблема в материнці, в кращому випадку в БЖ. Мабуть доведеться нести в сервісний центр. Хоча можеш відкрити, посмикати шину до вінчестера та живлення до ньог, витягнути батарейку щоб збити біос, якщо це можливо в сучасних ПК(десь чув, що ні) . Якщо процесор, то він має горілим пахнути. Та це все я правда так, що робив би я. А взагалі краще нести в СЦ.
Старий 10.01.2011, 07:09   #18
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

xoxol4uk Помилка маже бути як ХДД так і в самому САТА (чи ІДЕ) контролері на мамці. Я Вам можу представити з десяток САТА та ІДЕ (РАТА) дисків які нормально, без помилок, визначаються в БІОС, а насправді при тестуванні прогами там "бед на беді та бедом поганяє". Буває також ситуація що на одній мамці даний ХДД повний "бед", а на іншій все ОК - тоді заміна мамки.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2011, 15:41   #19
respect
Гість

Типово

Цитата:
Не думаю що проблема в дискові. Комп би грузився, просто б видавало повідомлення про помилку диска після загрузки біоса. Можливо проблема в материнці, в кращому випадку в БЖ. Мабуть доведеться нести в сервісний центр. Хоча можеш відкрити, посмикати шину до вінчестера та живлення до ньог, витягнути батарейку щоб збити біос, якщо це можливо в сучасних ПК(десь чув, що ні) . Якщо процесор, то він має горілим пахнути. Та це все я правда так, що робив би я. А взагалі краще нести в СЦ.
я так само думаю.....вже віддав с СЦ ...... Жду результатів......
  Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2011, 17:13   #20
xoxol4uk
Активіст

Ukraine
Типово

Напишиш потім, будь-ласка.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум