![]() |
|
|
#2001 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Літо - це та пора, коли розумієш, що секс - це пітлива метушня, а істинний кайф - чесати комарині укуси
------------------------------------------------------------------------------------ На весіллі він клявся, що тільки смерть може розлучити їх, але виявилося, що теща теж на дещо здатна. ------------------------------------------------------------------------------------ Придбав на базарі один дядько пляшку шампанського, ( ніколи не пив того чуда , цікаво),приніс до хати та й заховав під стріхою. Вночі , коли вже всі заснули вирішив піти та й спробувати того напою. Тільки перелазе через дружину , та йому – « Ох бешкетнику , давай пізніше , ще діти не заснули.» Через деякий час , та декілька спроб перескочити через необ’ємну дружину – все-таки прокравсь на двір. Тихенько дістав той напій з схованки , відкриває , а воно ж як БАБАХНЕ – все в шампанському !!! В той час в хаті сини повчають матір – «Мамо , ото якби Ви татові все ж дали , то він би не застрелився !!! »
|
|
|
#2002 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
- Шість років не пив, не курив, про дівчаток взагалі не замислювався … потім мама повела мене до школи…
Мужик пізно вночі за компом відчуває дотик ззаду. Обертається – дружина стоїть голяка і чарівно на нього дивиться. Мужик: - Вибач, люба, але комп зайнятий.
|
|
|
|
#2005 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Тобі більше подобаються блондинки чи брюнетки?
- Мені цицьки подобаються. - Ну а колір волосся? - Я не люблю коли на цицьках росте волосся. У продмазі. - У вас є сир "Рокфор"? - А чо це таке? - Сир із пліснявою. - Сиру немає. Але є ковбаса "рокфор", біляші "рокфор", оселедець "рокфор". “Банк вам довіряє”, – свідчить реклама. Однак у банку у вас вимагають документи, щоб прийняти ваші гроші, і пропонують підписати бланк прив’язаною ручкою. -Давно вас хочу запитати, сусід, навіщо ви щодня в 7 ранку включаете дрель? - У меня взагалі дрелі немає. Це электробритва "Харків".
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 06.09.2011 о 16:40. |
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 04.08.2011
Дописи: 10
|
Уболівальники київського Динамо прийшли в дисциплінарний комітет Прем'єр - ліги.
- За що ви оштрафували наш клуб на 100 тис. грн.? - Ви своїм скандуванням: "Спасибо жителям Донбасса за Президента...." образили голову держави. - Але ми мали на увазі президента футбольного клубу. - Не морочте нам голову, ми й без вас знаємо, хто в нашій країні п*****с . |
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Приходить один чоловік до психіатра і каже:
- Лікарю, допоможіть! Мені кожної ночі сниться сон, ніби я тягну поїзд зі Львова до Тернополя. А зранку прокидаюся таким втомленим, ніби дійсно його тягнув. Лікар, оглянувши хворого: - Випадок складний, повністю вас вилікувати не можу, але під гіпнозом можу вам навіяти, що ви тягнете поїзд зі Львова до Золочева - все ж таки в 2 рази ближче. На тому і погодилися. Через тиждень знову приходить той чоловік і каже: - Лікарю, допоможіть, в мене нова проблема! Мені сниться, що я "кохаюся" з десятьма красунями і прокидаюся таким втомленим, що ледве встаю з ліжка. - Ну що ж, попробую вас загіпнотизувати, що "кохаєтеся" тільки з п'ятьма". - Лікарю, благаю, максимум з двома!!!! - Але чому? Більшість чоловіків мріють про такі сни! - Та ви, лікарю, не забувайте, що мені ще після цього потрібно тягти поїзд до Золочева! Прийшов до сексопатолога мужик і скаржиться, що він тільки одружився і у нього нічого не виходить з молодою дружиною. Лікар: - А як ви з нею лежите в ліжку? - На лівому боці. - А ви спробуйте лягти на правий. - Що, обличчям до мами!? Дружина до чоловіка: - Іван, ти такий страшний, що буде нам горе якщо діти будуть схожі на тебе. - Горе буде тобі, ящко діти на мене схожі не будуть! Раніше я читав анекдоти безплатно, а тепер нам на роботі поставили Інтернет і я почав отримувати за це зарплату! Роійьки журналіт бере інтервю у Януковича. -Віктор фєдорич в прошлом интервю ви сказали что "Чехов видатний Українький письменник". -Ну а что ви скажете о Гоголе? -Ну можу казати що це моя улюблена пошукова система. Найбільша в світі брехня: – “Я прочитав і згоден з умовами угоди” … Стати наркоманом, алкоголіком і прідуришним дуже просто! Пройди і не привітайся з бабусями біля під’їзду! Купив підручник, а там автори – брат і сестра. На обкладинці написано: А.Я.Клешня, І.Я. Клешня. - Абрам, чому у тебе з рота смердить? - А що мені робити, якщо мені в душу насрали? Штирліц сидів дома. З вікна дуло. Штирліц натиснув Alt+F4 — вікно зникло.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 08.09.2011 о 07:34. |
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
- Грaждaнкa Сидоровa, розкажіть, як вaм удaлось зaтримати цього сексуaльного мaньякa?
– Ну що скaзaть? До ранку він, звичайно, сильно підутомився … Hациональная українська гра – салочки.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |