![]() |
|
|
#2013 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 07.02.2010
Дописи: 186
|
PO 5.46 Pobedit 0.922
All keys 08.09.2011 ![]() --> Mediatech (Amos, 4°W) [ID 002A] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 06.09.2011 --> Rai (Hotbird, 13A) [ID 0030 & 02E2] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 03.09.2011 --> Update SECA [ID 006A, 0081,0084, 0085] - key OD <-- September - key <-- OC October (next) 04.09.2011 ======================== --> TV Globo Internacional @ (HotBird 13,0E) key 01 25.11.2010 --> ADD: Constant CW RTVI europe,Detskiy mir,Nashe kino key (76-77-78) Hotbird 8 [13°E] 12322H S/R 27500 FEC 3/4 08.09.2011 --> All BISS key ok. --> All keys update |
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Оперуповноважений Петров, в рамках спецзавдання сів під виглядом жебрака біля церкви просити милостиню, вже на наступний день без коливань звільнився з органів.
Жіноча народна забава: сама придумала, сама образилася, сама пробачила.
Востаннє редагував slavon: 08.09.2011 о 13:50. Причина: Навіщо публікувати по 1 анегдоту в пості ??? |
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Мама, мама, витверезник згорів!
- Звідки ти знаєш? - Тато йде і співає: "Вороги спалили рідну хату" Я коли бачу, що в готелі фен НЕ витягується з розетки, вішалки в шафі прикручені, мене відвідує думка: "Невже вони наївно думають, що я подорожую без викрутки?" Онука-гота, який приїхав до бабці в село три місяці вважали священиком. Питання до Армянського радіо. - Що мені робити щоб в гортожитку витирали ноги перед заходом в мою кімнату?.Відповідь радіо: 2 місце - "купіть коврик з портретом Януковича" 1 місце - "Купіть коврик з портретом Азарова. Кожного ранку він приносив їй каву в ліжко. Їй залишалося лише помолоти і зварити… На форумі. ВОНА: порадьте що говорити коли тебе провели додому, а то я недосвідчена? ВІН: подякувати його за те, що провів, запропонувати зайти на чашку чаю і зайнятися коханням. ВОНА: ага, знаю я таких. він чай увесь вип'є і додому піде. ---------------------------------------------------------------------------------- Газові КОТЛИ *НАТАША* - зігріли пів общаги, зігріють і вас. Як відомо Юлій Цезар міг робити 3 справи одночасно. Та на тлі дяді Вані (водія маршрутки) - він просто лох
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 08.09.2011 о 20:27. Причина: навіщо писати по 1 анекдоту в пості ??? |
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Кажуть, ліс - то темне діло, але не для лісника. Він плящину найде сміло біля кожного пенька
|
|
|
#2017 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Я прошу руки вашої дочки
- А у вас, що своєї немає? - Є, але вже втомилася. |
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Країна ісламу. По вулиці йде дівчина, прямуючи до великого сірого будинку.
До неї пристає хлопець. Дівчина забігає в будинок і скаржиться своєму батькові: "Тато!" - Показуючи у вікно - "! Он той хлопець до мене щойно чіплявся" А тато у дівчини генерал. І він, отже, наказує своїм солдатам схопити хлопця і доставити до нього. Хлопця схопили і доставили. Генерал починає репетувати:! "Трясця Твоїй Матері, та ти розумієш, на кого зазіхнув, мудило ти такий! ... Ібрагім!" Заходить сержант. Генерал: "Ібрагім, візьми цього придурка, відвези куди-небудь і трахни." Ібрагім мовчки бере парубка, садить його в машину і їде в аул. По дорозі хлопець каже: "Ібрагім, не трахай, сотню дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, дві сотні дам!" Ібрагім мовчить. Хлопець знову: "Ібрагім, не трахай, три сотні дам!" Ібрагім мовчить. Приїжджають вони в аул. Ібрагім мовчки бере парубка, витягує його з машини, веде в будинок, заводить до кімнати і починає роздягати. Раптом дзвінок по телефону. Генерал: "Ібрагім, терміново до мене!" Ібрагім мовчки бере парубка, виводить з дому, садить в машину і їде в місто. Прибуває до генерала. У генерала троє чоловіків в наручниках. Генерал: "Ібрагім, візьми цих трьох, відвези куди-небудь і розстріляй." Ібрагім мовчки бере парубка, цих трьох, садить їх в машину і їде в аул. Хлопець із заднього сидіння простягає руку, легенько стукає Ібрагіма по плечу і каже: "Ібрагім! Ти пам'ятаєш? Мене трахнути!" |
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 04.08.2011
Дописи: 10
|
Як відомо Юлій Цезар міг робити 3 справи одночасно.
Та на тлі водія маршрутки - він просто лох ************************************************** ******************** Їдуть в поїзді афроамериканець і українець. Українець дістає з торбинки куряче стегенце і починає вечеряти. А: а що це в тебе таке? У: стегно. А: тю, та хіба то стегно? Ось справжнє стегно. І дістає стегно страуса. В нас в Aфриці все таке велике. Українець сидить і думає як би то йому носа втерти і дістає кавуна. А: а що це в тебе таке? У: АГРУС!!!!
Я твердо вірю, що не за горами, Той час, коли зійдуться Сян і Дон В єдине русло, і поміж братами Для злагоди не буде перепон Востаннє редагував D-Misha: 09.09.2011 о 10:32. |
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Приїхали до бабусі внуки.... Один гот, другий емо, третій неформал... Бабка подумала шо то вертеп...
---------------------------------------------------------------------------------------- У річці потонув п’яний. Мент пише: «Акт про потопання». Подумав, закреслив і написав: «Акт про утопію». Ще подумав і написав: «Акт про вхід тіла у воду й про невихід тіла з води». ---------------------------------------------------------------------------------------- Урок зоології: - Страуси несуть яйця, бігають швидше коня і в разі небезпеки закопують голову в пісок. Сидоренко, повтори, що я сказала. - Страус закопується в пісок по самі яйця, і якщо на них наступити, то на коні фіг змотаєшся! ------------------------------------------------------------------------------------- Кавун – універсальний наїдок, - і наївся, і попив, і вмився.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |