![]() |
|
|
#2021 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 17.12.2009
Дописи: 222
|
До баби з дідом в село приїхали 3 внуки. Перший - емо, другий - гот, третій - панк) Баба шепче дідові на вухо: "а відколи то літом став вертеп ходити ???
Пpийшов стyдент у жіночий гуртожиток. Там вахтеpша сидить. - Ви до кого? - А Ви б кого порадили? Востаннє редагував D-Misha: 09.09.2011 о 22:33. |
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.02.2010
Вік: 46
Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
|
..........Іду ,куме, понад річкою, чую, хтось кричить....
підхожу ближче,дивлюсь,москаль тоне.... - я його запитую : тобі домомогти ? А він мені:"та-НУ,та-НУ..." Я й подумав... ну той ну...
|
|
|
#2023 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Розмовляють двоє: - Слухай, ти ось не палиш, а навіщо з собою завжди пачку сигарет носиш? - Ну, на випадок, якщо на вулиці прив'яжуться, типа "Дай закурити!" А ти, до речі, імпотент, а навіщо з собою завжди презерватив носиш? - Ну теж, на всяк випадок, раптом який-небудь гомік прив'яжеться! ************************************************** ***************** Двоє лежать в ліжку... Вона, пошепки: Ти спиш?.. Він: угу, сплю... проходил підлога-години.. Вона: ти спиш?.. Він: угу, сплю.. проходит ще пів години Вона: ти спиш? Він: ну сказав же що сплю!! Вона: вибач, гаразд, спи.. вранці поговоримо.. Він: ні вже, що ти хотіла? говори Вона: ти хто?.. ************************************************** ***************** Вчитель математики, заглянувши в зошит учня, був приголомшений хитромудрими обчисленнями: - Один з нас з'їхав з глузду, Сидоров! Наступного дня Сидоров кладе на стіл конверт. - Що в нім?-питає вчитель. - Довідка про те, що я не божевільний. ************************************************** ****************** Сонячний погожий весняний день. На автобусній зупинці молода людина захоплено звертається до незнайомої дівчини: - Якою дивною видалася днинка, правда? Скільки світла, скільки радості! - Скільки? - Невже ви самі не помічаєте? - Я запитую: скільки заплатиш? ************************************************** ****************** Жінка з села приїхала подавати на розлучення: - Зовсім мене затрахав! І вночі йому дай, і вранці, і після обіду. Сил моїх більше немає! - Добре, ми розглянемо вашу аппеляцию. - Та вона так розпухла, що і дивитися нема на що! ************************************************** ****************** Син-підліток говорить батьку: - Підемо, тату, в парк, чи що, погуляємо! Батько кричить: - Дружина, ми з сином в парк гуляти підемо! Дай що-небудь закусити! ************************************************** **************** Біжить наркоман по дорозі, раптом бачить: посередині лежить алкаш. Наркоман кричить: - Народжений повзати, піди із злітної смуги! ************************************************** *************** У маршруті, їде тато з дівчинкою на колінах, дівчинці років 5. Навпроти сидить бабуся. І тут дівчинка чхає. Бубуля добра, і говорить "будь здорова, внучка!" на що дівчинка реагує негайно: "Дивися сама не здохни".
|
|
|
#2025 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Потрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію.
Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає… А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату… — Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в ком… — Кома – це ще не крапка. Наливай!.. Брати Клички взялися за короткий термін підготувати збірну України з боксу до Параолімпійських ігор.
|
|
|
|
#2026 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Офіціант, повторіть!
- Повторюю: "Я не офіціант!" |
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 03.09.2011
Дописи: 5
|
Урок зоології:
- Страуси несуть яйця, бігають швидше коня і в разі небезпеки закопують голову в пісок. Сидоренко, повтори, що я сказала. - Страус закопується в пісок по самі яйця, і якщо на них наступити, то на коні фіг змотаєшся! ************************************************** ******************** У річці потонув п’яний. Мент пише: «Акт про потопання». Подумав, закреслив і написав: «Акт про утопію». Ще подумав і написав: «Акт про вхід тіла у воду й про невихід тіла з води». ************************************************** ******************** Заходить Вовочка в аптеку. - Дайте пачку гандонів. Аптекарша: - А культурніше можна сказати? - Дайте пачку презервативів. - А ще культурніше? - Дайте, будь-ласка, пачку контрацептивів. - Ще культурніше! Він вивалює член на прилавок: - Одягніть, будь-ласка, цього джентельмена! - Таргани замучили, не знаю як позбутися. Прям біда! - А ти купи крейду для них. - І що допомагає? - Звичайно! Он, дивись - сидять в кутку, малюють. Зустрічаються два приятеля: - О, привіт! Давно не бачилися! Давай за зустріч чи що? - Я не п'ю! - Чого це раптом? - А ти минуле літо пам'ятаєш? - Ну так! - А я НІ! Востаннє редагував slavon: 12.09.2011 о 08:40. Причина: Не потрібно писати по одному анектоту в пості !!! |
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Ховає чоловік свою тещу. Припав до труни, притулився до тещі і так довго сидить. Підходить до нього кум і каже:
- Ти чого так бідкаєшся?! Тещу ж ховаєш! - Та просто вчора напився: голова тріщить… а вона така холодна!… ********** - Купуйте яблука Чорнобильські! - Сусід по прилавку: Не кажи, бабуся, що Чорнобильські, ніхто не купить. - Це твої гранати не куплять, а мої купують: хто для невістки, хто для тещі… Якщо теща побажала тобі щасливого дороги, то з хати краще не виходити.
Востаннє редагував sacha: 12.09.2011 о 12:30. |
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Північ. Електропоїзд метро прибув на кінцеву станцію. Черговий міліціонер обходить склад. В останньому вагоні спить студент, на колінах лежить книжка Ландау "Теорія поля". Міліціонер будить студента: "Вставай агроном, приїхали!"
------------------------------------------------- - Чого ти мучишся, - заспокоює студента-композитора перед іспитом зі спеціальності його однокурсник. – Візьми прелюдію свого педагога і перепиши її навпаки – з кінця до початку... - Пробував, - зітхає студент, – вальс Шуберта виходить... -------------------------------------------- Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень - green green green green green.
|
|
|
#2030 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 09.04.2010
Дописи: 5
|
У маршруті, їде тато з дівчинкою на колінах, дівчинці років 5. Навпроти сидить бабуся. І тут дівчинка чхає. Бубуля добра, і говорить "будь здорова, внучка!" на що дівчинка реагує негайно: "Дивися сама не здохни".
Династія: Дід — Василь Іванович — куркуль — ворог народу. Син — Іван Васильович — інтелігент —- ворог народу. Онук — Василь Іванович — податковий інспектор... Востаннє редагував D-Misha: 12.09.2011 о 22:47. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |