![]() |
|
|
#2031 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
Вчора обрали Міс Україна 2011 року. Я в шоці. Ось що грошенята роблять. Стид позор. На селах дівчата є гарніші на багато. Це не фотошоп
|
|
|
#2033 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Хороший асфальт на дорозі не валяється!
--------------- Студент прийшов в інститут складати іспит; професор йому й каже: — Беріть білет. Студент: — Білет номер 5. — Ось вам ручка й папір. Пишіть. — А ПИСЛО ЧЕСАТИ? — ПИСЛО?! Ну, чешіть, якщо вам допомагає…
|
|
|
#2034 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Справжній чоловік повинен в житті зробити три речі: виростити пузо, «посадити» печінку і «построїти» тещу.
* * * В аптеці: -- Ні-ні, чоловіче, щоб купити миш’як, потрібен рецепт із печаткою, а самої лише фотографії вашої тещі недостатньо… * * * Син: - Тату, чого це бабуся такими зігзагами бігає по городу? - Кому бабуся, а кому й теща… Подай-но, синку, запасну обойму… * * * Чоловік запитує товариша: - Ти знаеш, чим караеться двоєжонство? - Ні. - Двома тещами! * * * Якщо на дівчині коротка спідничка, то чоловіку байдуже, чи пасує її сумочка до туфель.! * * *ї Помирає теща. Дивиться у вікно й каже: - Який гарний захід…. Зять: - Мамашо, не відволікайтесь! Займайтесь своєю справою!
|
|
|
|
#2036 |
|
Передовик
|
— Сьогодні, — каже чоловік до дружини, — приходили з будинку перестарілих...
— Сподіваюся, ти щось їм дав? — Так. Я віддав твою маму. На весіллі. Теща цікавиться у зятя, яка у нього зарплата. Він говорить їй на вушко... Теща як закричить: - Та це моїй дочці і на туалетний папір не вистачить!!! Зять: - Ой, та якби я знав, що у вас дочка така засранка, я б на ній не оженився!!! Тесть зятеві: - Подобається теща? - Подобається. - Спрацюємося виходить, ми з тобою. Люблю людей з почуттям гумору. Відправив тещу в круїз на теплоході "Чапаєв". Не "Титанік", звичайно - але надія є. - У тебе теща в якій галузі працює? - У медичній. - Терапевт? - Ні, п'явка. Кров смокче. Хочеш довідатися майбутнє дружини - подивися на тещу, хочеш довідатися своє майбутнє - на тестя.
|
|
|
|
#2037 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
TV Centr International (31.5°E)
CAID=0x2600 SID=0x1B5E PMT=0x1B5E VPID=0x1DB1 PROVIDER=0x000000 12090 V 27500 FEC 3/4, MPEG-4,
|
|
|
|
#2038 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Пояснювальна:
«Спізнилася на роботу тому, що вранці перелазили через чоловіка і трохи затрималася ...» ******** Пам'ятаєте, раніше майже всі дівчата стрибали на резинці? Тепер це навіть і звучить якось непристойно .
|
|
|
#2040 |
|
Передовик
|
Важко бути тупим і розумним теж, але тупим важче, а ще коли ти розумний і розумієш, що ти тупий, то взагалі пипец.
- Мені здається, що моя дівчина мені зраджує! Може зводити її до гінеколога?! - Так?! Що ти там побачиш?! Список вхідних?! Якщо купити китайське синє простирадло, то до ранку можна прокинутися аватаром. Блін, буває ж так, ненавидиш якусь-небудь людину, відштовхуеш його від себе, а через деякий час розумієш що його не вистачає!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |