![]() |
|
|
#2041 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Виявляється справжнє ім’я Віна Дізеля – Іван Солярка!
За законом фізики найбільше тяжіння до землі тіло має над диваном. Багата українська мова: зелена зелень зеленить зелену зелень – green green green green green.
|
|
|
|
#2043 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Збірна України у впертій та безкомпромісній боротьбі поступилася бабусі місцем у трамваї. Це єдиний випадок, коли наші билися до кінця!
- Судячи по грі збірної Блохіна, чемпіонат в Польщі та Україні для нас вже треба скоротити до ПУк-2012 або перейменувати на Нєрво-2012. - Коментатор швидко-швидко говорить: - М'яч у Мілевського, прохід по лівому краю, пас у штрафний майданчик, удар по воротах, стійка! .. Тут двері з шумом відкриваються, вбігає захеканий Блохін: - Повільніше, будь ласка! Хлопці не встигають. - Спонсор збірної України з футболу - пиво безалкогольне. Давайте тверезо оцінювати наші шанси!
|
|
|
|
#2044 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Збираючись на побачення, витрачаєш купу часу на вибір одягу, перевертаєш гору ганчірок, перемірюєш все що є, біжиш в магазин (до подруги), знову перемірювати все що є, одягаєш-знімаєш-плюєшся-потієш-червонієш-бліднеш, нарешті вбираєшся.
І все тільки для того, щоб у когось виникло бажання тебе роздягнути. Пашка, в мене комп’ютер не працює. - А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили…
|
|
|
|
#2045 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Щоб пенсії вистачало, уряд Азарова розробив спеціальну дієту для пенсіонерів:
3 дні - тільки каші, 5 днів - тільки хліб, 7 днів - тільки вода. Потім 9 днів ... Потім 40 ... Потім рік ... ********** Азарова запросили на відкриття будинку розпусти. Там йому сподобалась молоденька дівчина, і він запропонував їй вступити в Партію регіонів. - Що ви, що ви, Миколо Яновичу, яка Партія регіонів! В мене така сувора мамця, що ледве сюди відпустила! ******** Пашка, в мене комп’ютер не працює. - А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили…
|
|
|
#2046 |
|
Передовик
|
Мій товариш будує дім
Мій товариш будує дім. Одного дня відвідую його і оглядаю кімнати. - А чому це у тебе всі кімнати круглі? – запитую. - Знаєш,тут якось теща цікавилась чи не знайдеться і для неї куточок… Питання: Що cпільного між тещею і пивом? Відповідь: І те, і інше добре, коли холодне, розкрите і на столі.
|
|
|
|
#2047 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Пашка, в мене комп’ютер не працює.
- А ти пробувала кнопочку натиснути таку велику? - Так! Все рівно не працює! - А в розетку включений? - Не знаю… зараз візьму ліхтарик і подивлюся. - А ліхтарик навіщо? - Та світло відключили… Прислала: Жужа
|
|
|
|
#2049 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
- Скажіть, а в чому ви зберігаєте свої заощадження?
– У мріях! Жінка – як футболіст, лежить стогне, а ти думаєш “симулює чи ні?”. Жінки – як діти, ледве що – відразу в сльози і до мами. Жінка – як інспектор ДАІ: фігні наговорить, гроші відбере, настрій зіпсує, а ти ще і винен. Жінка – як посольство, може і не дозволити з друзями в Тайланд їхати. Жінка в торгівельному центрі – як маршрутка, поки не крикнеш – не зупиниться. Жінка – як театр, сьогодні комедія, завтра трагедія, а післязавтра гастролі в іншому місті. Жінка – як улюблений светр, ти його звичайно дуже любиш, але на фіга він тобі в Туреччині потрібний? Жінка – як викладач на іспиті, начеб готувався все правильно розповів, а вона тебе хоп і на якійсь дрібниці піймала.
|
|
|
|
#2050 |
|
Передовик
|
Ідеальна дружина - це шкільна вчителька. У всякому разі, це єдина жінка у світі, що, задавши питання, замовкає на якийсь час, щоб вислухати відповідь.
Оголошення: Бажаючим вивчати англійську мову в досвідченого викладача за помірну плату поступлюся місцем у 8-б класі. - Сучасна молодь жахливо вдягається! Hапример, от цей хлопець - Це - моя дочка - Пробачте, я не знав, що ви - її батько - Я не батько, я - мати. Проблема батьків і дітей полягає в тому, що згодом діти вже перестають задавати питання, а батьки усе ще продовжують на них відповідати.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |