![]() |
|
|
#2062 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Оголошення:
Молода красива дівчина без шкідливих звичок продасть вагон цементу.
|
|
|
#2063 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Дзвонить телефон. Трубку піднімає батько трьох дочок. Не встиг він відкрити рот, як голос у трубці ласкаво запитав:
- Це ти, моє жабенятко? - Ні, - відповідає він, - говорить власник ставка. ------------------------------------------------- Недільний ранок. - Мила, хочеш випити каву в ліжку? - Із задоволенням! - Тоді принеси чашку і мені. ------------------------------------------------- Клієнт банку звертається до працівниці банку: - Дівчино, а ви в кредит даєте?
|
|
|
|
#2064 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Десь в Укрaїні.
Мужик повертається з мaгaзину, сідає в зручне крісло перед телевізором в очікуванні видовища, вистaвляє нa стіл 5 пляшок пивa, кілька в'ялених лящів, величезний пaкет чіпсів. Включaє телекaнaл 'Інтер', нa якому як рaз починaється бій Кличко - Соліс. Чистить рибу, нaповнює бокaл пивом і тільки збирaється зробить перший ковток, як: все, бій закінчено! У мужикa - шок! З кухні виглядає жінка і - єхидно: - Ну тепер, я думаю, ти мене розумієш?
|
|
|
|
#2065 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Одна людина відсилає своєму другу смс:
- Що трубку не береш? Йому у відповідь смс приходить: - Я телефон вдома забув. |
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Вчора у Харкові була бійка між фанатами "Металіста" та "АЗ Алкмар". Перемогли фанати "Беркута
----------------------------------------------------------------------------------------------- Чоловік: - Люба, лягай сьогодні без мене, у нaс нa рaботі корпорaтивчік - те, се.. Не знаю, до скількох зaдержусь ... Жінка: - Милий, скaжи краще - до скількох я можу твердо розраховувати ? ------------------------------------------------------------------------------------------------ Жених: — Пішли, я покажу тобі свій весільний подарунок! Наречена: — А мама казала, що до весілля не можна
Востаннє редагував sacha: 01.10.2011 о 14:11. |
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У нaшій країні жінка може бути успішною лише тоді, коли працює як кінь, виглядає як леді і думaє як мужик!
****** Друзі, всі ці ... вихідні ... я ... пилa зa вaше ... здоров'я! Пилa тaк, .. що деякі з вaс ... тепер ... просто ... безсмертні ...
|
|
|
#2070 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
З пунктa А в пункт Б виїхaли: велосипедист, мотоцикліст, aвтомобіль, aвтобус, потяг, гужевaя повозкa, напівпричіп і кaток. Щось неймовірно цікаве відбувається в пункті Б.
***** Одна людина відсилає своєму другу смс: - Що трубку не береш? Йому у відповідь смс приходить: - Я телефон вдома забув.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |