![]() |
|
|
#2093 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Прийшов мужик на риболовлю. Насадив черв'ячка на гачок і закинув у воду. Через хвилину поплавок заходив ходором. Мужик підсік, з води вилітає черв'як із виряченими очима:
- Мужик, ти що здурів? Мене там мало не зжерли! *** Прокладаючи трасу залізниці, інженер зайшов у селянську хату. - Залізничне полотно буде проходити саме через Ваш будинок. - Не маю нічого проти. Але Ви сильно помиляєтесь, якщо думаєте, що кожного разу, коли буде проходити поїзд, я стану відкривати і закривати двері. Пісня надкушеного помідора: "Не сип мені сіль на рану". *** Злітає ворона з конопляного поля. - Курли! .. Курли! Ой! Що це я? Кар! Кар!
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 09.10.2011 о 13:32. |
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 04.07.2010
Вік: 37
Дописи: 35
Мій ресівер: Cosmosat 7400
|
- Куме, а ваша жінка на роботу ходить?
- Ходить, а що? - От і правильно, я своїй теж на проїзд не даю! З зоопарку втік слон. Через день після втечі дзвінок в міліцію: - Алло, в мене на городі якійсь великий звір рве хвостом капусту! - І що ж він з нею робить? - Якщо я скажу, ви точно не повірите...
|
|
|
|
#2095 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Мені вчора вечором жінка каже :
- Піди з собакою погуляй . Ну , ми пішли з Сірком погуляли ... гривнів так на 500. |
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Магазин, черга, розмова продавця з покупцем
- ... - Спасібо - "Спасібо" - Жителям донбаса, а мені дякую. "Похолодало" - сказав Вовк і натягнув Червону Шапочку по самі вуха. *** Не кохайте жінок-лікарів, вони кажуть "наступний!", Не кохайте жінок-продавців, вони говорять "станьте в чергу"... Кохайте жінок-педагогів, вони говорять"давай повторимо ще раз !" Чоловік забився під диван, жінка шваброю його виганяє: - Вилазь, скотина, кому сказала. Він: -Хто в домі хазяїн, сказав не вилізу, значить не вилізу.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 11.10.2011 о 14:39. |
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Спочатку це було на кухні ... продовжилося у ванній ... потім в машині, по дорозі на роботу ...
... І все це від одного огірочка з молоком! Каті подобалася брутальна щетина, запах риби і грубі руки, але чоловік завзято змушував її стежити за собою. Приходить чоловік до лікаря. - Лікарю, у мене останнім часом щось смаку немає. Лікар медсестрі: - Дайте хворому пробірку номер 17. Хворий спробував. - Це ж гівно. лікар: - Все в порядку, правильно. Смак з'явився. Через кілька днів цей же чоловік приходить до лікаря. - Лікарю, смак-то у мене з'явився, але ось тепер пам'яті не стало. Лікар медсестрі: - Дайте хворому пробірку номер 17. - Так там же гівно! - Все в порядку. Ось і пам'ять повернулася.
|
|
|
#2100 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
вночі:
- Мама! Принеси води! - Сам встань і напийся. - Ну принеси! - Будеш канючити - дам ременя! - Ну от, будеш вставати за ременем, заодно і води принесеш! - А у мене перед сексом з жінкою крутитися голова. - Дивно, а що ти робиш з жінкою перед сексом? - Як що? Надуваю
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |