![]() |
|
|
#2173 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Набираючи пісок для нової кішки, маленький Петрик знайшов стару.
--------- Якщо восени дах намазати медом, то взимку смоктати сосульки буде набагато прємніше.
|
|
|
#2176 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Анекдот від акторів з УТ-1
Кум куму продає хату на селі, бо їде жити у місто. Домовились за 5-ть тис. баксів, але, той, хто продає хату каже: "куме візьміть бесплатно і мою пасіку, адже я не можу її на своєму етажі аж ніяк пристроїти"... "Ні!!! Ні!!!",- кричить кум-покупець хати, "я їх, бджіл, боюсь до ужаса, вони кусючі, мене в дитинстві одна як жахнула, так тиждень відкачували!" "Та нє-е, куме, вони зовсім в мене ручні і зовсім не кусаються"... "Я сказав - брати пасіку не буду навіть бесплатно!" "Куме, тоді давайте зробимо так,- ви роздягайтесь повністю, навіть без трусів, я вас примотую до дерева від підборіддя до п'яток та іду геть на дві години від вас. І якщо, хоч одна бджола за цей час вас укусить, то я знімаю з ціни хати 1 тис.$!" "О-о-о! За тисячу баксів я на таке згоден!" Примотав кум кума до дерева, та й пішов собі по справам,.. повертається через 2 години, а примотаний весь обм'якший і, наче, майже дуба дав... голова обвисла... очі закриті... Злякався продавець, кричить: "Ви живі, куме!!!" "Шо з вами, невже бджоли покусали?!" "Жодна не вкусила..." "А що... що з вами, скажіть???" Куме, у вашого теляти, шо, мамки нема???
|
|
|
#2177 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Будьте обережні, звичка читати сидячи в туалеті, може легко перейти в звичку какати під час читання.
Буду через 5 хвилин. Якщо не встигну, перечитай це смс ще два рази.
|
|
|
#2179 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Безсоння - це коли біля тебе спить дівчинка в одних трусах, а ти обіцяв не приставати.
Мужик оформляє 80-річного батька в санаторій, раптом старий всім тілом завалюється убік. Медсестра його тут же повернула в сидяче положення ... він знову мало нахиляється - вона знову його притримала. Син: -Тату, тобі тут сподобається. -Навряд чи, мені он тут навіть пукнути спокійно не дають.
|
|
|
#2180 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Челябінські мужики настільки суворі, що не п’ють каву, а жеруть її ложкою з банки
- Челябінські наркомани настільки суворі що замість уколів ставлять собі крапельницю - Челябінські комуністи на стільки суворі, що відзначають День народження Леніна щодня! - Челябінські хокеїсти настільки суворі, що грають хокей ломами - Челябінські школярі на стільки суворі, що не курять на змінах, вони жують сигарети прямо на уроках - Челябінські терористи на стільки суворі, що підривають себе в будинку, з нетерпіння - Челябінські комарі на стільки суворі, що ссуть кров навіть у себе - Челябінське пиво настільки суворо, що перевищує по міцності медичний спирт
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |