SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.08.2012, 21:01   #211
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

"Буковина" підписала вихованця "Динамо". Перша ліга

ФСК «Буковина» підписала контракт із півзахисником Євгеном Колесником.
Євген народився 13 січня 1990 року в Києві.

Зріст - 182, вага - 68. У чемпіонаті України (ДЮФЛ) грав у столичних колективах «Динамо» та ФК «Відрадний».

На професійному рівні виступав у колективах ПФК «Олександрія», «Зірка» (Кіровоград), ФК «Севастополь» (дубль), «Славутич» (Черкаси).

Сьогодні Євгена Колесника заявлено за нашу команду. У "Буковині" Євген виступатиме під шостим номером.

Виступи у професійних командах:

2007/2008 - ПФК «Олександрія» - 1
2008/2009 - «Зірка» (Кіровоград) - 17
2009/2010 - ПФК «Олександрія» - 19 (2)
2010/2011 - ПФК «Олександрія» - 2
ФК «Севастополь» (дубль) - 10 (1)
2011/2012 - ПФК «Олександрія» (дубль) - 17 (1)
«Славутич» (Черкаси) - 1.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.08.2012, 23:05   #212
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

ОФІЦІЙНО: Ван Персі переходить в Манчестер Юнайтед

Клуби домовилися про трансфер нападаючого

Офіційний сайт «Манчестер Юнайтед» підтвердив інформацію про те, що клуб досяг угоди з лондонським «Арсеналом» по трансферу голландського нападника «канонірів» Робіна Ван Персі.

Тепер гравцеві належить пройти медобстеження й погодити особистий контракт, що відбудеться найближчим часом.
Старий 17.08.2012, 14:53   #213
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Говерла" підпише хавбека збірної Вірменії

Півзахисник збірної Вірменії та єреванського "Пюніка" Артур Єдігарян вилетів 16-го серпня в Україну, де підпише контракт з ужгородською "Говерлою".

Як повідомляє NEWS.am Sport, у попередньому сезоні 25-річний футболіст захищав кольори підмосковних "Хімок", але з обопільної згоди розірвав контракт з російським клубом.

У складі "Говерли" виступає також колишній захисник вірменської національної дружини Єгіше Мелікян, пише UA-Футбол.
Старий 17.08.2012, 22:19   #214
sacha
Передовик

Типово

Півзахисник "Арсеналу" переходить у "Барселону"

Півзахисник лондонського "Арсеналу" Алекс Сонг перейде в "Барселону".

Про це повідомляє кореспондент BBC Девід Орнштейн у своєму Twitter.

За інформацією Орнштейна "каноніри" на один сезон орендують півзахисника мадридського "Реала" Нурі Шахіна, пише Газета.Ru.
Старий 17.08.2012, 22:26   #215
sacha
Передовик

Типово

Тайсон може перейти в "Шахтар" за 15 млн євро

Уже в найближчі дні бразильський півзахисник "Металіста" Тайсон може підписати контракт з "Шахтарем".

За даними джерела "Сегодня", сума трансферу може скласти близько 15 млн євро.

Це більш ніж у два рази більше грошей, за які свого часу харківський клуб купив цього футболіста.

Із "Інтернасьонала" влітку 2010-го Тайсон перебрався в "Металіст" за 6 млн.

Раніше Рінат Ахметов заявляв, що Тайсон знаходиться "на олівці" у "гірників", як і Євген Коноплянка з "Дніпра".
Старий 18.08.2012, 22:46   #216
sacha
Передовик

Типово

"Говерла" заявила екс-гравця ПАОКа

"Говерла" заявила для участі в чемпіонаті України 25-річного центрального півзахисника Сотіріса Балафаса.

У попередньому сезоні грек виступав в ПАОКу, в складі якого у всіх турнірах він провів 21 матч і забив 3 м'ячі.

Балафас повинен був добре запам'ятатися львівським уболівальникам. У домашньому матчі "Карпат" у Лізі Європи проти ПАОКа півзахисник відзначився голом у ворота української команди.

Екс-гравець молодіжної та юнацької збірних Греції, якого transfermarkt.de оцінює в 800 000 євро, дістався "Говерлі" безкоштовно, так як в літнє міжсезоння він отримав статус вільного агента, інформує ua-football.com.
Старий 24.08.2012, 16:48   #217
sacha
Передовик

Типово

Захисник "Металіста" перейшов у "Говерлу"

Молдавський захисник Віталій Бордіян повідомив, що розірвав контракт з харківським "Металістом" і влаштувався на роботу в ужгородську "Говерлу".

"Я вже давно підписав контракт з "Говерлою", зараз готуюся. Контракт розрахований до кінця сезону. З "Металістом" я контракт розірвав і перейшов в "Говерлу" в якості вільного агента.

Повинен був дебютувати за команду в грі з "Іллічівцем", але я пропускаю цю гру через червону картку, яку отримав в останній грі за "Металіст".

Зараз зіграю за дубль, а вже з "Таврією" сподіваюся вийти в основі", - цитує захисника "Вемя футбола".
Старий 25.08.2012, 16:20   #218
sacha
Передовик

Типово

"Челсі" купив захисника "Марселя"

Крайній захисник "Марселя" Сесар Аспілікуета став футболістом лондонського "Челсі", стверджує британська преса.
Відзначається, що гравець візьме участь в сьогоднішньому тренуванні команди Роберто ді Маттео. Офіційної інформації із цього приводу доки немає.

Нагадаємо, раніше керівництво "Марселя" оголосило про те, що в останні тижні трансферного вікна клуб продаватиме футболістів через скрутне фінансове становище команди, пише championat.com.
Старий 27.08.2012, 16:16   #219
sacha
Передовик

Типово

Офіційно: Модріч переходить в "Реал"

"Тоттенхем" досяг домовленості з "Реалом" про трансфер півзахисника Луки Модріча

Як повідомляє офіційний сайт "шпор", у понеділок футболіст відправиться на медобстеження в Мадрид.

Крім того, клуби домовилися про стратегічну співпрацю у відношенні гравців, тренерського персоналу та комерційних угод.

За неофіційною інформацією, трансфер 26-річного хорвата обійдеться мадридському клубу в £ 30 млн, пише gazeta.ru.
Старий 31.08.2012, 23:27   #220
sacha
Передовик

Типово

Офіційно: Селезньов, Федецький та Канкава у "Дніпрі"

В останній день трансферного вікна "Дніпро" заявив для участі в чемпіонаті України одразу трьох новачків.

До лав команди повернувся найкращий бомбардир останніх двох чемпіонатів України Євген Селезньов. Він підписав контракт на 4 роки і буде виступати під № 21, пише сайт клубу.

Знову одягне футболку "Дніпра" Джаба Канкава, що повернувся з оренди у "Кривбасі". У нього буде 6-й номер.

І нарешті, абсолютним новачком дніпрян став захисник "Шахтаря" і збірної України Артем Федецький. Він підписав із клубом 4-річну угоду і вибрав № 44.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум